Jackbit Arvostelua 8

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 1/5 tähteä

you said me jakcnit I am restrict…

you said me jackbot I am restrict country,no one normally casino doesn take money if person from restric country why you take money 2,700dollars,other casinos where gambler is from restric country they dont takes deposits you must refund my money back

22. huhtikuuta 2026

Le pongo 1 estrella porque no se puede poner 0

Le pongo uno porque no se puede 0. Metí 50 euros por una promoción y gane 70 e hice wagger x1 como ponía en las condiciones, hablé con soporte y me dijieron que ya lo había cumplido todo,me dijieron que no hacía falta hacer kyc y que era anónimo pero en el momento de retirar tenía que demostrar mi identidad con mi DNI. Intenté 10 veces la verificación y no me iba hasta que hablé con soporte y después de 2 horas puede hacer el kyc. Volví a intentar retirar mi dinero y me rebaron 34 euros, hablé con soporte para aclararlo y me dijo que si no se hacía wagger para retirar había que descontar el 20%(metí 50 y me quitaron 34). Les dije que ya había hecho wagger y les mandé las pruebas y me bloquearon la cuenta. Este casino es una estafa y el soporte da asco

30. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

No le dejaron retirar el depósito a un…

No le dejaron retirar el depósito a un amigo después de hacer wagger x1, hablando con soporte e insistiendo bastante le dejaron pero le quitaron un 60%. Son unos estafadores y se aprovechan de la gente. Me pasó algo parecido hace tiempo.

31. maaliskuuta 2026

Bad experience

Bad experience, Ive mad a deposit 2 weeks ago and never received the money in my account, i contacted live chat many times all what they said they are working on it!! Rocket science.. not happy with this casino, avoid guys

18. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

This casino will only let you win like…

This casino will only let you win like twice in the beginning. But in the long run they’ll take all your money. I’ve been playing this for a long time. And for the past 50 deposits and thousands of dollars lost. I cant seem to hit not even 1 big win. Total scam they know how to lure you in and if you keep playing look forward to losing all the time

24. maaliskuuta 2026

Terrible casino

Terrible casino. They literally just deleted their old reviews and created a new profile. If that doesn’t yell scam then I don’t know what will. I will post my previous reviews shortly. But they informed me a bonus was credited to my account but never gave it to me. This happened again, for the second time today, and they couldn’t hold true to their word. They said sorry we lied but no bonus. This site has the worst rewards relative to all other platforms. Go ahead, sign up and see for yourself. Or you can trust me and stay far away from this site. They lie to you and provide the worst automated support ever.

13. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Amazing site

Amazing site, have been a customer for a year now issues quick withdrawals, so many options for slots and sports betting highly recommended

11. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin