Saanut 5/5 tähteä

We zijn zeker tevreden over Inschrijven.nl. Gebruiken het al vele jaren. Snelle reactie van Iwan bij vragen en het programma blijft zich ontwikkelen. Ook volgend jaar hopen we het weer te gebruik... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vanuit de Drutenloop zijn wij bijzonder tevreden over inschrijven.nl Iwan Oprins reageert zeer snel op vragen en komt met passende oplossingen. Ook als je, zoals wij dit jaar, met bijzondere verzo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Afgelopen vrijdag tijdens onze wedstrijd een klein issue met de verbinding. Een telefoontje naar Iwan was voldoende om binnen 5 minuten alles weer op order te hebben. Super ondersteuning en servic... Näytä lisää

1. Tapahtumien lipunmyyjä

Yrityksen kirjoittama

Online inschrijven voor jouw sportieve evenement via Inschrijven.nl Meer dan 1.600 evenementen maken jaarlijks gebruik van dit eenvoudige en goedkope inschrijfplatform.

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Al jaren dik tevreden

Wij werken al jaren naar volle tevredenheid samen met Iwan. Wij gebruiken zowel de inschrijfmodule, het inschrijfformulier Bedrijvenloop, Stopwatch, en uitslagen.nl. Als er vragen zijn komt er altijd snel een antwoord en suggesties worden als het even mogelijk is omgezet in verbeteringen. Zowel in de voorbereiding, op de dag van de wedstrijd, en in de nazorg zeer adequaat en servicegericht. Volgend jaar weer opnieuw!

9. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

We zijn zeker tevreden over…

Ook volgend jaar hopen we het weer te gebruiken voor onze jaarlijkse Oranje-Run op Koningsdag in Lienden. Bedankt Iwan!

28. huhtikuuta 2026

Fietsvierdaagse Alkmaar 2026

Vanuit de Fietsvierdaagse Alkmaar hebben we alleen maar positieve ervaringen met inschrijven.nl:
- Snelle reactie op vragen/verzoeken
- Overzichtelijk
- Je wordt ontzorgd voor het gehele administratieve proces
- Lage kosten

23. huhtikuuta 2026

Aanrader!!

Vanuit de Drutenloop zijn wij bijzonder tevreden over inschrijven.nl
Iwan Oprins reageert zeer snel op vragen en komt met passende oplossingen.
Ook als je, zoals wij dit jaar, met bijzondere verzoeken komt.

Aanrader voor iedereen die maatwerk wil voor inschrijvingen bij zijn evenement!!

13. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Wat een fantastisch tool om je evenement voor te bereiden

Het meest belangrijk is niet de geweldige omgeving maar met iedere vraag kun je terecht via de support en daarna is het probleem bijna altijd opgelost met een uitzondering daar was nog even telefonisch support nodig. Daar was de oorzaak dat ik nog niet helemaal de juiste termen gebruikten bij de vraag stelling

29. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Aanrader als je een inschrijvingsplatform zoekt

De prijs/kwaliteit verhouding van dit inschrijvingsplatform is enorm hoog. Het was makkelijk in te stellen voor ons evenement en we zijn enorm goed en snel geholpen wanneer er iets niet duidelijk was. Ik kan deze site enorm aanraden! Super tevreden!

14. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin