Perfekt og klar anbefaling til dig og…
Perfekt og klar anbefaling til dig og din hund. Hundene er i de bedste hænder. Flot resultat og god vejledning om pleje. Mine hunde bliver forkælet hver gang.

Vastaus yritykseltä Ingolfhundesalon
Velkommen til Ingolf Hundesalon – dit foretrukne sted for eksklusiv pelspleje og kærlig behandling af din bedste ven! Jeg brænder for at skabe en oplevelse af ren velvære for alle firbenede familiemedlemmer. Hos Ingolf Hundesalon ser Jeg ikke kun pelspleje som en opgave, men som en passion, der indebærer dedikation, omhu og kærlighed til mine pelsede kunder.
Bolbrovej 64D, 2960, Rungsted Kyst, Tanska

Vastaus yritykseltä Ingolfhundesalon
Dygtig og omhyggelig frisør. God kommunikation og flot resultat. Kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä Ingolfhundesalon
Vi har besøgt Caroline i dag med vores Oskar, som er en meget nervøs dreng, men Caroline gjorde umulige! Hun fik bare gjort det til den bedste oplevelse for ham. Det var tydeligt ved afhentning af Oskar, at Caroline havde skabt et trygt og kærligt rum for Oskar.. det var bare så dejligt som ejer at fornemme.. og Oskar gik bare derfra så stolt! Og så flot klippet.. Vi kan på det varmeste anbefale Ingolf hundesalon.

Vastaus yritykseltä Ingolfhundesalon
Caroline er helt fantastisk!
Min hund blev behandlet med så meget kærlighed og respekt, og det kunne virkelig mærkes. Caroline er både sød, dygtig og meget professionel – man kan tydeligt se, at hun elsker sit arbejde. Min hund var glad, tryg og så så fin ud efter besøget. Kan varmt anbefale hende til alle hundeejere!
Caroline er den bedste hundefrisør, vi har haft fornøjelsen af at møde. Hun er rolig og utrolig dygtig til at håndtere hunde. Vores hund Hugo elsker at besøge hende og er altid lige så glad og tilfreds, når han kommer hjem, som da han tog af sted. Vi kan varmt anbefale Ingolfs Hundesalon.
Mine varmeste anbefalinger hos Ingolf “Alba” 🐶havde første frisør besøg og hun var så tryg og fin og glad da hun blev hentet, så smuk ordnet af Caroline, vi har booket næste tid🙏🏽✂️🫧🛁🐶❤️