Geweldige service gratis slot mee. Ga hier zeker naartoe voor je fatbikes !
Binnen half uur mijn kapotte binnenband hier vervangen, gelukkig kon ik nog zelfs op sluitingstijd hier terecht. Eigenaar is oprecht en werkt super goed en snel. Ook niet duur, ik kom hier vaker.
Onlangs heb ik een Urus speel auto gehaald voor mijn nichtje en alles is volgens wens gegaan! super blij mee en zeker een aanrader om hier je auto te halen voor je geliefde kinderen, neefjes of nichtj... Näytä lisää
Goeie service binnen paar minuten een super toffe fatbike meegenomen. Voor een goeie prijs en kwaliteit spreekt voor zich.💪
Yrityksen kirjoittama
Gespecialiseerd in verkoop-onderhoud-reparatie van (fat)bikes, speelgoed op wielen en babyartikelen. Bezorgen en afhalen is altijd mogelijk. Zonder en met afspraak mogelijk. Betaal gerust met PIN, Klarna, IN3 of gewoon contant.
Hobbemastraat 207, 2526JK, Den Haag, Hollanti
- info@interrides.nl
- interrides.nl
Wat een lieve mensen
Wat een lieve mensen, ik kreeg een gratis fatbike voetstandaard mee. Toppers, hier houden ze de klanten wel echt diktevreden.
Snelle service en altijd de betere…
Snelle service en altijd de betere prijzen tot nu toe
Wat een service echt fijn dit
Wat een service echt fijn dit. Geen afspraak geen gezeik gewoon mouwen opstropen en doen waar je om vraagt. Smeren ook niets onnodigs aan.
Mooie zaak en netjes afgehandeld
Mooie zaak en netjes afgehandeld. Reparatie binnen half uur geregeld top!
Dit is mijn 3e bezoek voor reparatie…
Dit is mijn 3e bezoek voor reparatie van mijn fatbike, nemen de tijd en serken zorgvuldig.
Altijd bereikbaar en denken altijd mee…
Altijd bereikbaar en denken altijd mee in oplossingen
SNELLL service 1 uur motorswap…
SNELLL service 1 uur motorswap dankjullie wel !!
Snelle service!!
Beste fatbike zaak!!
Fijn dat ik mijn fatbike meteen rijklaar kon meenemen. Snelle service en nemen de tijd voor een goed uitleg!!
Snelle service top gasten met kennis
Nieuwe fatbike motor vervanging
Nieuwe fatbike motor vervanging, was binnen uurtje klaar en 100 goedkoper dan andere winkels. Super goed bedankt!
Supersnel geleverd v20 pro met strikje…
Supersnel geleverd v20 pro met strikje dankjullie wel inter rides
Superservice transparant echt top gasten
Mooie roze mini gehaald binnen uurtje…
Mooie roze mini gehaald binnen uurtje rijklaar en weggereden top service
Fast and dedicated goede kwaliii
Goeie services binnen een half uur…
Goeie services binnen een half uur klaar en erg vriendelijk
Supersnelle service
Supersnelle service, mijn kapotte standaard van fatbike was binnen 5 minuten vervangen!!
Heel mooi winkel en die mensen zijn…
Heel mooi winkel en die mensen zijn vriendelijk
Ik heb van tiktok winactie gewonnen en…
Ik heb van tiktok winactie gewonnen en hun fatbikes zijn goeie kwaliteit
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.