Saanut 1/5 tähteä

Als ik nog minder kon geven deed ik dat! Oplichters eerste klasse, ergens vorig jaar een robot 2 in 1 stofzuiger besteld, je betaalt €140 en krijgt totaal niet wat ze zo mooi in hun reclame laten... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Köp inte Beställde en robotdammsugare. De drog pengar från mitt konto men jag fick inga varor. Har mailat dom som säger att det är fel på leveransen. Har väntat i fem månader nu. Kommer inte att få... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

SCHANDALIG PUUR BEDROG Een bestelling van een stofzuiger 140 euro stuurt men een stofzuiger van amper 60 euro. Geven de fout toe stellen een korting voor eerst van 10% daarna 20% nu 30% . Indien... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

SCHANDALIG PUUR BEDROG Een bestelling van een stofzuiger 140 euro stuurt men een stofzuiger van amper 60 euro. Geven de fout toe stellen een korting van 10% daarna . Indien niet akkoord sta ik in... Näytä lisää

1,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Oplichters eerste klasse!

Als ik nog minder kon geven deed ik dat!

Oplichters eerste klasse, ergens vorig jaar een robot 2 in 1 stofzuiger besteld, je betaalt €140 en krijgt totaal niet wat ze zo mooi in hun reclame laten zien. Je krijgt een Chinees op niks trekkend model en je kan hem niet eens gebruiken omdat je de app niet kan installeren. Als antwoord op klacht krijg je het antwoord dat ze het juiste model niet op voorraad hadden. Op de vraag waarom ze dan überhaupt iets anders opsturen en of ik kon retouren en mijl geld terug kan ontvangen krijgen je helemaal geen reactie meer.

Trap hier dus aub niet in!

5. syyskuuta 2025

Schandalig.

Schandalig.
Ze laten een robot zien en je krijgt een heel iets anders thuisgestuurd.
Ik heb ze teruggestuurd en ook nog de kosten betaald daarvoor.
En nog steeds geen geld terug.
En reageerd niemand.
Was eerste en de laatste keer dat ik hier iets bestel.

5. helmikuuta 2026

Köp inte

Köp inte
Beställde en robotdammsugare. De drog pengar från mitt konto men jag fick inga varor. Har mailat dom som säger att det är fel på leveransen. Har väntat i fem månader nu. Kommer inte att få varken pengar eller varor😡😡

30. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ik hou het kort ben woest

Ik hou het kort ben woest, heb het zelfde als de rest hier onder. Incompleet geleverd, terug gestuurd naar Schiedam wat de afzender is, en krijg mijn geld ook niet terug.

11. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ihum levert een incomplete stofzuiger…

Ihum levert een incomplete stofzuiger robot die dus niet te gebruiken is. Ze geven aan niet te kunnen leveren maar weigeren het aankoopbedrag terug te betalen en bieden ipv daarvan tot 20% korting op een volgende aankoop. In ruil mag je het incomplete deel houden.

OPLICHTERS zijn het, een scam

22. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Køb ikke noget af dette fup firma

Køb ikke noget af dette fup firma. Kæmper i øjeblikket med dem om den returret de skriver kunderne har hos Ihum, men de starter med at tilbyde 10 % tilbage, så 20 %, så 30% og længere er jeg ikke nået, men de sender noget der ikke svare til beskrivelsen i annoncerne.
Firmaet har måske tilknytning til Holland, så EU internet handelsreglerne burde gælde i dette tilfælde, men det er nok naivt at tro
Vh Jan Mosbæk

21. syyskuuta 2025

SCHANDALIG PUUR BEDROG
Geven de fout toe stellen een korting van 10% daarna . Indien niet akkoord sta ik in voor de kosten terugzending naar China ???
Ondanks anders vermeld in hun voorwaarden.
Pas dan zou men terugbetalen.
Krapuleus dergelijke handelaars maken de internetmarkt kapot.

17. syyskuuta 2025

Foute reclame

Foute reclame. Merk en type van de stofzuiger kwam totaal niet overeen met het Chinese apparaat wat ik toegestuurd kreeg. Bij garantie zijn ze met vakantie!

8. syyskuuta 2025

Fupfirma fra Holland

Fupfirma fra Holland. bestilte en robotstøvsuger/gulvvasker og modtog kun en robotstøvsuger i meget dårlig kvalitet. Er nu i dialog med Ihum om returnering,

15. syyskuuta 2025

Oplichting

Niets, maar dan ook niets bij bestellen!!
Je wacht weken op je bestelling, als dat er dan is, is het goedkope troep uit China.
Retourneren, daar hebben ze nog nooit van gehoord, ja als je het zelf betaald!

OPLICHTING

10. syyskuuta 2025

SCHANDALIG PUUR BEDROGa

SCHANDALIG PUUR BEDROG
Geven de fout toe stellen een korting voor eerst van 10% daarna 20% nu 30% . Indien niet akkoord sta ik in voor de kosten terugzending naar China ???
Ondanks anders vermeld in hun voorwaarden
Pas dan zou men terugbetalen.
Krapuleus dergelijke handelaars maken de internetmarkt kapot.
Beter bij ALIBABA gekocht , iedere bestelling was correct

9. syyskuuta 2025

Heel slecht bedrijf

Heel slecht bedrijf. Is oplichting niets bij bestellen.
Heb een robotstofzuiger besteld. Is alleen de robot binnen gekomen maar geen oplaadstation. Is ook niet meer leverbaar.
Ik kan het retour sturen maar dat het bedrag dan zelf moet betalen. Mijn geld wil ik terug maar krijg ik niet. Ook krijg ik nu mails met je kan 20% terug krijgen dan hoef je niets terug te sturen en mag je het product houden.
Mijn rechtsbijstand is nu bezig met dit bedrijf aan te pakken. Ze lichten vaker mensen op.
Niets bij bestellen!!!!!!! Grote oplichting.
Je bent je geld kwijt.

4. syyskuuta 2025

Fake Firma

19 juni 2025 een Dream X50 utra robotstofzuiger bestelt en op 20 augustus 2025 nog niets ontvangen. Naar meerdere mail verkeer met de vraag het geld terug te krijgen. Nog geen geld ontvangen.
Bestel hier niets.

20. elokuuta 2025

Een robotstofzuiger gekocht

Een robotstofzuiger gekocht, Dreame X50 voor 140 euro. Ik kreeg een andere uit China, veel goedkoper en niet vergelijkbaar. Terugsturen? Niet mogelijk vanwege het ontbreken van een ingesloten factuur, natuurlijk zou het dan aangetekend moeten, naar China. Het adres in den Haag is een woonhuis, geen bedrijf. Dan weet je het wel. Niets kopen hier: SCAM !

18. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin