Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over Immo dan Vinci ! Van ons eerste bezoek aan een studentenhuis tot en met de aankoop konden we rekenen op Anthony. Altijd heel vriendelijk en professioneel net als de medewerker... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Van bij het begin een goed gevoel bij immodavinci! Krista is professioneel ,vriendelijk en behulpzaam. Ook meerdere keren naar appartement gaan kijken en Krista stond altijd klaar. Doe zo verder! 👍... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Kevin Eeckhoudt heeft me voortreffelijk begeleid bij de verhuring van mijn huis in Lochristi. Na de tweede bezoekdag vonden we de juiste persoon om mijn huis te gaan bewonen. Kevin gaf uitvoerige uitl... Näytä lisää

1. Kiinteistönvälittäjät
  2. Vuokra-asuntovälittäjä
  3. Isännöintiyhtiö
  4. Kiinteistönvälitystoimisto
  5. Kiinteistökonsultti
  6. Vuokravälitystoimisto

Yrityksen kirjoittama

Bij Immo da Vinci gaan we resoluut voor gelukkige klanten. Van een correcte en eerlijke prijsbepaling tot een juridisch waterdicht compromis, van het professioneel in beeld brengen van uw pand tot het aanprijzen op zoveel mogelijk kanalen. Immo Da Vinci heeft oog voor elk detail. We werken in alle transparantie en met open communicatie en houden u van elke stap op de hoogte. U krijgt één vast aanspreekpunt, bijgestaan door creatieve marketeers, punctuele juristen en getalenteerde fotografen. We maakten met onze aanpak al duizenden klanten gelukkig, kopers én verkopers en hopen ook u gelukkig te maken.

4,8

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Aanrader !

Fanny is een heel bekwame, vriendelijke immomakelaar. Ze reageert ook heel snel waar kan en helpt je zelfs verder nadat de compromis/akte getekend is. Aanrader :-)

8. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over Immo dan Vinci !

Zeer tevreden over Immo dan Vinci !
Altijd heel vriendelijk en professioneel net als de medewerkers in het kantoor.
Geen vraag is hen teveel, ook na de verkoop.
Aanrader!
Veronique

17. toukokuuta 2025

Zeer tevreden over Andreas Burssens. Professioneel en vlot

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Andreas Burssens. Vanaf het eerste contact verliep alles professioneel, transparant en vlot. Andreas nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en hield ons gedurende het hele verkoopproces goed op de hoogte. Dankzij zijn inzet, kennis van de markt en correcte aanpak verliep de verkoop snel en zonder zorgen. Absoluut een makelaar die we met vertrouwen kunnen aanbevelen!

9. maaliskuuta 2026

Snelle verkoop van woning

Snelle verkoop van woning. Goede communicatie. Altijd bereikbaar en behulpzaam bij vragen.
Zeer aan te bevelen als immokantoor!

26. tammikuuta 2026

Top service

Van begin tot einde begeleiden zij jou professionnel , zijn steeds bereikbaar en heel flexibel in de bezoeken. Doen ook een juiste inschatting van de prijs.

17. syyskuuta 2025

Heel correcte service

Heel correcte service, veel social media en andere kanalen werden ingezet. Bezoeken liepen vlot en in goede sfeer. Bekwame medewerkers , goede opvolging. Een aanrader!

7. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin