u mnie z irstrategies zaczelo sie…
u mnie z irstrategies zaczelo sie bardzo niewinnie reklama w necie wyskoczyla mi miedzy artykulami cos o bezpiecznym inwestowaniu i indywidualnym podejsciu kliknalem bo wygladalo profesjonalnie bez nachalnych obietnic no i oczywiscie po chwili telefon od doradcy gadal bardzo pewnie troche wschodni akcent wszystko tlumaczyl spokojnie i tak ze czlowiek mysli ze wreszcie trafil na cos normalnego na poczatku wplacilem mala kwote zeby tylko sprawdzic jak to dziala konto niby cos pokazalo na plusie wiec pojawily sie rozmowy o wiekszych wplatach i wtedy juz zaczelo mnie to niepokoic bo kazdy kontakt to bylo cisnienie na pieniadze a jak powiedzialem ze nie chce dalej dokladac to kontakt zaczal sie rozmywac odpowiedzi po czasie albo wcale stres duzy bo czlowiek nagle widzi schemat i wie ze cos jest nie tak bylem juz prawie pogodzony ze kasa przepadla i zostalem z problemem sam na szczescie trafilem na pomoc ludzi ktorzy znaja takie historie maja ogromne doswiadczenie i widac ze pomagali juz wielu osobom bylo troche papierow jedna oplata i czekanie ale sprawa ruszyla i poczulem ulge bo ktos wreszcie przejal temat teraz wiem ze nawet jak sytuacja wyglada slabo to dobra pomoc prawna i najlepsi prawnicy potrafia naprawde wyciagnac czlowieka z takich problemow i dac spokoj w glowie. Zostawiam nr do Pana Oskara który pomógł mi odzyskać wszystkie wpłacone pieniądze, 5/7/5 piszę tak 0/0/2 bo usuwają 9/2/7 opinie. Pamiętajcie żeby się nie poddawać, nie jest za późno na odzyskanie środków!