Yritys on vastannut
Fantastiskt bra produkt. Soffan blev som ny. Hade ryggont tidigare då fjädringen i soffan blev slapp och då "sjunker" man ner i soffan bara och har det svårt att resa uppsig sedan. Köpte en combo ( lå... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag är lycklig, fick helt plötsligt en ny soffa när jag äntligen beställde soffskyddet för en bråkdel av vad en ny soffa kostar. Bra komunikation hela vägen innan leverans. Ett stort Tack Yvonne. 🤗🤗... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Soffan blev som ny. Är varken 2-eller 3sitsig så jag tog den längre och fick ta ut 2 brädor och då blev den perfekt. Mittkudden var så nersutten så jag fick ha extra dyna ovanpå förut vilket inte känd... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
IQ Living erbjuder funktionella och genomtänkta produkter som gör din vardag enklare, snyggare och mer harmonisk. Med inspiration från skandinavisk livsstil och kvalitet strävar vi efter att skapa lösningar som kombinerar estetik med funktion för hem som inte bara ser bra ut utan fungerar bättre.
Vi tror på intelligent design. Produkter som fyller ett verkligt behov och löser vardagsproblem med stil. Oavsett om du behöver återfå stöd i din soffa, optimera din förvaring eller skapa en bättre sömnmiljö finns vi här med smarta verktyg som gör skillnad.
IQ Living är för dig som uppskattar minimalistisk form, hållbara material och lösningar som håller över tid. Hos oss hittar du inte överflöd. Du hittar precis det du behöver för att leva mer fokuserat, bekvämt och medvetet.
Välkommen till ett nytt sätt att tänka kring hemmet. Ett hem där varje detalj har ett syfte, varje produkt en funktion och varje dag en möjlighet att må lite bättre.
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä IQ Living
Köpte en small + large soffdynestöd. Large ligger i sängen och den blev klart fastare och det blev mycket bättre för min kropp. Small ligger i soffan och den blev också bättre att sitta i. Ger produkterna fem stjärnor men avdrag med en stjärna för sen leverans. Det är också ok, men vore tacksam om ni informerar om att leveransen kommer att dra ut lite på tiden. Nu skrev jag och frågade om det eftersom man undrar vad som händer när man inte hör någonting.
Mvh
Kajsa

Vastaus yritykseltä IQ Living
Snabb leverans. Madrassunderlägget gjorde stor skillnad. Sover gott och vaknar utan smärtan jag fick tidigare pga för mjuk säng.

Vastaus yritykseltä IQ Living
Snabb leverans och en produkt som verkligen var bra.

Vastaus yritykseltä IQ Living
Jag är lycklig, fick helt plötsligt en ny soffa när jag äntligen beställde soffskyddet för en bråkdel av vad en ny soffa kostar. Bra komunikation hela vägen innan leverans. Ett stort Tack Yvonne. 🤗🤗🤗

Vastaus yritykseltä IQ Living
Varan uppfyllde de jag köpt den för.

Vastaus yritykseltä IQ Living
Helt perfekt och suveränt bra pris

Vastaus yritykseltä IQ Living
Jättenöjd med köpet av ett underlag till madrass för att få en fastare bädd. Bra produkt, snabb leverans och roligt med ett svenskt företag.

Över förväntan på effekten då soffan bara var 2 år och fjädring dålig

Vastaus yritykseltä IQ Living
Stadigt och väl utformat stödunderlägg för både soffa och säng under bäddmadrass.

Vastaus yritykseltä IQ Living
Varan motsvarade inte riktigt mina behov, och jag ville returnera den. Men du var fullständigt lösningsorienterad och det det löste sig bra.

Vastaus yritykseltä IQ Living
Gav en fast och skön känsla i sängen som jag tyckte var för mjuk.

Vastaus yritykseltä IQ Living
Soffan blev bekväm till ett rimligt pris.

Vastaus yritykseltä IQ Living
Vi gillar vår soffa - av god kvalitet- men 28 år gammal. Den började bli nersutten, speciellt i ”favorithörnan”.
Soffdynestödet förbättrade sittkomforten - nu kan vi behålla soffan några år till!

Vastaus yritykseltä IQ Living
Snabb leverans, produkten passade perfekt och stagade upp vår nedsuttna soffa :)