IndgraveringsGaver Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

1,9

Aldrig oplevet så elendig service. Bestilt halskæde til Mors dag med garanti om levering for 10 dage siden. Jeg har ringet hver dag, lagt sms samt talebeskeder og sendt mails, har intet hørt i 10 dage... Näytä lisää

Virkelig dårlig kvalitet! Fik en halskæde i fødselsdagsgave for 17 dage siden. Der var mine børns navne og deres fødselssten i. Nu mangler den ene. Den er simpelthen faldet ud efter 17 dages br... Näytä lisää

Aldrig oplevet dårligere kundeservice. Bestilte 2 smykker den 27. November, pengene blev trukket 1. December. Prøvede i 3 dage at få kontakt på både mail og opkald fra den 8. December. Først efte... Näytä lisää

Et perfekt udvalg af smykker, der kan næsten findes noget for enhver smag. God og engageret kundebetjening. Jeg er meget glad - helt sikkert et sted med produkter som har meget stor affektionsværdi.

1. Koruliike
  2. Korusuunnittelija
  3. Korukaivertaja
  4. Koruseppä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Indgravering Gaver-Smykker med personlig gravering, halskæder med gravering,armbånd med gravering,øreringe,ørestikker, gaver til hende,til mor,til kvinder.

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ved slet ikke hvor jeg skal starte, RINGE SERVICE!!!

Ved slet ikke hvor jeg skal starte, hvis jeg kunne give nul stjerne ville jeg det!
Bestilte en halskæde en søndag, skulle bruge den om torsdagen til en fødselsdagsgave. Og da de reklamere med 2-4 dages levering, regnede jeg med at kunne nå at få den dertil, måske om fredagen hvis jeg var lidt uheldig. Da jeg intet havde hørt onsdag aften om min bestilling, skrev jeg en mail til dem, hvor jeg spurgte ind til hvor lang de var med halskæden. Jeg fik intet svar. Jeg kontaktet dem igen fredag aften, 5 dage er gået nu. Jeg høre intet fra dem.
Så skete miraklet, jeg fik svar om søndagen 7 dage efter!!! - svaret var at de troede de allerede havde sendt den afsted, men den var åbentbart faldet ud af deres bestillingskasse, og lå derfor bare i bilen. Men de sendte den så der, så det resulterede i at jeg fik min fødselsdagsgave 10 dage efter jeg bestilte, 8-6 dage efter det de reklamere med.
Da jeg fik det svar søndag, skrev jeg så at det var dejligt at høre fra dem, men om jeg så ville en form for godtgørelse eller sådan, da jeg har være ude og skulle finde en anden gave bl.a. men igen har intet hørt, og idag er det torsdag... (har både skrevet til dem på deres hjemmeside, mail og facebook)

22. marraskuuta 2018

Fantastisk service og produkter

Fantastisk service! Bestilte en halskæde hvor der skulle graveres på begge sider, og var meget i tvivl, så skrev på mail og fik super vejledning. Halskæden kom hurtigt og sindssygt flot design og der er intet at sætte en finger på. :) ikke sidste gang jeg handler hos jer. Kæmpe ros til jer :).

18. kesäkuuta 2018

Forsøg på vildledning

Efter at have købt en "Cirkel Halskæde i sølv med 4 Navne" til min kone, blev jeg meget overrasket over at både kæde og vedhæng var magnetiske.
Jeg kontaktede herefter firmaet for at få refunderet pengene eller en ny kæde leveret.
Tekst på Hjemmeside:
"Kædelængde 50 cm, forlængelse 5cm, alt i alt kæden er 55 cm lang
Kædetype: Ankerkæde
Materiale : 0,925 sølv
Halskæde med gravering, halskæde med indgravering, smykker med gravering, smykker med indgravering, navnehalskæde, halskæde med navn, navnesmykke"
Jeg blev herefter riget op af en medarbejder fra firmaet, der fortalte at deres produkter ikke var 925 Sølv, men 0,925 Sølv og de nægtede i øvrigt at det var vildledende reklame og de var ikke villige til hverken at tage kæden retur eller give pengene tilbage.
Så hvis du gerne vil købe lidt jern bling bling så er det et godt sted at handle:-(

18. kesäkuuta 2018

Jeg var i tvivl om jeg skulle give 2…

Jeg var i tvivl om jeg skulle give 2 eller 3 stjerner. Det var en god side, fik det okay tid efter min kæreste havde bestilt. Han bestilte en halskæde med 2 ringe i, hvor der stod navn i. Rigtig fin og meget glad for den. Men nu er kæden allerede gået i stykker, og har haft den 3-4 måneder. Det synes jeg er rigtigt dårligt at den ikke holder længere

18. huhtikuuta 2018

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili