Skiftede skærm på Iphone 12PRO. I første omgang "drillede" skærmen, men ved henvendelse til butikken blev det straks rettet og der kom en ny skærm på. Indleveret lørdag formiddag og hentet en times ti... Näytä lisää

Jeg skulle sælge et Apple Watch. Jeg udfyldte deres blanket på enheden, fik et cirka estimeret tilbud og en pakke label. Jeg sendte uret og to dage efter blev det modtaget hos iDevice og samme dag hav... Näytä lisää

Kontaktede dem angående en MacBook Air, som havde stået slukket i nogen tid. De var hurtige til at response, og allerede dagen efter var den på vej med posten til dem. Dagen efter havde de tjekket M... Näytä lisää

Har nu været i Lootbox en del gange over de sidste par uger og jeg må ærligt sige at jeg sjældent har mødt så rare og behjælpelige mennekser. Det er lige meget om det gælder valg af ny telefon, repar... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike
  2. Matkapuhelinkauppa
  3. Tietokonekorjaaja
  4. Tietokonekauppa
  5. Sähkölaitteiden korjaus
  6. Puhelimen korjaus

Hos iDevice kan du købe istandsatte Apple produkter med grøn samvittighed. Sælg eller få repareret din enhed i en af vores butikker.

5,0

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Jeg solgte et ur

Jeg solgte et ur. Dejlig hurtig betjening og god service jeg havde pengene på min konto i løbet af et par dage😊så jeg bruger helt sikkert jeres firma igen

17. marraskuuta 2024

God service

God service. Venlig betjening.
Ordre var forsinket pga forkert tlf-nummer oplysning til GLS. (Ikke butikkens fejl)

18. lokakuuta 2024

Hej Klaus,

Tak for din anmeldelse!

God service
Telefonen var i perfekt stand

10. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä iDevice

Hej Christian, tak for din anmeldelse!

Fantastisk og hurtig service

Fantastisk og hurtig service. Havde hurtigt pengene på min konto. Kan kun anbefale :-)

8. lokakuuta 2024

Hej Camilla,

Tusind tak for din anmeldelse!

Fantastisk service

Jeg ringede til afdelingen i Vordingborg grundet en ødelagt skærm. Jeg blev hjulpet og guidet af den flinkeste mand i telefonen og fik en utrolig god service. Jeg vil til hver en tid anbefale dem. Super god oplevelse og så flink en medarbejder.

29. heinäkuuta 2024

Salg af MacBook Air

Dagen efter havde de tjekket MacBooken igennem, og tilbød en fair pris. Pengene var på min konto allerede dagen efter! Kan virkelig godt anbefale hvis man vil sælge sine gamle Apple-produkter, og ikke vil føle sig snydt!

5. elokuuta 2024

Jeg kontaktede butikken i Vordingborg…

Jeg kontaktede butikken i Vordingborg for at få skiftet batteri i en iPad Air 2. Jeg blev frarådet at gøre det, da den var for gammel og ikke kan opdatere til nyeste opdatering. I stedet skiftede de skærmen på en iPad 6, da det bedre kunne betale sig. Jeg afleverede mandag formiddag og om eftermiddagen var den færdig.
Jeg er meget tilfreds med hele behandlingen. Venlig og kompetent. Jeg kan varmt anbefale denne forretning og vil helt sikkert henvende mig der igen, hvis jeg får brug for det.
Venlig hilsen
Kirsten Lasthein-Madsen

30. heinäkuuta 2024

Salg af iPad

Salg af iPad. God pris, hurtig pengeoverførsel. Har tidligere brugt idevice til salg af Apple produkt. Jeg er sikker på at det er her man opnår den bedste pris.

18. heinäkuuta 2024

Nemt og hurtigt

Nemt, hurtig og fair pris.
Udfyldte en formular søndag aften, fik et tilbud retur samme aften. Sendte min iPad Pro til dem om tirsdagen (gratis fragt),og modtog pengene om torsdagen.

4. heinäkuuta 2024