Jeg købte 3 sæt fodboldtøj til børn, og de blev leveret hurtigt uden problemer. Kvaliteten af tøjet var dog meget lav, og vi valgte derfor at sende det hele retur. Kun 1 sæt blev åbnet og prøvet p... Näytä lisää

mine led lys kom hurtigt og til tiden og de virker så fint, der følger en app med som man skal scanne for at downloade og det meget fedt når man ligger I sin seng og vil skifte lys farven. Appen har o... Näytä lisää

Ik langt fra bestilling på en nem og overskuelig hjemmeside til jeg modtog pakken. Alle mine anbefalinger herfra til at du handler hos isports.dk

Jeg bestilte 2 stk. EMS FODMASSAGE, men desværre virkede de ikke, jeg fik alle pengene retur, pluds portoen. Med venlig hilsen Lis

1. Hierontavälineet
  2. Ulkoilu- ja urheiluvaatekauppa
  3. Auton varaosat ja tarvikkeet
  4. Kynsihoitola

Tietoja yrityksestä Isports

Isports.dk koncept er at sælge produkter af høj kvalitet til lave priser og med en meget kort leveringstid. Vi sælger mange nyttige ting til absolut lave priser. Vi sælger hovedsageligt et bredt sortiment af smartwatches, led lys, bil udstyr og massage udstyr.

På Isports.dk finder du et bredt sortiment, med +500 forskellige varer på lager altid.

Vi afsender alle bestillinger som er fortaget inden kl. 14:00 samme dag fra vores lager i Næstved- Leveringstid er en hverdag.

Vi er en e-mærket webshop. Vi har også en fysisk butik i Næstved. Vi stræber os altid efter at levere kvalitets produkter til en pris alle kan være med på.

Udover vores lynhurtige levering sender vi også alle bestillinger over kun 599 kr fragtfri

Vi har faste lave priser og vi giver PRISGARANTI

4,0

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Isports-logo

Vastaus yritykseltä Isports

Hej,
Du har afgivet din ordre den 2.juni og vi sendte varen samme dag. Din forsendelse nr. Postnord /00073215400193884182 . Du har selv valgt Postnord. Hvis du valgt GLS ville du modtage varen næste dag.
Det Postnord der fortjente 1 stjerne fra dig.

Mvh
Isports.dk

Modtager forkert vare og kæmper med ombytning

Nem bestilling og hurtig levering... men desværre lever den leverede vare ikke optil det lovede på hjemmesiden.
Utrolig svært at komme igennem på telefonen, der er ikke nogen som tager telefonen i den på hjemmesiden angivne telefontid, det lykkedes dog efter flere dages forsøg.. og jeg bliver lovet ombytning, men her 3 uger senere har jeg stadig ikke modtaget den rigtige vare.
Forsøger igen at ringe men samme resultat som sidst, telefonen bliver ikke svaret, trods det at der bør være telefontid.
Har også skrevet mail, men ingen svar, trods det at han i flere andre svar til anmeldere lover svar indenfor 24 timer... men det passer så heller ikke.
Ved ikke med sikkerhed, men det minder om fup.
Hold jeres penge langt fra dette sted og undgå at blive snydt

2. kesäkuuta 2025

Dont buy from this store!

I ordered a led-light strip through cdon.com. The first order got lost in the mail and the second i recieved didnt work. Now they are refusing my third complaint. I refuse to pay for a product i did not recieve and nor will i pay for a product that doesnt work. They will also not reply to my mails so communication with the company is non-excistent. Do not recommend. Total scam.
Update: they reported my review to trustpilot and tried to remove it since it is bad, but i had proof that i ordered from them so my review is now verified. They also commented back multiple times in a nasty manner but have now deleted it. Please dont order from this store as they are very unserious

3. maaliskuuta 2025
Isports-logo

Vastaus yritykseltä Isports

Dear Sjje,

Although you are not my customer and I have never had any interaction with you, I am sorry for your inconveniences that you have had with a market place Cdon. I give my customers in Denmark best services. I am also European e.mærke certified.

I do not have any business in Norway. I cannot help you much. But maybe you can reach consumers rights board in Norway and complain.
I have no other way to help you.
Have a nice weekend.

With regards,