Snelle verzending, keurig ingepakt en de klantenservice is ook geweldig. Had een vraag over de verzending en kreeg binnen een dag een duidelijk antwoord terug! Hartstikke bedankt! De cartridges werke... Näytä lisää
Standby your products. Two of the ink cartridges did not work. Instead of sending me two that did work I was asked to send pictures of the printer and error message. Which I did!!! Nothing was done ab... Näytä lisää
De spullen ontvangen maar de toner maakte strepen. Kreeg ik niet hersteld , heb nieuwe printer gekocht met andere toners (natuurlijk)
Elk bedrijf wil tegenwoordig extra in het daglicht worden gezet omtrent hun levering. Het is eigenlijk niet meer dan normaal dat als bij de bestelling gezegd wordt levering binnen 5 dagen , dat dat d... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
ik hebop 8 maart voor mijn epson…
ik hebop 8 maart voor mijn epson printer caardrijes bestellt en betaalt in printer gedaan en printer heeft ze niet akzeptiert heb ze toen terug gestuurd geen geld terug gekregen en geen reaktie ik heb met verzen kosten 30.98 betaalt
Ik heb de verkeerde cartridge’s…
Ik heb de verkeerde cartridge’s geleverd gekregen. En ze reageren niet op mijn mail die ik ze via de klantenservice gestuurd heb!!
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Ik krijg geregeld post van inktjet.
Inktcartridges zijn nogal prijzig en…
Inktcartridges zijn nogal prijzig en voor particulier gebruik te kostbaar. Het inkjetalternatief is dan betaalbaar en realiseert perfecte kwaliteit in afdruk en print. En dat is een belangrijk en nuchter feit.
cartidges geannuleerd maar geen geld terug
intktcartridges besteld en tijdig geannuleerd, nadat ik de UPC had gesproken die heel goed is nagegaan waar mijn bestelling geblven was en mij een retourlabel heeft gezonden dat het pakje heeft achterhaald, kreeg ik pas mijn geld terug
Snel en makkelijk
snel keurig en gemakkelijk
snelle levering
patronen zijn van goede kwaliteit en makkelijk te installeren
Naar wens geleverd.
Met de service van inkjet een goed…
Met de service van inkjet een goed manier om de juiste toners of cartridges te vinden
Betaalbaar
eenvoudig, soepel en klantgericht
De bestelling op de site was eenvoudig te plaatsen, ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang en de bestelling is normaal aangekomen. Ik heb de inkt besteld voor als de door de printerfabrikant meegeleverde inkt op is. Dus nog niet kunnen beoordelen.
Toen mijn oude printer het begaf hebben ze de al bij hen gekochte inkt teruggenomen. Geen probleem.
Prima geleverd
Zeer goede prijs en acceptabele levering
Product kwam uit Engeland
Product kwam uit Engeland. Ik had bij Nederlandse winkel besteld
Top service snel betaalbar en duidelijk
Snel geleverd
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.