Netjes verpakt, hoe je de voorgestelde inhoud in de trailpack krijgt mag wel wat duidelijker worden gemaakt. Trailpack ziet er kwalitatief goed uit. Het meegeleverde fluitje stelt echter niets voor.... Näytä lisää
Vandaag de Intinct Duffel Pack mogen ontvangen. Gelijk uitgepakt en bekeken. Wat een opbergruimte! Volop ruimte opgedeeld in handige kleinere compartimenten om schoon/vuil of nat en droog gescheiden... Näytä lisää
Nadat ik een aantal zeer positieve reviews over de Instinct Trail Skin Ultra had gelezen deze besteld. En ik kan slechts bevestigen dat het werkelijk een fantastische tight is. Draagt zeer prettig, o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Overzichtelijke site, eenvoudig en gemakkelijk bestellen. Zelfs nog een persoonlijke mail gekregen dat de order goed was doorgekomen. Snelle levering met wederom een persoonlijke touch. Op de si... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Instinct, het meest inspirerende, functionele en anatomisch ontworpen [Trail] specifiek merk ooit gemaakt!
Voor de eerste keer een bestelling…
Voor de eerste keer een bestelling geplaatst.
Pakketje snel ontvangen en ook nog een “koekje” voor tijdens een trail erbij gekregen 😋
Mooi briefje en een reep bij de…
Mooi briefje en een reep bij de bestelling als extra service! Helemaal top! En maandag besteld, dinsdag in huis.
Snelle bezorging
Top ding
Trailpack ziet er kwalitatief goed uit. Het meegeleverde fluitje stelt echter niets voor. Prima trailpack tot ongeveer 70k als er verzorgposten zijn op je trailrun anders heb je toch ect te weinig drinken mee (2x600mL).
Snelle levering, goede telefonische service en betrokken bij de sporter om het juiste te bestellen.
Spullen zijn van goede kwaliteit en de leuke kaart bij de bestelling is een aardige, persoonlijke noot.
Goede site met mooie en goede trail…
Goede site met mooie en goede trail producten, makkelijk te bestellen en perfect levering met attentie
Geen reactie eigenaar
Geen reactie eigenaar, niet echt zakelijk maar goed er zijn genoeg andere merken
Ik had wat vragen gesteld via de mail
Ik had wat vragen gesteld via de mail. diezelfde avond is er terug gebeld om de vragen door te nemen.
Dit heet mij ervan overtuigd dat het een goede keuze is.
Nadat ik het product ontvangen heb en ermee ben gaan hardlopen is er niets aan gelogen.
Heel goed
Prettig en deskundig advies en een snelle verzending van aangeschafte artikelen. Aanrader deze webshop!
TOP!
Ondanks dat PostNL geen bericht achtegelaten had na levering niet thuis, was Instincttrailshop erg snel!
Top!
trailrugzak met 2x 600 ml softflask
bestelling op maandag besteld en dinsdag in huis ruim op tijd voor de grote Rotterdam marathon ik hoop hier veel plezier en gebruiksgemak van te gaan hebben
Fijnste broekjes!
Wederom een fijne service! Een snelle levering en een super fijn broekje weer met 6 zakjes om eea mee te nemen onderweg. Mijn 2de Instinct broekje en kan niet beloven dat er niet nog een volgt.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.