De bezichtingen waren zeer goed, contact met het kantoor ook zeer goed, afhandeling van de koop , alles was zeer vlot verlopen, een aanrader om uw huis te laten verkopen en of te kopen, mvg walter dek... Näytä lisää
Duidelijke communicatie en goede afspraken. Alles is supervlot gegaan van begin tot einde. Professioneel team met goede adviezen en kennis van zaken. Zowel bij aankoop als bij eigen verkoop niets op a... Näytä lisää
Afspraken werden correct nageleefd. Verkoop werd goed en kort opgevolgd. Verkoopovereenkomst werd netjes opgemaakt wat het werk van de notaris drastisch vermindert. Vragen werden op korte termijn op... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Immo Top Invest, de vastgoedexpert in Limburg sinds 2008, waarbij makelaardij en projectontwikkeling onder één dak samenkomen. Bij Immo Top Invest kan je rekenen op een onberispelijke service van a tot z, met een warme en persoonlijke aanpak Het toegewijde team begeleidt je stap voor stap in het koop- en bouwproces, zodat jouw droomhuis werkelijkheid wordt. Voor meer informatie over een nieuwbouwproject of het verkopen van jouw eigendom, neem snel contact met ons op. Immo Top Invest: de sleutel tot een nieuw begin.
Guffenslaan 108 bus 0.01, 3500, Hasselt, Belgia
- 011222295
- info@immotopinvest.be
- immotopinvest.be
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Top Team
Goede communicatie en opvolging, goede afspraken, eerlijk en super transparant systeem van opvolging via eigenaarslogin op website en afhandeling van dossier tot aanwezigheid bij ondertekening van akte Top Isabel Immo Top Invest , doe zo verder

DROOMVERKOOP
Aangename mensen om mee samen te werken.
Geen loze beloften. Correcte info zowel wat betreft
prijs, deadlines als administratie.
Steeds bereikbaar voor bijkomende inlichtingen.
Snelle verkoop, wat ook beloofd werd.(minder dan 3 mnd.)

Vastaus yritykseltä Immo Top Invest
Alles zeer vlot verlopen en steeds…
Alles zeer vlot verlopen en steeds duidelijke communicatie.

Vastaus yritykseltä Immo Top Invest
Wij hebben een top ervaring met Immo…
Wij hebben een top ervaring met Immo Top Invest! Iedereen is bijzonder aangenaam, professioneel, snel, transparant, erg discreet en heel enthousiast! Het ganse team is goed op mekaar afgestemd en perfect op de hoogte! Door deze positieve begeleiding en prachtige foto’s werd ons huis in een mum van tijd verkocht! Nooit gedacht dat het zó snel kon gaan. Niets dan lof voor dit super team en een absolute aanrader!

Verkoop huis
Al bij al is de verkoop heel goed verlopen.
Hebben heel mooie foto's gemaakt en op de website gezet.
Was iets onder de geschatte waarde maar meer wat ik zelf wou.
De persoonlijke login dat je alles kunt volgen vind ik wel heel tof en overzichtelijk.
Na de bezichtiging contacteerde ze me hoe het bezoek is geweest.
Dus kan ik niet meer dan te vreden zijn

Vastaus yritykseltä Immo Top Invest
Ze geven een goede uitleg
Ze geven een goede uitleg, en ze gaan ervoor ! vooral de foto's kwamen tot zijn recht zodat er een beter zicht was van het huis. Een aanrader. Bedank nogmaals aan IMMO TOP INVEST

Super makelaars bureel
Super makelaars bureel
Met zeer gemotiveerde medewerkers
Dat is mijn 2 verkoop en 1 aankoop gedaan hebben een zeer correcte bemiddeling gekregen.
In korte bewoording Super Super
Met dank aan alle medewerkers.

Vastaus yritykseltä Immo Top Invest
Ik ben heel tevreden over jullie aanpak…
Ik ben heel tevreden over jullie aanpak en opvolging voor het verkoop van de drie huizen. Proffesioneler kon het niet

Vastaus yritykseltä Immo Top Invest
Geweldige service van Immo Top Invest .
Ben bij de verkoop van mijn huis super goed bijgestaan door Immo Top Invest. Snelle, correcte, volledige en vriendelijke service.
Een dikke 10/10 wat mij betreft.

Vastaus yritykseltä Immo Top Invest
Een team dat perfect werkt
Een team dat perfect werkt .
Schatting prijs is ook de verkoopprijs. Professionele mensen met een warm gevoel. Eigenaars site is een echte meerwaarde.
Top / perfect 👍

Beste
Beste
Nadat wij een bod hadden uitgebracht, moesten we te lang wachten op reactie. Er werd steeds beloofd dat we teruggebeld werden, wat niet gebeurde.
Nadat we een telefonisch akkoord hadden bereikt en mondeling gekocht hadden, werd ons 3 uur later gemeld dat het toch niet meer aan die prijs verkocht werd. Voor en na onze bezichtiging kwamen andere mensen kijken waardoor de spanning niet aangenaam was. Afspraak voor een tweede bezichtiging nadat we gekocht hadden, verliep heel moeizaam. ( daarvoor was eigenlijk geen tijd en geduld ) Verder vond ik het personeel wel oprecht en vriendelijk. Ik hoop dat ik u met mijn bevindingen kan helpen beter te worden.

Professioneel team.
Professioneel team.
Het maandelijks overzicht laat je als klant goed meekijken welke stappen er worden gezet om tot een verkoop te komen.

Verkoop appartement
Zeer tevreden over verloop van verkoop appartement. Mooie foto's en goede advertentie. Afspraken verliepen steeds correct.
Nu nog een vlotte afhandeling bij de notaris en dan is het 10/10 :-)

Supertevreden van de service
Supertevreden van de service! Allemaal zeer vriendelijke en professionele mensen. Ook heel tof dat je zelf alles kan meevolgen als verkoper door de persoonlijke code op hun website.