Goede ervaring met IronAnt
Goede ervaring met IronAnt. Bestelling was snel binnen, netjes verpakt en de kwaliteit is top. Klantenservice reageert ook snel en vriendelijk. Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Ironant
Eigen merk bitjes voor elektrische boormachines. Gespecialiseerd in trappenboren en verzinkboren. Alle producten van Ironant zijn duurzaam, gaan lang mee en worden in een professionele fabriek gemaakt. Wij hebben rechtstreeks contact met de fabriek en kunnen daarom instaan voor de kwaliteit. We zijn geen twaalf in een dozijn dropshippers, maar een waar familiebedrijf, dat als doelstelling heeft jou in de gelegenheid te stellen elke klus comfortabel en snel af te ronden.
Hollanti
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Vastaus yritykseltä Ironant
Meerdere boortjes heb ik besteld en ik ben erg tevreden over de levering. Ik hield ze al een tijdje in de gaten en vond dit de beste keuze. Deze boortjes helpen mij naar een hoger niveau. De trappen kan ik nu goed monteren, ideaal.

Vastaus yritykseltä Ironant
Very fast shipping, great costumer service and most important: great drills! Just what I needed.

Vastaus yritykseltä Ironant
fijne ervaring gehad met de klantenservice, ook goede boortjes

Vastaus yritykseltä Ironant
Ik heb meerdere trappenboren gekocht van Ironant en ben met alle items zeer tevreden! Goede en betrokken verkooppartij, vriendelijk contact mee gehad, zijn zeer bereidwillig mee te denken. Uitstekende en snelle levering. Duidelijke informatie. Levert netjes en tijdig een factuur aan waar gewoon alle benodigdheden opstaan. Dat is allemaal wel eens anders bij verkopers.
De trappenboren/plaatboren zijn goed verpakt en van goede kwaliteit. Handzaam formaat, passen goed op mijn verschillende boormachines en zitten stevig vast. Ik gebruik ze nu al een week intensief en nog altijd zijn ze verre van bot. Qua slijtage (of gebrek aan) lijkt het dus prima op orde. Dat heb ik vaak zat anders gezien. Ze boren snel en netjes in plaatmateriaal en zijn extreem handig voor gevarieerd gebruik. Ik ben heel tevreden. Nette en braamvrije gaten in allerlei materiaal en makkelijk in gebruik.

Vastaus yritykseltä Ironant
Snelle verzending, vriendelijk contact. Goed kwalitatief product, gaat lang mee. Heel blij mee.

Vastaus yritykseltä Ironant
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.