Bestilte 4 x varer fra deres udsalg online, betalte og fik ordre bekr + betalte via mobile pay. 6 timer senere modtager jeg en e-mail på engelsk: ‘Order #xxx was canceled because of staff error a... Näytä lisää

Jeg er meget tilfreds med at handle hos InteriorFlirt. De blomsterløg, jeg har modtaget, er af høj kvalitet og svarer overens med billederne. Der har undervejs været lidt bøvl med leveringerne, men... Näytä lisää

Super hurtig levering og varer der lever op til standarden. Genialt at genbruge emballage at sende i, i stedet for så meget andet. Her shopper jeg gerne igen😃

Meget, meget fin service. Jeg bliver fortalt, hvordan Christina har oplevet en udendørs bruser, som jeg har købt. Så her bliver netkøb en også personlig oplevelse.

1. Boutique
  2. Sisustusliike

Hos Interiorflirt.dk finder du kun særligt udvalgte møbler, interiør, julepynt mm, og vi lægger stor vægt på at være en miljøvenlig og kvalitetsbevidst forretning, med personlig råd og service. Vores mål er at finde nye og spændende varer, produceret under ordnet forhold, samt at forhandle kvalitet til gode priser. Vores produkter er indkøbt til dig, der interesserer dig for nye tendenser, men som også tænker på miljøet, når du handler. Vi ønsker ikke at være en del af en "køb billigt og smid væk" kultur. Vi er et lille team med eget lager, hvorfra vi sender en del af vores varer direkte til vores kunder. Vi kan desværre ikke hamle op med de helt store internationale spillere, når det eg. kommer til speedfragt. Men vi kender alle vores varer, og kan hjælpe dig, både med svar på det enkelte produkt, men også med decideret indretningsmæssige råd, og så svarer vi personligt på alle henvendelser. Du er altid velkommen til at kontakte os enten via mails på kundeservice@interiorflirt.dk eller på telefon +45 30306790 (8-16 på hverdage). Vi forsøger at svare alle henvendelser indenfor 24 timer.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Hurtig, fleksibel og personlig betjening.

Hurtig, fleksibel og personlig betjening. Et sted jeg gerne vil handle igen.

19. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä InteriorFlirt

Mange tak for din anmeldelse, og fordi du har taget dig tid til at skrive. Det betyder meget for mig :-)
De bedste hilsner, Kriss

Stolene er til børn eller små…

Stolene er til børn eller små mennesker, og den ene stol var formodentlig brugt, masser af lyse hunde/kattehår, så bestemt ikke tilfreds med købet.

3. toukokuuta 2021

Kære Kirsten,

Jeg er da utrolig ked af at få en stjerne for denne ordre. Jeg har slet ikke hørt fra dig, så jeg anede ikke, at du var en utilfreds kunde, og har ikke haft mulighed for at forsøge at løse problemet.

Under produktet står følgende mål: L81xH91xW71 cm - svarer disse mål ikke med de faktiske mål, tænker jeg. Jeg har lige tjekket med andre flagermusstole på markedet, og det synes at være inden for skiven af standardmål!?

Mht hårene kan jeg kun undre mig, da alle vores produkter ligger i originalkasser på lager, så jeg begriber ikke, hvor hårene kommer fra. Men jeg kan GARANTERE, at vi ikke bruger vores varer, inden vi sælger dem. Det er helt uhørt.

Endnu engang beklager jeg, at du har været utilfreds med produktet. Du er til enhver tid velkommen til at sende det retur. Skriv endelig til kriss@interiorflirt.dk, så sender vi en gratis returlabel, og refunderer hele dit køb.

DBH

Kære Gitte,

Mange tak for din anmeldelse og fordi du gav dig tid til at skrive. Det er jeg meget glad og taknemmelig over. Dejligt, at du er glad for dit køb. Tak :-)

Snabb leverans

Snabb leverans, omsorgsfullt packat och fina varor. Rekommenderar.

23. huhtikuuta 2021

Kære Petra,
Mange tak for din fine anmeldelse. Dejlig besked snart at gå til weekend på. Det giver energi :-)

Du skal ALDRIG handle der!

Det var den dårligst oplevelse jeg nogen sinde har haft i.f.m. et køb. Varen der blev leveret var DEFEKT og InteriorFlirt nægtede at bytte varen. De var tilmed direkte ubehagelige og aggressive i deres kommunikation da jeg reklamerede over fejlen og bad dem om at bytte varen.

Kære Klaus

Jeg vil altid gøre alt, for at gøre mine kunder tilfredse. Men denne sag og din opførsel gik over stregen.
I bestiller en dobbelt bambusseng fra Tine K, som jeg henter direkte hos Tine K og levere personligt på langfredag, så I har den til påsken. Jeg levere således personligt varen til dig, og alt er fint. Over en uge efter ringer din datter og siger, at hun lige har modtaget madrassen i fødselsdagsgave, og at der er en rift i hynden (som om den er revet på et søm el.l.) Hun har LIGE åbnet pakken, og ser det med det samme. Jeg beklager fejlen, og tilbyder at køre forbi med en ny madras og ombytte gratis. Problemet opstår, da det viser sig, at hun ikke mere har originalindpakningen til madrassen.

Hvordan kan man åbne en dyr vare - se at den er fejlbehæftede, og straks derefter smide originalemballagen så langt væk, at den ikke kan findes frem (i hel eller halv tilstand), for derefter at ringe og klage, true og være på alle måder arrogant!?
Jeg har gemt vores skriftlige kommunikation, hvoraf det fremgår af de MANGE beskeder, som jeg svarede på i weekenden, at jeg ALDRIG var hverken ubehagelig eller aggressiv.

MVH

Super service

Super service, skaffede vare hjem og stadig til nedsat pris. Hurtig levering. Meget tilfreds.

21. huhtikuuta 2021

Lækker produkter, hurtig levering.

Super webshop, virkelig lækre produkter, hurtig levering. Bedste anbefalinger herfra

Kære Lisbeth,

Mange tak for din søde anbefaling, og fordi du tog dig tid til at skrive :-)

Kriss. Interiorflirt.dk

Perfekt 👌

Helt perfekt møbel, ligeså perfekt service og levering. Intet at sætte en finger på, vil med glæde handle her igen 👌

16. huhtikuuta 2021

Kære Charlotte,

Mange tak for din anmeldelse, og fordi du har givet dig tid til at anmelde mig. Det betyder rigtig meget for mig. Tak :-)

Kriss, Interiorflirt.dk

Super betjening

Rigtig god service, og hurtig levering. Vil helt bestemt handle her igen.

13. huhtikuuta 2021

Kære Henriette,

Mange tak for dine stjerne og søde ord :-)

God service

Fine varer til gode priser! Min pakke kom til tiden, og de er hurtige til at svare på mails hvis man er i tvivl om noget. Rigtig god service! Kunne helt sikkert godt finde på at bestille derfra igen.

14. elokuuta 2018