Helt fantastisk mad!
Helt fantastisk mad!
Vi fandt Mark og Instinct dinning tilfældigt på facebook, og vi var lidt lidt bekymret, da der på daværende tidspunkt ikke fandtes mange anmeldelser på firmaet. Disse bekymringer var helt uden grund!
Mark er enormt serviceminded. Han svarer hurtigt uanset tidspunkt. Han er imødekommende og til vores bryllup var han enormt professionel og gav en helt fantastisk service både til os som brudepar, men også til alle vores gæster og de serverings piger vi selv havde hyret.
Maden vi fik smagte helt fantastisk! Vi havde ønsket rejecocktail, oksekød og en sød dessert. Med disse guidelines tryllede Mark en helt fantastisk menu frem. Den lækkreste rejecocktail! Noget helt fantastisk mørt oksekød, med en sauce, man næsten ikke kunne få nok af. Afsluttet med den lækreste dessert vi længe har fået!
Vi havde betalt for en ekstra servering med kød, da vi vidste at der var sultne mænd imellem vores gæster. Vi kan roligt sige at alle blev mætte, selv gommen, der kan være svær at gøre mæt.
Vi vil til en hver tid anbefale Instinct dinning og har også delt oplysningerne med vores gæster, der alle har været meget imponeret over maden, men også Mark som person.
Hilsen
Natalie og Daniel