Warning ! NU recomand Istestrella Healt Group , agentie de turism medical
Update 15:07 , ce anume vreti sa gestionati intern , ca discutam din 3 februarie 2026 , si in afara de intimidari , conditii , raportari si blocari nu ati facut nimic .
Eu in locul vostru ,intram in pamant de rusine sa mai las si astfel de raspunsuri ca ale dvs , si fiind in locul dvs sa ma uit pe platformele de socializare , sa vad ca persoanaX , vine cu dovezi ,cu realitatea pe care o stiu si eu , si sa mint si sa fiu prefacuta , sa ma mai vada si o lume intreaga , asa sunteti voi cei de la Istestrella, si daca mai vreti discutii , laati-mi email sau mesaj pe whatsapp
Sa arat ca as fi , dar eu sunt ....
Erau 1000 de posibilitati sa remediati si sa mediati aceste probleme .
Update 19 mai 2026 , mentin recenzia , iar experienta mea in aceasta institutie este reala 100% .
Experiența mea la Istestrella Health Group este una reală și o susțin integral.
Nu înțeleg de ce sunt din nou intimidată prin referiri la reguli și demersuri, în condițiile în care am folosit numele reale ale persoanelor implicate și am vorbit strict despre experiența mea personală.
Toate afirmațiile mele sunt susținute de conversații, email-uri, mesaje WhatsApp, discuții private și materiale publicate inclusiv pe rețelele sociale, materiale pe care dumneavoastră le vedeți, însă în loc să răspundeți transparent, alegeți să mă blocați și să evitați asumarea situației.
Experiența mea este publică pentru că este reală, iar scopul meu este să îmi spun povestea exact așa cum s-a întâmplat.
Vizita mea in aceasta clinica , agentie de turism medicat Istestrella Health Clinic , Istestrella Health Group și societății İST ESTE Medikal Estetik Sağlık Turizm Ltd. Şti., precum și administratorilor companiei, domnul Cihat Başaran și doamna Bahar Başaran , mi-a distrus dantura , psihicul si viata sociala .
Gasiti experienta mea reala la aceasta asa zisa clinica pe profilul meu de tiktok Stefania Ramona Tudor ( Atentie Deosebita Va Rog )
Doresc sa va spun sa nu dati curs ofertelor lor, caci nu sunt ceea ce prezinta. Fac asta doar sa va atraga .
NU TE GANDI CA DOAR EU AM PATIT ASTA !
1. NU au echipa de profesionisti, schimba personalul (medical si nu numai) din 2 in 2 luni.
NU sunt medici cu experienta si nici nu i-am gasit in urma verificarilor mele pe niciunul dintre ministerele dupa teritoriul Turciei ca fiind autorizati pentru a face interventii stomatologice , isi formeaza mana pe pacientii romani, unguri, bulgari, italieni, care sunt mai usor de pacalit , inclusiv pe mine .
2. NU l-am cunoscut niciodata pe Onur Oz , cel care se afla cu semnatura si stampila pe documentele mele , insa l-am cunoscut pe Aras Alp sau pe numele acestuia dupa platformele de socializare ca dr.saeid_siahcheshm
3. NU au translatori vorbind de limba romana in prima zi cand ajungi la clinica , drept dovada ca ramai fara niciun dinte , chiar daca nu necesita interventia acestora in totalitate .
4. NU folosesc anestezic decat in ultima instanta si daca soliciti acest lucru, in rest va MACELARESC pe viu.
5. NU fac tratamentele pe canale asa cum trebuie, nu va fac extractiile decat daca le reusesc din prima, restul le lasa acolo si pun implanturile printre radacini, nescoase. Implanturile sunt puse stramb.
- NU este conforma ( am facut ct si radiografie panoramica 16.02.2026 )
- Lucrarea are DEFECTE MARI
- NU ESTE DIN ZIRCONIU
6. NU respecta timpul pacientului sau ore normale de lucru.
Esti tinut in camera de hotel toata ziua, fara sa te anunte si nimic si te cheama abia la 10 seara sa lucreze.
7. Am pierdut zborul catre casa ( Romania ) din 30.01.2026
8. Dupa ce le lasi o recenzie negativa , vine amenintarea din partea conducerii , a d-nei Bahar Basaran , cu demersurile legale , abia dupa ce vede ca ai filmulete si le postezi cauta sa te readuca inapoi la doua zile dupa ce te-a trimis acasa , pentru ca nu reusesc te ameninta , iar si iar si iar....
O bataie de joc care acum se ridica azi 27.03.2026 la un cost de 20.000 de euro pentru a fi reparata , schimare implanturi , sedinte psiholog , dinti si cel mai important azi , tratamentul cu antibiotic pentru ca am infectie !!!
#atențieundealegi
#experiențăpersonală #reviewnegativ #pacientnemulțumit #lucraredentara