Prima verzorgt,optijd en product volgens omschrijving besteld en klopt gewoon.bedankt iglo Ruud Duiker Hoofddorp

Voor ons bedrijf hebben we notitieboekjes met logo besteld. Eerst een sample, dat snel binnenkwam. Vervolgens de bestelling geplaatst. Is allemaal netjes en snel verlopen, en over de kwaliteit zijn we... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De mensen van IGO Promo denken altijd mee en nemen pro-actief contact op als ze vermoeden dat iets niet goed is of beter kan. In ons geval met de bedrukking van de nekkoorden. Top team!
Yritys on vastannut
Er werd persoonlijk met me gekeken en kon mijn vragen stellen over de aanleverspecificaties. De producten kwamen snel en netjes binnen, zijn er heel blij mee!
Yrityksen kirjoittama
IGO Promo is dé specialist in het bedrukken van promotionele artikelen. Al 80 jaar zijn we ervan overtuigd dat relatiegeschenken en promotionele producten met opdruk ondernemingen helpen bij het versterken van hun merk. Wij begrijpen de kracht van geven. En adviseren onze klanten dat ook te doen voor hun relaties. Wij geloven niet alleen dat het voor ondernemingen leuk is om iets weg te geven, wij geven zelf ook graag iets terug. Daarom zijn we ons bewust van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met ons ruime assortiment is er altijd een perfect geschenk. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat merken zich gemakkelijk kunnen uitdrukken via gepersonaliseerde geschenken. En dit alles doen wij op een persoonlijke manier, door iedereen stap voor stap door het proces te begeleiden. Net als bij onze service, stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten en de bedrukking. Veel handelingen worden nog steeds handmatig gedaan, zodat wij de échte kwaliteit kunnen blijven garanderen.
Panovenweg 12 - Begane grond, 5708 HR, Helmond, Hollanti
- +31 (0) 492 530 122
- sales@igopromo.nl
- igopromo.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Fijne communicatie en er wordt goed meegedacht.
Ik was vrij laat met het plaatsen van mijn bestelling die ik eigenlijk een paar dagen later al nodig had. De meneer die mij telefonisch hielp deed echt zijn best om mee te denken. Uiteindelijk hebben we een iets ander product besteld omdat het andere niet op tijd klaar zou zijn, maar we waren allang blij dat we nog iets konden regelen. Heel fijn contact dus en alles nog netjes op tijd geregeld. Toppie!

Vastaus yritykseltä IGO Promo
na een fout opgetreden buiten uw schuld…
na een fout opgetreden buiten uw schuld alles heel correct opgelost

Geweldige Service
Geweldige service!!!
Hebben alles in her werk gesteld om mij tegemoet te komen met de deadline.
Top!!!

Vastaus yritykseltä IGO Promo
Mensen let op met het plaatsen van een…
Mensen let op met het plaatsen van een Sample. éérste maal doen ze een powerbank bij de Sample dat ik nog niet eens besteld had. Dan rekenen Samples bij elkaar die ik apart had aangevraagd. Deze mensen blijven het zelfde herhalen aan de telefoon en worden er niet vriendelijker op. Ik bestel er in ieder geval niets meer

Vastaus yritykseltä IGO Promo
Helemaal in orde, tevreden klant
Helemaal prima. Kostenloos wat samples ontvangen en op basis daarvan de keuze gemaakt. Order sneller geleverd dan de originaal aangegeven leverdatum. Kwaliteit prima.

Vastaus yritykseltä IGO Promo
Duidelijke informatie op de website en…
Duidelijke informatie op de website en een snelle levering.
Dit was mijn eerste bestelling bij jullie, maar ik ga vaker bij jullie bestellen!

Pen met opdruk
Product makkelijk te vinden op de ws. Correspondentie duidelijk. Bij vragen direct antwoord.
Product voldoet aan onze wensen.

Vastaus yritykseltä IGO Promo
Fijne communicatie met de medewerkers
Fijne communicatie met de medewerkers, snel geleverd en goed product

De juiste partij
Uitgebreid assortiment, kennis medewerkers, goede communicatie, snel order- en verwerkingsproces.

Vastaus yritykseltä IGO Promo
Product (usb-key) is goed ontvangen en…
Product (usb-key) is goed ontvangen en het aan beide zijden bedrukte logo is netjes. Over de wijze van handelen tevreden, over het kleine smalle lipje aan het product zelf minder tevreden. Als deze iets groter/wijder was gefabriceerd, kun je er zonder problemen een keycord (lanyard) aan hangen.

Jammer
Ik kreeg helaas geen mail met verzendinfo en moest hier zelf achteraan. De bezorgservice kwam ook niet met informatie of een ophaalcode toen het pakket bij een afhaalpunt geleverd was. (Dpd)
De potloden waren ook niet stevig verpakt.

Vastaus yritykseltä IGO Promo
Matige kwaliteit van het materiaal
Matige kwaliteit van het materiaal, en na eenmalig gebruik, begint het geprinte logo al los te laten