Inktgoed.nl Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

1. Värikasetit

Yrityksen kirjoittama

Bij Inktgoed.nl vinden wij dat printer betaalbaar moet zijn voor iedereen. Wij hebben een groot assortiment huismerk inktcartridges en toners van hoge kwaliteit. Met onze huismerk inktcartridges en toners print je tot wel 85% voordeliger in vergelijking met originele producten. Bestel je op een werkdag voor 16:00 uur, dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis! Ben je niet tevreden over onze producten? Neem dan contact met ons op en wij lossen het probleem altijd netjes op!

Hyvä

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 2/5 tähteä

Cartridges niet goed geaccepteerd

De printer (Cannon 2700) accepteert de cartridges niet goed en daardoor doet hij het nu helemaal niet meer. Hij geeft voortdurend een foutmelding en print niet meer. Ik heb al van alles geprobeerd, maar niets helpt. Andere cartridges ... geen verschil.

23. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Als ik 29 xl bestel

Als ik 29 xl bestel
En ik krijg 29 das dus niet goed
Maar dan zeggen ze deze kan wel
Terwijl me printer fout melding geeft

26. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Inktgoed.nl

Wat vervelend om op deze manier te vernemen dat u problemen heeft ondervonden met het installeren van onze inktcartridges.

Als u contact met ons had opgenomen, hadden wij dit uiteraard netjes opgelost. Wij zullen alsnog contact met u opnemen om dit naar tevredenheid op te lossen.

Saanut 4/5 tähteä

Ik werd gebeld met de vraag of ik de wel aanwezige cartridges per omgaande wilde ontvangen of dat ik even wilde wachten, omdat 1 cartridge niet leverbaar was. Als ‘goedmakertje’ kreeg ik een extra zwarte cartridge!

25. elokuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Hoewel de bezorgdienst had aangegeven…

Inktgoed heeft de klacht goed opgepakt, al was het niet hun schuld, maar de schuld van DPD.
Inktgoed heeft de bestelling opnieuw verzonden en deze is wel goed aan gekomen.

19. kesäkuuta 2023

Hallo Roel,

Wat vervelend om te horen dat je bestelling nooit is aangekomen. Als je pakketje niet geleverd is, is het wel handig om even contact met ons op te nemen zodat wij het op kunnen lossen. Als je niets laat horen, weten wij niet dat de bestelling nooit is aangekomen.

Jammer van de negatieve review voordat wij de kans hebben gehad om het op te lossen. Uiteraard gaan we je bestelling nogmaals kosteloos versturen.

Saanut 1/5 tähteä

Levering en kleine compensatie beloofd…

Levering en kleine compensatie beloofd en niet ontvangen.

6. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Inktgoed.nl

Door drukte bij PostNL in de decemberperiode is uw pakketje helaas enkele dagen op een distributiepunt blijven liggen. Na uw mail aan ons hebben wij direct actie ondernomen. Na contact met PostNL hebben wij u twee keuzes gegeven; de zending nogmaals opsturen of een kleine compensatie. U heeft gekozen voor de laatste optie. Terugbetalingen worden één maal per week gedaan, uw compensatie staat voor aankomende week gereed. Overigens heeft u de bestelling enkele dagen na ons contact wel gewoon ontvangen. Onze excuses voor het ongemak dat u ervaren heeft.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin