Bestilte 4 x varer fra deres udsalg online, betalte og fik ordre bekr + betalte via mobile pay. 6 timer senere modtager jeg en e-mail på engelsk: ‘Order #xxx was canceled because of staff error a... Näytä lisää
Jeg er meget tilfreds med at handle hos InteriorFlirt. De blomsterløg, jeg har modtaget, er af høj kvalitet og svarer overens med billederne. Der har undervejs været lidt bøvl med leveringerne, men... Näytä lisää
Super hurtig levering og varer der lever op til standarden. Genialt at genbruge emballage at sende i, i stedet for så meget andet. Her shopper jeg gerne igen😃
Meget, meget fin service. Jeg bliver fortalt, hvordan Christina har oplevet en udendørs bruser, som jeg har købt. Så her bliver netkøb en også personlig oplevelse.
Hos Interiorflirt.dk finder du kun særligt udvalgte møbler, interiør, julepynt mm, og vi lægger stor vægt på at være en miljøvenlig og kvalitetsbevidst forretning, med personlig råd og service. Vores mål er at finde nye og spændende varer, produceret under ordnet forhold, samt at forhandle kvalitet til gode priser. Vores produkter er indkøbt til dig, der interesserer dig for nye tendenser, men som også tænker på miljøet, når du handler. Vi ønsker ikke at være en del af en "køb billigt og smid væk" kultur. Vi er et lille team med eget lager, hvorfra vi sender en del af vores varer direkte til vores kunder. Vi kan desværre ikke hamle op med de helt store internationale spillere, når det eg. kommer til speedfragt. Men vi kender alle vores varer, og kan hjælpe dig, både med svar på det enkelte produkt, men også med decideret indretningsmæssige råd, og så svarer vi personligt på alle henvendelser. Du er altid velkommen til at kontakte os enten via mails på kundeservice@interiorflirt.dk eller på telefon +45 30306790 (8-16 på hverdage). Vi forsøger at svare alle henvendelser indenfor 24 timer.
Helsingborggade 12 3th, 2100, København, Tanska
Hurtig, fleksibel og personlig betjening. Et sted jeg gerne vil handle igen.

Vastaus yritykseltä InteriorFlirt
Stolene er til børn eller små mennesker, og den ene stol var formodentlig brugt, masser af lyse hunde/kattehår, så bestemt ikke tilfreds med købet.

Vastaus yritykseltä InteriorFlirt
Det var den dårligst oplevelse jeg nogen sinde har haft i.f.m. et køb. Varen der blev leveret var DEFEKT og InteriorFlirt nægtede at bytte varen. De var tilmed direkte ubehagelige og aggressive i deres kommunikation da jeg reklamerede over fejlen og bad dem om at bytte varen.

Vastaus yritykseltä InteriorFlirt
Super sted at handle. Lækre ting og en fantastisk service. Svarer hurtig på henvendelser. Kan klar anbefale InteriorFlirt.
Super service, skaffede vare hjem og stadig til nedsat pris. Hurtig levering. Meget tilfreds.
Super webshop, virkelig lækre produkter, hurtig levering. Bedste anbefalinger herfra

Vastaus yritykseltä InteriorFlirt
Helt perfekt møbel, ligeså perfekt service og levering. Intet at sætte en finger på, vil med glæde handle her igen 👌

Vastaus yritykseltä InteriorFlirt
Rigtig god service, og hurtig levering. Vil helt bestemt handle her igen.

Vastaus yritykseltä InteriorFlirt
Fik varen hurtig, men havde en reklamation på den. Fik meget hurtig svar og pengene retur. Et sted man trygt kan handle.
Stort udvalg af julepynt
Har lige købt den flotteste lanterne, som kom allerede dagen efter.
Kan kun anbefales :)
God service og hurtig levering. Kan klart anbefales
Fine varer til gode priser! Min pakke kom til tiden, og de er hurtige til at svare på mails hvis man er i tvivl om noget. Rigtig god service! Kunne helt sikkert godt finde på at bestille derfra igen.
Købte en fin glasklokke til en virkelig god pris. Er meget tilfreds. Rigtig god service.