Invictus Advokater Arvostelua 38

TrustScore 3/5 tähteä

3,1

Vi havde glæde af at blive assisteret af Anders Eriksson i forbindelse med vores nylige køb af bolig. Anders' erfaring og evner til at bygge relationer kom os til gode igennem flere aspekter i forlø... Näytä lisää

I forbindelse med at være leverandør til selskabet og en af deres partnere indgår på vegne af selskabet en aftale med os. Partneren modtager link til bestilling hvor alt oplyses, hvorefter denne... Näytä lisää

3,1

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ekstrem tilfredse

Vi brugte Martin Vesth fra Invictuslaw og havde 100% succes rate. Han så vores sag fra alle vinkler og vi følte os i de bedste hænder. Vi kan klart anbefale ham og virksomheden til alle.

20. lokakuuta 2020

Huskøb

Jeg skulle købe hus og en ven anbefalet Anders Eriksson.

Jeg kan helt klart anbefale Anders og co.
- Mange tak til Anders, for den hurtige og effektive rådgivning.
Det har været en fornøjelse, og vil til enhver tid anbefale Invictus til venner og bekendte.

Du er i gode hænder hos, Invictus!
Tak igen.

19. lokakuuta 2020

Full support for first time house buyers

We are first time house buyers, and we chose to work with Anders from Invicus based on his good reputation. We received full support and advice regarding paper work, rights and reservations, and learnings from other cases. Anders was always there for us and at our convenience along the process, and the deal was finalized fast. We will be happy to work with him again.

7. lokakuuta 2020

Virkelig god kundeoplevelse

Virkelig god kundeoplevelse!
Jeg blev navigeret gennem mit boligkøb af adv.fm. Anders Eriksson, der med sit fuldkomne overblik har sikret et smidigt og overskueligt køb.

7. lokakuuta 2020

Kan kun anbefales

Jeg er ikke andet end tilfreds.
Super hurtige, effektive og imødekommende.
De hjalp med vores huskøb, testamente og børnetestamente, alt sammen på samme tid.
De er super søde og lydhør.
Det er ikke sidste gang jeg benytter dem.

25. syyskuuta 2020

Rådgivning ved hushandel

Jeg har for første gang stiftet bekendskab med Invictus Advokater og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg bruger dem.

Den hjælp og rådgivning jeg har fået fra Anders Eriksson i forbindelse med min hushandel, har været helt fantastisk. En uvurderlig hjælp og jeg kan nu kalde mig husejer, med ro i maven.

Den største anbefaling herfra.

Tak.

22. syyskuuta 2020

Meget kompetent rådgivning.

Jeg benyttede Invictus advokaterne og min rådgiver Anders Eriksson behandlede sagen omkring mit boligkøb hurtigt og effektiv, samt vejledte og rådgav mig på alle mine spørgsmål på en meget venlig måde og professionelt og overså ingen detaljer.

14. syyskuuta 2020

Uvurderlig hjælp

Vi benyttede Invictus ifm. huskøb og fik uvurderlig hjælp af Martin. Han var afgørende for at en knudret proces blev løst, og handlen sikret. Dette gennem hans store grad af tilgængelighed og høje faglighed. Her er en advokat der ved hvad han gør, og tilpasser sin tid til hvornår det passer dig. En klar anbefaling herfra.

24. elokuuta 2020

Fantastisk stykke arbejde

Vi har haft en meget god oplevelse med Martin Vesth ifb. Køb af hus. Han behandlede vores papirer hurtigt, afholdte møde med os udenfor normal arbejdstid, samarbejdet med ejendomsmægleren til vores fordel og har rådgivet os på bedste vis. Vi giver vores bedste anbefalinger, og vil helt klart bruge dette firma igen, hvis det bliver nødvendigt.

5. elokuuta 2020

Køb af sommerhus

Vi har brugt Invictus i forbindelse med køb af sommerhus og da det var en hastesag, så krævede det en ekstra god samarbejdspartner - DET må man sige at Invictus levede op til.

Vi var heldige at samarbejde med Martin Vesth, som var top professionel og gjorde hele processen hurtigt og smidig og vi følte os meget trygge hele vejen.

De varmeste anbefalinger herfra og vi vil helst sikkert bruge dem fremover!!

27. heinäkuuta 2020

Det bliver ikke meget bedre

Jeg har brugt dem et par gange i forbindelse med huskøb og jeg må sige, at der virkeligt er styr på tingene og man kan føle sig tryg i processen.

Meget professionelt foretagende og enormt gode til kommunikation, proces og detaljer.

Meget stor anbefaling herfra.

10. heinäkuuta 2020

Fantastisk service

Fantastisk service

Vi fik hjælp af Martin Vesth og Emma Bertelsen i forbindelse med ejendomskøb. Vi har ikke så meget erfaring der og købte ydelsen som en fast-pris pakke. Vi fik fantastsik hjælp, Martin brugte meget tid til at besvare alle vores spørgsmål og selv at nævne alt som kunne være relevant at tage stilling til. Det blev fulgt op på dokumenter og de tog sig af det hele. Fuldstændigt bekymringsfrit og alle pengene værd!

28. helmikuuta 2020

De bedste anbefalinger herfra!

Jeg har brugt Morten Hertz fra Invictus til en kedelig og tung retssag og herefter hjælp til rådgivning og udformning af et juridisk dokument. Retssagen udviklede sig fantastisk, takket være Mortens indsats og den efterfølgende rådgivning, har jeg sparet rigtig mange penge! Jeg kan på det kraftigste anbefale Morten og Invictus Advokater som en af Danmarks skarpeste advokathuse. Det har været nemt, overskueligt og Morten har hele tiden stået til rådighed.

21. tammikuuta 2020

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili