3,0

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

3,0

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Vi sætter normalt stor pris på pizzaer…

Vi sætter normalt stor pris på pizzaer herfra, men i går d. 19/7 var niveauet i bund. Pizzaen var markant mindre end normalt, og fuldstændig brændt i kanterne. Til den pris er det på ingen måde i orden, så vi stopper med at købe herfra, og vil hellere støtte nogle andre

19. heinäkuuta 2026

Ribeye til 325 der ikke kan tilberedes…

Ribeye til 325 der ikke kan tilberedes ordentligt!
Jeg kom hen med 2 kammerater i går til Juelsminde havnefest, og kom så ned på il Faro for at nyde noget lækkert mad. Vi bestilte så et par ribeyes, og min første var så skamsteget (gennemstegt), og da vi så bad om at få en ny tilberedt, får jeg så at vide den kommer til at være rød, hvilket jeg er okay med, jeg får så en der er helt rå indeni. Vi sender den så tilbage igen og venter 1 time på vores mad! Så når vi skal til at afregne spørg vi om det muligt at trække noget fra eftersom vi har ventet 1 time på vores mad da den ikke var tilberedt ordentligt 2 gange. Tjeneresen svare så flabet at vi har fået 3 bøffer (2 som vi ikke har spist). Vi ender så med at betale, men vil dog sige at det ikke er et sted jeg vil tilbage til

11. heinäkuuta 2026

Skøn middag på Il Faro med sød og…

Skøn middag på Il Faro med sød og opmærksom betjening. Lækker mad, vi fik fem retter som vi delte. Il Faro skriver at ingen må gå derfra sultne, så vi kunne bestille ekstra af retterne uden ekstra betaling. Vi gik alle mætte og glade derfra. Kan kun anbefales på det varmeste.

24. toukokuuta 2026

Il Faro er et besøg værd

Besøget på Il Faro var et besøg der startede uden nogen form for forventning eller forudindtagelser, da både min hustru og jeg var førstegangskunder. Vi blev mødt af et professionelt og smilende personale, efter vi havde været i gang med maden et stykke tid, kom chefkokken ud med friske muslinger og tilbød dem til gæsterne med et smil på læben. Det var ikke underligt at han selv var rundt med fadet, da de smagte fremragende, på lige fod med resten af maden i restauranten. Tak for mad.

15. heinäkuuta 2025

Ulækker buffet

Deres a la carte var faktisk ok, men deres buffet var så elendig og ulækker at de kun kan få en stjerne. De kolde retter var lunkne grundet manglende afkøling og de varme retter var lunkne grundet manglende varmekilde. De var godt klar over problemerne men sagde de skiftede maden ofte, dette oplevede vi dog på intet tidspunkt blev overholdt
Serveringspersonalet var i øvrigt i top

13. heinäkuuta 2025

Min veninde og jeg besøgte IL Faro i…

Min veninde og jeg besøgte IL Faro i dag og fik den mest fantastiske betjening man følte sig velkommen - vi bestilte en pasta carbonara samt en pizza med parmaskinke rucola til deling og hold nu op en kulinarisk oplevelse af det italienske køkken - det smagte så fuglene fløjtede
Vi sluttede af med en cafe latte hvor der var en cookie og stk chokolade med
Har kun varme anmeldelser og det er bestemt ikke sidste gang vi skal spise her ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

15. kesäkuuta 2025

Super god eftermiddag på Ilfaro

Super god eftermiddag på Ilfaro, udvalget af retter og smagen var i top 5 👍 havde Jacob Fisk som overtjener fortalte om de forskellige retter vi skulle igennem med vine 😊 kan kun anbefales, 5 stjerner fra os 4 venner her fra Julle 😊

24. toukokuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili