Vi havde købt ildfaste sten til vores pejs, samt varmebestandig mørtel. Mørtelen virkede helt forkert, så vi tog kontakt og en uge senere havde vi en ny spand, som nu virker som det skal. Perfekt og h... Näytä lisää
De havde hvad jeg skulle bruge. Leverede forkerte sten i første omgang, men opdagede selv fejlen og sendte derefter omgående de rigtige.
En god, venlig og effektiv oplevelse. Kundeservicen er i top og produkterne lever op til forventningerne. Jeg fik brug for kundeservice, hvor jeg blev behandlet ordentligt og følte mig imødekommet.... Näytä lisää
Det gik ikke ved første levering, varene blev forsvundet undervejs. Kun tre dage efter jeg kontaktede dem, blev sendt ny vare, nemt og trygt, og over alt de havde lagt to ekstra sten ud over min besti... Näytä lisää
Vi sælger ildfaste materialer til både private og professionelle. Vores sortiment består bl.a. af byg-selv pizzaovnssæt med vejledninger, pizzaovnstilbehør, keramisk isolering til esser, glasovne og keramikere, ildfaste sten og plader i mange forskellige størrelser.
Haslegårdsvej 72, 8210, Aarhus V., Tanska
Muut katsoivat myös näitä
Gode priser og god service og rådgivning
Gode priser og god service og rådgivning
God og hurtig service
God vejledning. Hurtig levering.
Normalt fint når en vare kommer…
Normalt fint når en vare kommer hurtigt. Jeg synes, det er træls, at der står, at varen først kan leveres senere. Bestilte til gave og den kom alt for tidligt.

Vastaus yritykseltä Ildfastesten.dk
Tilfreds med varen og hurtig levering.
Nem og hurtig køb
Jeg har ikke prøvet produktet endnu, men bestilling og levering gik hurtigt og nemt. Varen kom indenfor et par dage og hel frem til min dør.
Hjælpsom og hurtig ekspedering
Super service
Super service. Hurtig ekspedition og billige priser - kan varmt anbefale dette ildfastesten.dk
Rigtig god oplevelse.
God hjemmeside. Varer lever op til forventet gode kvalitet og en hurtig levering.
Kvalitetsprodukter
Hurtig ekspedition og forsendelse
God services;)
Fantastisk service
Fantastisk service. Altid hurtig forsendelse og super søde når man ringer med spørgsmål. Kan klart anbefales