Hele fijne ervaring met deze webshop. De verzending was binnen 24 uur. Er is een track and tracé gedeeld en de verzending was gratis. Het artikel had een technisch probleem, toen ik belde werd er geli... Näytä lisää
Ik heb een -hoes besteld voor mijn I-phone 13 op 23/01/2026 welke zogezegd voorradig was en nu 15/04/2026 nog altijd niets ontvangen ook geen melding dat het pas later zou komen ik vermoed dat ze het... Näytä lisää
14 dagen geleden, hoesje besteld, nog niks ontvangen. Lees op de reviews dat er producten pas na 3/4 weken geleverd worden. Als ze een bestelling binnen krijgen word dit waarschijnlijk besteld bij te... Näytä lisää
Super store
Ik heb een nieuwe scherm laten zetten op mijn telefoon en het werkt nog steeds heel goed, ook wilde mijn scherm ook niet aan terwijl je wel geluiden hoorde, ik ben langs geweest en mijn telefoon doet het weer. Echte goede service, aardige medewerkers en hele snelle service
BESTEL HIER NIET
Na de betaal besvestiging niets meer ontvangen. Geen bestelde producten, geen tracking van de verzending en geen antwoord van de klantenservice .
Hoesje voor m’n iPhone 14 pro besteld.
Hoesje voor m’n iPhone 14 pro besteld.
Normaliter zoek en bekijk ik altijd eerst de reviews, nu niet gedaan.
Wacht al dagen op m’n hoesje.
Zag “vandaag besteld morgen in huis”…
Not…ik wacht af
Probleemloze bestelling en levering
Ik lees hier een aantal negatieve ervaringen, en daar wil ik wat nuance in aanbrengen omdat ik tevreden ben. Na de bestelling van een iPhone 12-hoesje besefte ik pas dat de gratis verzending (toen nog) zonder trackingnummer gebeurde, en dat kan zeker bij internationale verzendingen voor problemen zorgen. Een aantal dagen na de bestelling was er nog geen pakketje, dus heb ik telefonisch contact opgenomen met het bedrijf. Bij de eerste poging kreeg ik al snel een voicemail, bij de tweede werd er opgenomen door een van de zaakvoerders, die mij er vriendelijk van verzekerde dat het pakketje er de volgende dag zou zijn. En dat bleek te kloppen. Mijn vrees was dus onterecht. De man vertelde me bovendien dat er deze week werd omgeschakeld naar een nieuw systeem voor verzendingen, mét trackingnummer. Dat lijkt me een belangrijke verbetering, en als dat klopt verdient deze gebruiksvriendelijke webstore de volle vijf sterren.
Op 27 maart 2 hoesjes besteld
Op 27 maart 2 hoesjes besteld . Nog steeds niet geleverd. Waren niet op voorraad. Ze beantwoorden wel mijn mails. Zouden nu gisteren verzonden worden, ben benieuwd…..
na het lezen van onderstaande reviews blijf ik toch hopen dat ze geleverd worden.
Na nog een extra 3 dagen toch ontvangen.
Bestelling beschadigd en wordt niet retour genomen
Bestelling duurt veel te lang. Op website staat op voorraad in de pratijk geen voorraad. Na meerdere mails gestuurd te hebben nemen ze pas contact op.Na 3 weken telefoonhoes binnen. Na de verpakking te hebben geopend blijkt er een kras op de hoes te zitten. Omdat ik deze 1 dag gebruikt heb volgens hun geen garantie. Zij zeggen dat ik dat zelf veroorzaakt heb. Geen service verwachten van ze daar doen ze niet aan.
Conclusie : Beschadigt hoesje en geen geld terug.
Bestelling nooit geleverd.
Mijn dochter heeft 2 hoesjes besteld voor haar iPhone. Hoesjes nooit geleverd. Ze moet lang werken voor 20 euro. Schandalig vind ik zoiets.
Twee dagen na het schrijven van deze recensie hoesjes geleverd.
Waterdichthoesje , niet waterdicht
Waterdicht hoesje besteld voor mijn samsung ultra s 20.
Hoesje bleek niet waterdicht, telefoon geheel defect door het water, schade 575 euro . Onderzoekskosten bij samsung 37 euro en geld van het hoesje nooit retour gehad.
Ga niet met dit bedrijf in zee, wat ik deed met mijn waterdichte hoesje.
Minder dan 1 ster gaat niet helaas, wat mijn betreft 0 sterren
Lifeproof case besteld
Lifeproof case besteld, problemen met de verzending door PostNL. Meneer Gijs heeft alsnog het probleem aangepakt.
Heb een bestelling geplaatst en is nooit toegekomen
Heb een bestelling geplaatst en is nooit toegekomen. Ze kunnen zogezegd niet voorzien in een terugbetaling?
Af te raden om vanuit België te bestellen. Je bestelling komt niet toe en je ziet je geld niet meer terug!
Vorige week 2 cases besteld
Vorige week 2 cases besteld, nog niets ontvangen een week later…
Volgens de site, vandaag bestel, morgen in huis…. Niet dus 😉
Voor mij hoeft deze firma niet meer…
I purchased a Iphone case for $27.00 it…
I purchased a Iphone case for $27.00 it does not protect the phone on all 4 sides top and bottom are exposed to damage, I emailed several times, I asked for a replacement/ different style no response at all. They claim to give a great experience purchasing their products. NOT HERE!!!
Exact naar verwachting!
Een mooi stevig hoesje ontvangen. Precies zoals ik verwachtte. Ben via e-mail goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Kortom erg tevreden!
Scherpe prijs, snelle bezorging!
Gistermorgen 09:17 uur iPhone UAG Metropolis-hoesje voor concurrerende prijs gekocht; vandaag om 11:35 uur de bestelling per post in brievenbus ontvangen. Goed verpakt en onbeschadigd, En gratis Mobiq screenprotector. Prima👍🏻 Dank!
Top service!
Onverwachts een Iphone 13 pro besteld bij verlengen abbo. Echter werd deze sneller geleverd dan verwacht. Wilde gelijk een catalyst hoes en edge to edge screenprotector. Ze hadden ze op voorraad, echter verzenden duurt natuurlijk een dag. Klantenservice gebeld, vriendelijk te woord gestaan en mocht mijn bestelling ook wel even ophalen. Super fijn! Gelijk volledige protectie voor mijn telefoon. Ook nog even een hoes voor moeders meegenomen! Perfecte service zoals altijd. Al jaren klant en altijd naar tevredenheid. Toppers!
SLECHTE KLANTENSERVICE
Ik heb een iPad hoes via deze website besteld en ik heb de foute kleur ontvangen. Als ik de onderneming probeer te contacteren zowel telefonisch als per mail om deze fout recht te zetten ontvang ik geen reactie. Slechtste klantenservice ooit!!
Perfecte service
Ik had 2 hoesjes besteld, maar ik vond ze allebei niets. Ik mocht op afspraak langs komen (buiten) en ander hoesje proberen. Netjes het restant terug gestort gekregen. 4 weken later moest ik een iPad hoes kopen, en uiteraard deze ook hier gekocht. Fijne service!
Service IPhone Cases
IPhone Cases komt zijn service afspraken snel, volledig en correct na. Binnen een week was alles perfect geregeld, inclusief terugboeken van betaling. Kortom, een bedrijf om met een goed gevoel zaken te doen.
Bestelling was er binnen 2 dagen
Bestelling was er binnen 2 dagen, gratis screen protector.
I love this cases!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.