Intersport Kongsberg tar i mot en eco ride sykkel for reparasjon. Den blir stående urørt i 10 dager uten at noen sjekker den en gang. Veldig useriøs kundebehandling og svaret jeg fikk var at ingen kun... Näytä lisää
Bonjour j ai acheté un vélo électrique nakamura powerlift femme en 2021 il a seulement 1000 kms donc très peu là problème avec je le dépose chez Intersport il me dise moteur hs . Un moteur de seulemen... Näytä lisää
Besøkte Intersport Asker for å hente en reservert vare. Betjeningen forteller at varen allerede er reservert av annen kunde. Greit nok, feil kan skje. Det som er svært provoserende er at dette er r... Näytä lisää
Benyttet Intersport Sandens i Kristiansand. Er superfornøyd med kundeservice priser og produkt. Hadde et par sko som var i grenseland for å byttes. Butikkeier tok tak og fant en god løsning. Tu... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Kjøp sportsutstyr på nett eller i butikk hos INTERSPORT! Klikk & Hent, 100 dagers åpent kjøp, gratis retur og bytte! Din råeste sportsbutikk på nett!
11th October Street 13, 1000, Skopje, Pohjois-Makedonia
- intersport.no
Elendig netthandel
Elendig netthandel. De sendte først feil to varer, som var billigere enn de i orderen min, da jeg returnerte de krediterte de faktura med det gale beløpet på to varer og mangler i tillegg refusjon på to riktige. Kontaktet kundeservice men får ikke svar. Bare rot! Risikerer nå å betalt 2500,- mer enn jeg skal.
mangelen på badmintonracketer
mangelen på badmintonracketer. på jakt etter yonex voltric 10 eller annen yonex badminton med spesifikasjon som har stiff flexibilitet, balance havy head
Intersport leverer ikke
Bestilte julegaver i god tid 11des. Jeg har ennå ikke mottatt bestillingen. Intersport «glemte» å sette på adressen så varene ligger et eller annet sted. Og når jeg etterspørr varene er beskjed de har hatt så mye å gjøre.