Hurtig levering og virkelig sød og hjælpsom kundeservice 🫶🏻 Jeg kan varmt anbefale dem. Jeg købte en hotstylingbørste i den forkerte størrelse, og de gjorde virkelig en ekstra indsats for at hjælpe... Näytä lisää

Jeg bestilt varer hos dem 27/12, og pengene stod reserveret på min Mobilepay. Jeg hørte intet efter min bekræftelse, og nu kan jeg her 5/1 se, at betalingen bare er annulleret. Dårligt at man ikke... Näytä lisää

Fantastisk oplevelse og varer ovenikøbet leveret før deres ferie var slut, hvilket der ellers var skrevet ud om, at bestilte varer først pakkes fra uge 31, når de var tilbage efter sommerferien, s... Näytä lisää

1. Kauneus- ja terveysmyymälä

Iloveshampoo er en internetbutik, der tilbyder lækre professionelle produkter inden for bl.a. dufte, makeup, frisør shampoo og hårprodukter. Vi tilstræber os på, hele tiden at være opdateret inden for de sidste nye trend.

4,5

Lækre produkter

Lækre produkter. hurtig levering

3. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä iloveshampoo.dk

Kære Hanne, tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores produkter og levering.

For dyrt og forkert vare

Første og nok sidste gang jeg handler her. De er alt for dyrer i forhold til andre steder. Jeg fik den forkerte vare tilsendt. Jeg bestiller aldrig den vare der kom da jeg ikke kan bruge den. Jeg tjekkede desv. ikke ordrebekræftelse så jeg kunne nå at rette. Det koster mig så 39kr at sende retur plus selve balsamen koster 130kr MERE end jeg plejer at give andre steder.

29. kesäkuuta 2023

Hej Tina,
Tak for din anmeldelse.
Vi er lidt kede af den lave score, vi har fået, når nu vi har sendt den korrekte vare i følge din ordrebekræftelse. Vi har prøvet at gøre alt hvad vi kan, for at give dig den bedste oplevelse - og har endda tilbudt en løsning mht. til at ombytte produktet.

Vi håber derfor, at du vil genoverveje dig Trustpilot score af os.

Mvh
Nicolai fra iloveshampoo.dk

Super oplevelse

Super oplevelse. Kan stærkt anbefale.

21. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä iloveshampoo.dk

Kære Jacob, tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os

nem at bestille og super hurtig…

nem at bestille og super hurtig levering. Kan klart anbefales

23. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä iloveshampoo.dk

Kære pirally, tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service :-)

Fin side

Nem overskuelig hjemmeside. Hurtig levering

25. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä iloveshampoo.dk

Kære Lene og Lasse, tak for jeres anmeldelse - vi er glade for, at I er tilfredse med vores hjemmeside og levering :-)

Hurtig levering 💪

Hurtig levering 💪
Skønne produkter ❤️

16. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä iloveshampoo.dk

Kære Bettina, tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores levering :-)

Super god service

Jeg har haft en rigtig god oplevelse! Deres service er super, bestillingen var nem og problemfri, og deres produkter er simpelthen fantastiske. Jeg kan varmt anbefale iloveshampoo.

5. kesäkuuta 2023

De skriver 1-3 dages leveringstid

De skriver 1-3 dages leveringstid. 4 hverdage senere har jeg intet hørt fra dem…

31. toukokuuta 2023

Hej Katrine,
Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig rigtig kede af den lave score, vi har fået - og kan kun beklage, at din vare er kommet for sent afsted. Til info kan jeg fortælle, at det er cirka 5% af vores ordre, som ikke når frem til modtageren indenfor 3 hverdage - og det kan være fejl fra vores side, såvel som eksterne faktorer. Alle kan begå fejl - og det gør vi også. Vi beklager derfor dybt, at det er gået ud over dig denne gang - og håber på, at vi kan rette op på det.
Som sagt over telefonen, er vi desværre ramt af Gundlovsdag, hvorfor der går en ekstra dag, inden du modtager varen. Vi håber på din forståelse overfor dette.

Vi håber alligevel, at du har lyst til at handle hos os en anden gang.

Mvh
Nicolai fra iloveshampoo.dk

Højkvalitets produkter og rigtig god og…

Højkvalitets produkter og rigtig god og sød service.
Jeg blev ringet op fordi min ordre var en restordre og at det derfor ville tage et par dage ekstra før jeg ville have den i hænde. Det var en rigtig sød betjening og min ordre kom hurtigt efter.
Kan klart anbefales :-)

24. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä iloveshampoo.dk

Kære Karina, tak for din anmeldelse - den er vi meget glad for! :-)

Kvalitetsprodukter til en skarp pris!

Har altid været vant til at købe mine produkter hos min frisør til overpris, men det er godt nok slut nu! Efter at have handlet hos iloveshampoo.dk, har jeg fundet ud af at jeg kan købe de samme kvalitetsprodukter, men langt billigere! Og så er det bare super fedt at både service og levering er i verdensklasse. Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos dem!

8. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä iloveshampoo.dk

Kære Christian, tak for din anmeldelse - den er vi meget glad for! :-)

Billigt og hurtigt😄

Rigtig gode priser og super hurtig levering.

1. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä iloveshampoo.dk

Kære Jette, tak for din anmeldelse :-)

Elsker deres veganske produkter

Jeg vil gerne anbefale iloveshampoo.dk til alle, der er på udkig efter veganske produkter af høj kvalitet. Jeg købte Scentsations Tangerine & Lemongrass Body Lotion som gave til min mor, og hun var begejstret for produktet. Lotionen har en dejlig frisk duft, og efterlader huden blød og glat. Iloveshampoo.dk har et bredt udvalg af veganske produkter, og deres kundeservice var også fremragende. Jeg vil helt sikkert købe igen fra iloveshampoo.dk.

25. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä iloveshampoo.dk

Kære Van, tak for din anmeldelse :-)

Effektiv service og hurtig levering

Effektiv købsoplevelse, stort udvalg af produkter, med dag til dag levering.
Helt sikkert et sted, jeg vil handle fra igen.

22. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä iloveshampoo.dk

Kære Kaja, tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på den :-)

Bestilte en Balmain Session i går kl 17…

Bestilte en Balmain Session i går kl 17 og har allerede i dag modtaget den. Det må man sige er hurtigt. Det bliver ikke sidste gang jeg handler jer!

25. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä iloveshampoo.dk

Kære Elsemarie, tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på den :-)

Jeg har bestilt derfra d. 31/03/23

Jeg har bestilt derfra d. 31/3 og har skrevet med dem frem og tilbage angående min ordrer. Den er stadig ikke kommet endnu. Og sidst jeg skrev med dem fra kundeservice, der vil de kontakte DAO. Har intet hørt fra dem, på trods af jeg IGEN har skrevet, for at hører hvor min pakke bliver af. Det kan man ihvertfald ikke kalde for ‘1-3 dages levering’….

5. huhtikuuta 2023

Kære Nicoline,
Tak for din konstruktive anmeldelse. Som skrevet til dig på mail, så har vi efterlyst din pakke hos DAO. De har 1 uge til at finde pakken, før vi kan gøre noget. Du skrev til os d. 12. april, hvorefter vi satte en efterlysning i gang med det samme. Det er derfor først i morgen, vi kan gøre noget.
Vi er meget ked af, at du har haft en dårlig oplevelse af os, til trods for, at vi ikke kan gøre så meget lige nu.

De leverer den bedste kundeservice

De yder den bedste kundeservice! Plus varerne bliver leveret super hurtigt! Kan varmt anbefales!

3. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä iloveshampoo.dk

Kære Caroline, tak for din anmeldelse, den betyder meget for os :-)

God service og hurtig levering.

Mega hurtig levering, gode produkter og god kundeservice. De har så meget forskelligt og det er ikke sidste gang jeg handler hos dem:))

1. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä iloveshampoo.dk

Kære Maja, tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på den :-)