Banner for Iris Borduurt

Iris Borduurt Arvostelua 2 619

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Saanut 5/5 tähteä

Super! De bestellingen worden snel en secuur verstuurd. Het is een feestje om te krijgen! De site is super uitnodigend en duidelijk. Ga zo door Iris!

Saanut 5/5 tähteä

De levering (van mijn eerste stichtober pakketje) duurde even, maar dit was van te voren bekend. Nazending van naaldmagneet die ik vergeten was te bestellen, kwam super snel! Ik kon op 1 oktober lek... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Éen van mijn favoriete webwinkels. Makkelijk zoeken op de site. Hele mooie en kwalitatief goede producten. Bestellen gaat heel soepel en de afhandeling is vlot en altijd persoonlijk. En toen er iets m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Stitchtober was voor mij de eerste ervaring met borduren. Erg leuk om wekelijks uit te kijken naar een nieuw onderdeel van het werkje. Hele duidelijke instructies waardoor ik het makkelijk kon oppakke... Näytä lisää

1. Ompelukauppa
  2. Käsityökauppa
  3. Askarteluliike
  4. Käsityöliike
  5. Lankakauppa

Tietoja yrityksestä Iris Borduurt

Yrityksen kirjoittama

Iris Borduurt is een moderne borduurshop met leuke borduurpakketten en benodigdheden voor iedereen die meer wil ontspannen. Stap uit je hoofd en ga lekker met je handen bezig! In de shop vind je een groot assortiment aan borduurspullen zoals DMC garen, stoffen, handige hulpmiddelen en de beste borduurnaalden. Vind de mooiste borduurpakketten met planten, bloemen, quotes, bekende kunstwerken of je lievelingsdier. Zowel voor de beginner als de ervaren handwerker is er genoeg leuks te vinden: of je nu met kruissteek of vrij borduren aan de slag gaat! Vind inspiratie en handige borduurtips op de blog en de @irisborduurt Instagram.

Iris ter Haar (35), de eigenaresse van Iris Borduurt, is bekend van het boek Een steekje los en deelt graag haar passie voor borduren met je. Of dat nu is omdat je graag iets nieuws wil leren of omdat je veel piekert en bezigheidstherapie kan gebruiken. Borduren is een fantastische hobby en tegenwoordig weer helemaal terug van weggeweest. Weet je nog niet goed hoe te beginnen? Bestel een borduurpakket voor beginners en je hebt de smaak vast snel te pakken. Let op: grote kans op verslavingsgevaar! 🪡

• Voor 16:30 uur besteld, dezelfde (werk)dag verzonden
  • Handige instructievideo's op de website
  • Persoonlijke service en makkelijk bereikbaar voor vragen
  • Gratis verzending boven de 75 euro in NL en boven de 100 euro in België

Iris' bezorgingsbelofte

Volgende dag in huis!

Volgende dag in huis!
Bestel vóór 16:30 uur op Iris Borduurt en je bestelling wordt dezelfde (werk)dag nog ingepakt en verzonden door PostNL.

4,9

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Super

26. syyskuuta 2025

Helemaal geweldig!

De spullen zelf zijn geweldig, de verpakking is heel mooi en netjes (met een leuk borduurpatroon als cadeau erbij!), en de verzending is supersnel. Ik ben superblij met Irisborduurt.nl!

11. helmikuuta 2026

Top!

Bestelling werd netjes en snel geleverd. De bestelde stof is wat scheef geknipt, maar overal wel minimaal de afmetingen die ik besteld had. Ik ben heel tevreden. Goede service, ik ga hier in de toekomst zeker vaker bestellen.

18. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Iris Borduurt-logo

Vastaus yritykseltä Iris Borduurt

Dank je wel voor het laten weten, ik zal het doorgeven aan de inpakkers of ze hier op willen letten. Veel borduurplezier!

Prima

Prima producten, netjes verzonden. Ik kom zeker terug als ik weer eens wat nodig heb!

11. helmikuuta 2026
Iris Borduurt-logo

Vastaus yritykseltä Iris Borduurt

Hoi Zoe, wat leuk! Dank je wel voor je review :)

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin