Echt een super bedrijf, wij gebruiken hun diensten nu 1,5 jaar ongeveer en kan het iedereen aanraden. Als er iets is kun je altijd een bericht sturen en meestal heb je binnen 10 minuten al een oplos... Näytä lisää
Top bedrijf, reageren gelijk als je ze nodig heb 👌🏻product werkt perfect. Problemen zijn vaak player gerelateerd. Ik zeg zoek je nog naar een goede provider, klaar je hebt ze gevonden👍🏻☺️👊
Goede kwaliteit beeldmateriaal, en belangrijk een goede helpdesk. Paar keer wat kleine problemen gehad, die netjes en snel verholpen werden. Aanbod is ook heel volledig.
Helder en goed beeld, fantastische service
Helder en goed beeld zonder haperingen en nooit echte problemen gebruik het al jaren en bij een probleem lost het serviceteam het snel op! Complimenten
Goed bereikbaar, behulpzaam goed aanbod zuiver beeld niet te duur. En zoals ik zei goed beeld zonder haperingen zoals bij sommige anderen.
Net gebeld en gelijk super geholpen…
Net gebeld en gelijk super geholpen snel en vriendelijk
Prijs
Prijs, kwaliteit zijn fantastisch. Vlotte communicatie. En oplossingsgericht. Kunnen andere aanbieders nog heel veel van leren.
Dit zijn toppers binnen 2 tot 5 minuten…
Dit zijn toppers binnen 2 tot 5 minuten werd ik geholpen blije klant zeker 5 sterren
Geweldige service super blij mee
Echt een super bedrijf
Als er iets is kun je altijd een bericht sturen en meestal heb je binnen 10 minuten al een oplossing.
Ga zo door!
Ondertussen al 3 jaar klant
Ondertussen al 3 jaar klant, een aanrader dus
Top bedrijf
Op en top service
Op en top service. Altijd bereikbaar en direct advies en/of oplossing.
Breed scala aan programma's.
prima service van ip99tv
Goede service van ip99tv heb bij hun ongeveer 8 abonnementen lopen ook voor vrienden als er wat is binnen een paar minuten zoeken ze een oplossing zit al meer als 3 jaar bij hun ik hoop nog lang van ze te kunnen genieten
Beste ip tv
Beste ip tv! Top service en altijd 24/7 bereikbaar.
Was altijd goed
Service is altijd goed, er wordt heel snel gereageerd. En de zenders zijn heel uitgebreid.
Hele goede service en altijd behulpzaam
Zeer fijne hulp gehad nadat ik enkele…
Zeer fijne hulp gehad nadat ik enkele problemen had.
Bij vragen of hulp snelle reactie en oplossingen.
Zeer tevreden over hun werkwijze.
Ik zal altijd hun aanbevelen bij iedereen
Goed bedrijf snelle service goeie hulp…
Goed bedrijf snelle service goeie hulp als er iets is ! Aanrader !
Dit bedrijf is top ben er al jaren lid…
Dit bedrijf is top ben er al jaren lid en heel te vreden al die jaren.bedank.
TOP bedrijf. Dit bedrijf geeft hele goede service
Dit bedrijf geeft hele goede service. Wanner het abonnement bijna is verlopen krijg je een reminder. Makkelijker kun je niet verlengen. Een TOP bedrijf, betrouwbaar, professioneel en staan je altijd vriendelijk te woord. Ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. 👍
Ik geef 5 sterren
Ik geef 5 sterren omdat ik steeds , wanneer er een probleempje is , snel en efficiënt word verder geholpen door de helpdesk, en dank voor hun geduld en vriendelijkheid!!Een aanrader!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.