Seit Anfang Juni habe ich eine Bestellung storniert, die nie versendet wurde, da unmittelbar nach dem Kauf storniert. Die Erstattung meines Gelds ist nie erfolgt, ich habe Paypal jetzt eingeschaltet,... Näytä lisää
ik heb voor €320 besteld en grotendeels verkeerde maat, wel prima kwaliteit overigens. Dus wilde ik retourzenden. Nu lees ik dat ze failliet zijn. Dan moet je dus niet retourzenden want curator moet v... Näytä lisää
Wat een Asociaal bedrijf. Slippers voor mijn man ,€109 , heeft lastige voeten ,dus sorry Retour,gedaan, netjes aangemeld, zelf niet gezien, blijkt dat ik op kado bon heb geklikt, ook belachelijk dat... Näytä lisää
Ze adverteren misleidend en leggen de bezorg- en retourkosten volledig bij de consument, ja jij en ik dus. Er wordt geadverteerd dat de maatvoering normaal valt, waarbij ik qua bouw wel op de... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
5 artikelen besteld
5 artikelen besteld, zaten allemaal perfect! Kwaliteit lijkt prima, altijd afwachten natuurlijk na het wassen.. Levering ook snel! Donderdagavond besteld, maandagochtend ontvangen.. gelukkig hoef ik niets te retourneren..
Klantonvriendelijk ten top
Ik bestel al jaren hier en altijd tevreden geweest. Nu voor de eerste keer iets geretourneerd. WAT EEN RAMP!
Dit bedrijf is HET voorbeeld van een klantonvriendelijk bedrijf.
Geld terug is zeer moeilijk. Mails niet beantwoorden of 5 keer hetzelfde verhaal doen bij zogenaamd weer een andere medewerker. Kortom een zooitje ongeregeld en voor mij nooit meer. Jammer want ik was een goede klant, maar dat interesseert ze niks.
Dan nog iets. Die 5 sterren hieronder allemaal plaatsen zij zelf. Beetje dezelfde stijl ook. Trap er niet in dus.
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf. Eenmaal gekocht bleken de items kapot. Zodra je een mail stuurt krijg je het excuus dat het erg druk is en 5 dagen maximaal moet wachten, de 5 dagen worden alleen 2 maanden. Binnen die 2 maanden 1 x contact gehad met ''john'' die niet op mijn mail specifiek reageert maar vooral probeert een compensatie aan te bieden (waar ik dan nog even 90 euro moet bijbetalen). Zodra je dan aangeeft dit NIET te willen betalen krijg je geen contact meer met ze. FB, mailtjes (10 berichten verder), totaal geen reactie.
op de website is geen KVK, nummer of adres aanwezig, dus de troep komt rechtstreeks vanuit china en daarmee is de deal dan ook rond.
laat deze reactie je behoeden voor jouw verdere aankopen.
oh en als ze reageren sta je in een CC met 250+ mensen.
Onprofessioneel bedrijf en slechte…
Onprofessioneel bedrijf en slechte klantenservice
Mijn ervaring met Icon is absoluut teleurstellend. Na het retourneren van mijn bestelling werd mij een waardebon aangeboden in plaats van de wettelijk verplichte terugbetaling. Dit is in strijd met het herroepingsrecht, dat mij als consument het recht geeft om binnen 14 dagen na ontvangst van een product mijn aankoop te herroepen en het volledige aankoopbedrag terug te ontvangen. Er werd echter geen melding gemaakt dat sale-items anders behandeld zouden worden op de product site en ik heb ook nergens expliciet ingestemd met afwijkende retourvoorwaarden.
Toen ik aangaf gebruik te willen maken van mijn herroepingsrecht en duidelijk maakte dat ik recht heb op een terugbetaling, gingen ze uiteindelijk akkoord met het terugbetalen van het bedrag. Maar ondanks deze toezegging krijg ik nog steeds geen reactie van de klantenservice, en is er geen enkele voortgang in de terugbetaling. Dit is uiterst onprofessioneel. Ik kan helemaal geen normaal contact krijgen en wordt volledig genegeerd. Het is absoluut niet acceptabel dat dit bedrijf zijn wettelijke verplichtingen niet nakomt en klanten zo behandelt.
Zeer slecht, ik raad iedereen af om hier te kopen
Nog nooit zulke slechte service…
Nog nooit zulke slechte service meegemaakt. Ik heb op 23 oktober een bestelling gedaan, het duurde weken voordat deze binnen kwam. Wat te klein was retour gestuurd voor grotere maat. Die waren niet op voorraad. Verzoek om mijn geld dan terug te storten. Na 3 maanden heb ik mijn geld nog steeds niet! Ze zijn telefonisch niet te bereiken. Antwoorden op mails gaan dagen over heen. Komen met een retourbeleid over korting e.d. aan als je dit niet accepteert, lijkt het consumentenje pesten. Er moet een team naar kijken of ik mijn geld retour krijg... jullie hebben je dienst niet geleverd dus ik krijg gewoon mijn geld terug.... echt bizar slecht deze dienstverlening
Do not order from this company
Do not order from this company, I suspect my son has been “scammed” out of nearly £150. He did receive his order after a few weeks but needed to return it, unbeknown to us the parcel gets returned to Belgium at your own cost! After paying £20 to return via Royal Mail tracked, followed all instructions, with invoice on outside of parcel etc customs are not releasing the parcel until we give them the EORI (VAT) number of Monta (who the parcel is addressed to). Have contacted Icon several times but only one response asking for proof they want it! Parcel left the UK on 6th December and it is still sitting in customs. Suspect icon are ignoring us they know customs will eventually return to sender and they won’t have to refund my son. Avoid at all costs!!!
Waardeloos bedrijf wacht al
Waardeloos bedrijf wacht al
Vanaf oktober op 2 broeken vervolgens worden het verkeerde opgestuurd twee maanden later nu wachten tot we ons pakket retour kunnen doen ook alweer een maand verder laatste aankoop
Waardeloos bedrijf, oplichters!
In oktober een bestelling gedaan bij Icons Amsterdam. Mooie kleding en tot nu toe lijkt de kwaliteit prima.
2 items geretourneerd omdat de maat niet goed was, maar dan gaat het mis.
Retourzendingen gaan naar België en de kosten (11 euro) moet je zelf betalen. Gelukkig met track &trace gedaan, zo kon ik zelf zien dat de zending aangekomen was. Vervolgens hoor je niks meer.
Telefonisch contact is niet mogelijk met dit bedrijf; als je een mail stuurt krijg je een onbeschofte mail terug waarin gezegd wordt dat je niet mag mailen, anders kom je weer onderop de stapel.
Gelukkig had ik gebruik gemaakt van Klarna, die wel goed bereikbaar zijn en op een vriendelijke manier helpen om de zaak op te lossen.
Nu, eind januari is het eindelijk opgelost en heb ik het juiste bedrag kunnen betalen. Wat een ellende!
I sent a return to icon with tracking…
I sent a return to icon with tracking number they say they haven’t received because no one at premises when return delivered so a note was left how to retrieve and they haven’t followed up. Easy to see via tracking number that they asked for but they haven’t bothered to look. So every time I chase up I receive a standard response we haven’t received item.
This is shocking customer service I would strongly recommend not to buy anything from this company.
Let op
Let op! Bij retrour van een aankoop: je moet zelf de kosten van verzenden betalen naar Belgie! En bovendien geven ze een tegoedbon en weigeren ze geld terug te geven!!
Kijk maar wat de eigenaren van ICON…
Kijk maar wat de eigenaren van ICON Amsterdam met jullie geld doen. Ze leven een luxe leventje voor de buitenwereld en youtube in dubai. Zogenaamd selfmade miljonairs maar ondertussen lichten ze alles en iedereen op.
'Samuel Onuha' op youtube of instagram en je ziet genoeg.
Wat een triest bedrijf!
Wat een triest bedrijf!
Broeken hebben totaal geen pasvorm, lijkt wel of het is gemaakt voor teletubbies
Retouneren is een drama en gaat je nog geld kosten ook terwijl dit bij andere bedrijven gratis is.
Doen of je retourbestelling niet terug is gekomen dus kan je fluiten naar je geld.
Ik zou hier alleen bestellen als je een teletubbie lichaam hebt en anders niet!!!!
Zeer, maar dan ook zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf. Spullen zijn kwalitatief absoluut niet meer dan slecht tot matig. Pasvorm Aziatisch. Klantenservice reageert nergens op. Retouren worden niet afgehandeld. Kosten daarvan zijn ook nog eens hoog. Eén ster is er echt nog twee teveel. Gelukkig via Klarna betaald en die hebben het voor mij zeer snel opgelost. Oh ja, ik heb ook meerdere malen een standaard e-mail van Icon gehad met 500 mensen in adresbalk. Ik bleek niet de enige te zijn met ellende en narigheid met Icon. Niet doen dus.
Beste Qualität
Ich habe mehrere Hosen gekauft, der Tragekomfort ist unglaublich gut und sie sehen so gut aus wie auf den Fotos im Onlineshop. Hohe Qualität. Ich werde wieder dort einkaufen.
Geen klantenservice
Geen klantenservice, geen reacties en €400 waarvan ik geen cent terug krijg omdat ze gewoon stoppen met reageren
Kleding gekocht en geretourneerd
Kleding gekocht en geretourneerd. 2 pakketjes in 1 verzending i.v.m. hoge retourkosten naar België. 19 euro.
Ontvangst bevestigd door ICON via de mail. Ondertussen geeft ICON dit niet door aan KLARNA waardoor het bedrag maar blijft oplopen.
Klarna geeft aan niks te kunnen doen. En Icon doet ook niks
Reactie op je mail duurt minimaal 2 weken.
Dit loopt al vanaf half november.
Echt een aanfluiting.
Terrible Delivery
Terrible customer service and delivery. It said 2-5 days delivery and it was 2 weeks. There was no way to track it without an App. This meant that my Christmas present for my friend did not arrive until a week after Christmas! When I complained they only offered a £10 voucher. The clothes look good and the shorts seem a nice quality. Nice fitting shirt. But absolutely do not order from this company if you want it within 2 weeks.
BESTEL HIER NIET!
BESTEL HIER NIET!!
Wat een amateuristisch bedrijf! Klantenservice is een schande. Ze hebben mij een mail gestuurd met in de cc bijna 500 andere personen. Dit nav een retour die ik had gedaan. En reageren op mijn mail doen ze niet meer. Retour is nu wel geaccepteerd via Klarna, maar ze hebben niet het hele bedrag van de geretourneerde items berekend waardoor ik nog steeds 9euro moet betalen. Die 9 euro kan me gestolen worden maar ik bestel hier nooit meer! Beter voor jezelf als jij dat ook niet doet. ;)
Het pakketje retourneren kostte me ook al zo'n 12euro (naar Belgie). Samen met de verzendkosten van de bestelde artikelen á 5,99 én die 9 euro die ik niet meer terug krijg ben ik 27euro kwijt voor twee broeken die ik beide heb geretourneerd. Pff....Icon's my ass.
Eén ster is nog teveel
Klantenservice is nauwelijks tot niet bereikbaar. Afgelopen week hebben ze een mail gestuurd naar mij met 480 andere ontvangers, allemaal samen in één mail. Mijn mailbox spamde vol met berichten van mensen die niet te spreken waren en een klacht hebben ingediend bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Icon zelf reageert vervolgens nergens meer op en heeft nu m’n betwisting bij Klarna verworpen terwijl m’n pakket verdwenen is.
Ik heb m’n bestelling betaald, want hier heb ik geen energie meer voor, maar wat een waardeloos bedrijf én klantenservice.
Eén ster is nog teveel hiervoor…
Im still waiting for my order after 1…
Im still waiting for my order after 1 month
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.