Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 4/5 tähteä

Super sklep, super rzeczy, ale koszt wysyłki to przesada. Nie zawsze jest też możliwa dostawa pod wskazany adres/miasto. Ale może to i lepiej, bo inaczej wydałabym tam górę kasy.

Saanut 1/5 tähteä

Chcę opisać skandaliczne praktyki w sklepie we Wrocławiu. Otóż zarezerwował towar w sobotę wieczorem na 24h z możliwością przedłużenia 2x24h. Dziś w nocy rezerwacja wygasła , nie było możliwości pr... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Patelnia do naleśników MIDDAGSMAT za 29,99 zł po paru użyciach nadaje się do wyrzucenia, bo powłoka ceramiczną odpada. Został zgłoszony zwrot z tytułu rękojmi za wady o numerze 15902198. Oczywiście I... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Tradycją IKEA są ciągle braki w asortymencie czuje się jak by komuna wróciła słysząc nie ma. Nic się nie zmieniło a zakupy w IKEA od 2002r robię

Yrityksen tiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,4

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Zawiedzony :(

Zakupy robione na firmę, regał BILLY + jakies drobiazgi. Zamówienie #1319010332
Niestety regał przyszedł uszkodzony, dwa górne narożniki w pionowych bokach regału są wgniecione i akurat te na samym widoku. Na pierwszym kartonie w którym był dopiero karton fabryczny nie było żadnych oznak uszkodzenia wiec nie otwierałem i nie sprawdzałem żadnego elementu po kolei zwłaszcza że miałem klientów w sklepie (wierzyłem w markę IKEA), wiec winnic przewoźnika nie można za to. Jednak po rozpakowaniu odkryciu uszkodzenia i dokładnemu przyjrzeniu sie kartonowi fabrycznemu, w miejscu zniszczenia stwierdziłem na kartonie pleśń i zniszczenie narożnika opakowania, co sugeruje że towar na magazynie był tak przekazany do dystrybucji :O . Drobiazg, a jednak stawia pod znakiem zapytania zasadność moich dalszych zakupów wyposażenia sklepu w slalomie IKEA. Po tej marce spodziewałem sie IKONICZNEJ jakości, a mam odczucie jak bym otrzymał pięknie zapakowanego koziego bobka :/ Zwracać regału nie będę, a mogę zrobić bezproblemowo za to daje jeden plus więcej w mojej ocenie, bo regał potrzebowałem na teraz i jest mi niezbędny, z pozostawieniem regału jednak zostanie również niesmak i rozczarowanie.

7. marraskuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Super sklep ale...

29. heinäkuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Strata czasu, pieniędzy i beznadzieja!!!!!

Od maja do teraz (wrzesień) zmagam się z reklamacja odnośnie kuchni - nie polecam nikomu- brak kontaktu, szacunku, odpowiedzi na reklamacje oraz wysyłanie przypadkowych „montażystów” którzy nie maja zielonego pojęcia o niczym i tylko pogrążają sprawę - przekładając jeden termin na następny, psując więcej niż naprawiając. SIEDEM WIZYT W OBSŁUDZE KLIENTA I Co?! Podany e-mail do działu który nie istnieje żeby sprawę zgłosić jako reklamacja. NIKOMU NIE POLECAM!!! Godzinne kolejki po to aby dowiedzieć się ze „ok my kogoś wyślemy” za następne dwa tygodnie! Monter jak nie kompletnie od czapy („musi pani wentylacje w bloku przesunąć, a kto pani projekt zrobił (IKEA!) a kto to wymiarowal (IKEA!) a nie ja tego nie zamontuje”, to pan tak cuchnący kacem i potem ze aż się słabo robi (zepsuł dodatkowo oświetlenie i nie naprawił rzeczy które miał) to teraz panowie przyjeżdżający na poprawkę mebli do wycięcia z, uwaga, PIŁKĄ RĘCZNĄ bo im się wyrzynarka zepsuła („No mieliśmy mieć wyrzynarke, ale nie naprawili jej to nie mamy”) !!!! Strata pieniędzy!!!!!!!!!! Absolutne dno!

9. syyskuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin