Jag vill verkligen varna för detta företag. Jag handlade av CDON men förstod efter ett tag att det var Isakhandel som var deras underleverantör. Jag fick aldrig varan jag beställde och kommunikationen... Näytä lisää
Spårningslänken funkade inte men paketet kom på hyfsat rätt tid. Tyvärr fick jag fel färg på den Wonderboom jag beställt men orkade inte bråka om det för jag skulle resa bort och ville ha den med mig.... Näytä lisää
Bäst pris och snabb leverans. De hade fått 5 stjärnor alla dagar i veckan, men kundtjänsten kunde varit lite snabbare, så 4,5 är vad jag skulle vilja ge, men det går ju inte.
Har beställt en produkt hos Isak handel via CDON, leveranstiden skulle vara 1-3 dagar, nu har det gått 40 dagar och inget händer. Känns som ett blufföretag som kan kringå att bli upptäckt tack vare at... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Vi på Isakhandel tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt.
Södra Förstadsgatan 94, , 214 20 , Malmö, Ruotsi
- +46760888870
- info@isakhandel.se
- isakhandel.se
Nått strul mellan isakshandel och DHL.
Nått strul mellan isakshandel och DHL har gjort att mitt paket ligger på DHL och ja får inte hämta ut det. 2veckor nu.

Beställ inte här!
den beställda produkten kom aldrig fram och kundtjänsten svarar inte förrän idag om saken. Jag har skickat meddelanden till dem flera gånger utan svar alls. Jag rekommenderar absolut att inte göra en beställning hos det här företaget!
Har väntat 3 veckor på min vara nu
Har väntat 3 veckor på min vara nu. Tydligen har DHL inte fått alla uppgifter från isakhandel så nu sitter paketet fast på en terminal. Svarar inte när man försöker kontakta dom och CDON avsäger sig allt ansvar. Beställ INTE från dom!!
Bluffare
Jag beställde ett switch för 3 veckor sedan, för det första tog det 2 veckor för dom att ens skicka paketet sen när det väl har kommit fram till postterminalen så kan inte dom skicka ut paketet till mig för att dessa nissar har ”glömt” att skriva mina uppgifter på paketet så posten vet inte ens vart paketet ska.
När jag försöker ringa isakhandel så klickar dom bara mig.... sämsta affären jag har varit med om
Kul att behöva ge omdöme innan man ens…
Kul att behöva ge omdöme innan man ens fått grejerna 😂

Vastaus yritykseltä Isak Handel
Det tar lång tid för att få min…
Det tar lång tid för att få min beställning och även kundservice är jätte dåligt. När jag har skrivit och ringt dem fått jag inget svar.
Fördröjd leverans, fel färg, ingen reklamation.
Leveransen tog en evighet, det var fel färg på hörlurarna, och jag har fortfarande inte fått något svar på mitt reklamationsärende trots utlovad svarstid på ett dygn.
Kort sagt värdelös service.

supernöjd, fantastisk service.
Köpte en elscooter smidig betalning och snabb leverans.. är supernöjd, en , fantastisk service. Isak handel är grym på det de gör och bryr sig att grejer funkar.
Bra tjänst och snabbt leverans
Beställde ett par vita bluetooth…
Beställde ett par vita bluetooth hörlurar. Efter en vecka kom ett par rosa?! Ingen retursedel eller kvitto. Kontaktade företaget utan respons. Senare fick jag, efter ytterligare mail, ett svar. "vilken färg fick du?". Vilket jag naturligtvis skrev i första mailet. Jag skrev igen vilken färg och sedan har det varit tyst! Men med tanke på vad andra skrivit ska jag nog vara glad att jag har ett par lurar över huvud taget.

Efter strul med leveransen
Efter strul med leveransen. Så kom paketet efter mycket om o med. Så blev jag erbjuden 300 kr i avdrag. Tog lite tid det oxå. Men nu är det klart.
Fitbit Versa 2 är en riktigt bra…
Fitbit Versa 2 är en riktigt bra sportklocka. Mycket säker läsning av hjärtpuls. Enkel användning, lätt att förstå sig på. Rekommenderas !!
Det här känns inte alls bra
Det här känns inte alls bra. Beställde en klocka. Hörde inte ett ljud på 4 veckor. När jag kontaktar företaget säger de att min leverans gått i retur till dem. Varför har dom inte kontaktat mig då? Jag har pratat med postnord och det finns inte registrerat att någon leverans, som skulle till mig,har gått i retur. Har även pratat med brevbäraren som säger samma sak. Jag beställde via CDON. De sa att företaget startat en återbetalning som kommer synas på mitt konto inom 5 bankdagar. Nu har det gått 6 bankdagar och jag har inte fått tillbaka mina pengar.
Kanon vara till Bra Pris och Supersnabb…
Kanon vara till Bra Pris och Supersnabb Leverans
Snabb leverans, bra priser och bra kundservice!
Litet lång leveranstid.
Funkade perfekt o prima vara!