Morten er den bedste IT ekspert i Odense og selv om jeg holder ferie i Tyrkiet, Spanien eller på Cypern så er han til rådighed. Både som selvstændig og privat hjælper han mig altid med at f... Näytä lisää
Vi har været kunder hos IT Experterne ApS siden 2018. Vi kan kun udtrykke vores fulde tilfredshed med virksomheden -og specielt med Morten, som har været vores kontaktperson. Morten har altid v... Näytä lisää
Vi har haft fornøjelsen at blive serviceret af IT-Experterne siden Morten startede. for 13 år siden. Det har altid været en fornøjelse at ringe til Morten. Han har hjulpet os med alt vedrørende PC, mo... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Danmarks billigste IT priser. Få et uforpligtende tilbud. IT support 24/7. Vi hjælper både private og erhverv. Support 24/7. Tjenester: IT Sikkerhed, Rådgivning, Sårbarhedsscanning, Awareness, IT Support.
Plantagevej 83, 5462, Morud, Tanska
- support@itexperterne.dk
- itexperterne.dk
Morten er det bedste IT ekspert i…
Både som selvstændig og privat hjælper han mig altid med at få løst mine IT udfordringer hurtigt og effektivt 😊
Jeg har brugt Morten i over 15 år til alle former for IT opgaver - både små og store.
IT eksperterne i Odense får mine bedste anbefalinger og Morten er der altid når jeg har brug for hjælp - Og han arbejder 100% for sine kunder 😊
Kom hurtigt efter jeg ringede med mit…
Kom hurtigt efter jeg ringede med mit problem og løste problemet til min tilfredshed.
Altid effektiv og venlig hjælp at hente…
Altid effektiv og venlig hjælp at hente hos Morten - IT Experterne ApS. Dejligt med et sted vi kan få hjælp til både små og større opgaver. Så super anbefaling herfra.
Morten står altid klar til at hjælpe
Morten står altid klar til at hjælpe. Jeg vil helt klart anbefale IT Experterne :-)
Super tilfreds med både service og faglighed
Det kan ikke gøres bedre !
Fik ny PC specielt til brug ved billedbehandling ( Photoshop Lightroom) . Blev bygget af IT eksperterne, dels efter mine ønsker/forslag og deres udmærkede rådgivning. Fungerer perfekt.
Prima sevice
Hurtig lokal assistance
Dejligt med et lokalt firma, der altid kommer hurtigt til hjælp, når man har et akut It-problem.
Altid hurtigt og god service.
opgaver er løst til fuld tilfredshed
Jeg har haft den bedste oplevelse
Jeg har haft den bedste oplevelse, da jeg kontaktede Morten. Hurtig og kompetent assistance - ovenikøbet på en helligdag.
God og hurtig service
God og hurtig service.
Vogt jer for efterligninger...
Hurtig og kompetent service til en…
Hurtig og kompetent service til en fornuftig pris.
Og de træffes 24-7, samt svarer hurtigt pr. mail eller telefon.
Kan bestemt anbefales.
En fantastisk service
En fantastisk service, kan få hjælp 24/7.
De er meget dygtige og ved hvad de snakker om.
Kan kun anbefales til andre.
Jeg er altid blevet betjent på bedste…
Jeg er altid blevet betjent på bedste måde.
Kompetent og venligt, og alt virker som det skal.
Venlig hilsen Elin
hurtig og relevante løsninger
hurtig og relevante løsninger , når det passer ind i vores kram, faktisk 24-7, dejligt når man ikke kan sidde hjemme på kontoret til normale kontortider.
Super reelt firma
Super reelt firma, som jeg kun kan sige rosende ord om. Ked af at høre, at Morten Soelberg er blevet forvekslet med et dårligt firma af næsten samme navn.
Mvh. Solveig Christensen
rykker hurtigt ud
rykker hurtigt ud, er meget kundevenlig, rimelige priser
Ældre dame med 5 år gammel iMac
Min gamle iMac var blevet meget langsom, og for første gang i mit liv følte jeg lyst til at få hjælp. Jeg ringede til Morten Soelberg for en aftale om undersøgelse og rådgivning. Harddisken var slidt. Morten hjalp mig med at træffe beslutning om hvilken handling var bedst for mig. Reparation, ny iMac, alternativ anden ny computer.
Alt gik glat, køb ny iMac, overflytning af data, musikanlæg undersøgt.