Icaniwill Arvostelua

3 884
TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Det er ikke ofte jeg kommer borti et så bra kundeservice som du får hos ICIW. Uansett hva det gjelder så får man raskt svar, og er behjelpelig med det som trengs! Skulle ønske flere nettbutikker hadde... Näytä lisää

God service och snabbt svar,på min mejl når 1 produkt ikke var med i pakken når mine bestilte produkter i kom. Så var veldig fornøyd med den hjelp jeg fikk.

At ICANIWILL, we place a strong emphasis on the quality of our clothing. Our goal is not only to provide products you love but to ensure our apparel supports you in reaching your training goals and accompanies you on your personal fitness journey. In recent years, ICANIWILL has not only grown as a company and a brand but has also inspired and motivated thousands of people worldwide to take a chance and fight for their life goals. We want our clothing, our brand, and our mantra to empower you to realize that everything you need to achieve your dreams and goals already exists within you. Whether it's in fitness, health, or work, you’ve got what it takes. You're on your way to achieving your goals!

Hyvä

(3 884)

758 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bra treningsklær

Kjapp levering, bra kvalitet på klær og true to size.

3. syyskuuta 2026

Hei A.O!

Tusen takk for den fine anmeldelsen din 😊

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med den raske leveringen, kvaliteten på klærne og at størrelsen passer som forventet!

Gode informative internett sider

Gode informative internett sider.
Lett å navigere. Enkelt å bestille og betale.

1. syyskuuta 2026

Hei Ole Petter!

Tusen takk for den fine anmeldelsen din 😊

Så hyggelig å høre at du synes nettsiden vår er informativ og enkel å navigere, og at både bestilling og betaling gikk smidig.

Takk for at du tok deg tid til å skrive til oss, og vi ønsker deg en riktig fin dag!

// ICIW-teamet ❤️

var veldig lett å shoppe å syntes…

var veldig lett å shoppe å syntes shortsen jeg bestille var veldig fin og godt stoff

31. elokuuta 2026

Hei Thea!

Tusen takk for den fine anmeldelsen din 😊

Så hyggelig å høre at det var enkelt å handle hos oss, og at du er fornøyd med både shortsen og materialet.

// ICIW-teamet ❤️

Shortsen og settet var bra

Shortsen og settet var bra, men toppen var veldig tynt stoff og virka veldig billig

1. syyskuuta 2026

Hei Silje!

Tusen takk for anmeldelsen din.

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med shortsen og settet. Det er derimot leit at toppen ikke levde opp til forventningene dine, og at materialet føltes for tynt. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og tar den selvfølgelig videre til teamet vårt.

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss, og vi ønsker deg en fin dag!

// ICIW-teamet ❤️

Feil i fakturering, sendt mail om dette uten å få svar

Jeg har blitt trukket to ganger for bestillingen og sendt mail om dette uten å få svar eller beløpet tilbake som er feil

21. elokuuta 2026

Hei Cathrine!

Tusen takk for anmeldelsen din.

Vi beklager virkelig at du ser ut til å ha blitt belastet to ganger for bestillingen din, og at du i tillegg ikke har fått svar på e-posten din. Vi forstår godt at dette er frustrerende.

Ta gjerne kontakt med kundeservicen vår på support@iciw.com med ordrenummeret ditt og informasjon om de to belastningene, slik at vi kan undersøke saken nærmere og hjelpe deg videre.

// ICIW-teamet ❤️

Dårlig kommunikasjon med kundeservice.

Plagg lukter vondt, dårlig kommunikasjon med kundeservice.
Bestiller med 3-6 dagers levering, en uke etterpå får jeg bare beskjed om at ikke alle plaggene kommer, får ikke vite noe utover det. Prøvde å klage til kundeservice, men de avsluttet bare saken.

29. elokuuta 2026

Hei Stian!

Tusen takk for anmeldelsen din.

Vi beklager at opplevelsen din ikke har vært som forventet. Dessverre kan det forekomme at enkelte varer blir utsolgt når bestillingen behandles og reserveres på lageret, og de kan derfor ikke alltid sendes som planlagt.

Vi setter pris på tilbakemeldingen din om både leveringen, produktene og kommunikasjonen, og tar den selvfølgelig videre internt.

Størrelsen passer perfekt.

Størrelsen passer perfekt.

31. elokuuta 2026

Hei Beate!

Tusen takk for den fine anmeldelsen din 😊

Så hyggelig å høre at størrelsen passer perfekt! Vi håper du blir like fornøyd med plagget videre.

// ICIW-teamet ❤️

Selv om det var minste størrelse var…

Selv om det var minste størrelse var toppen for stor, rundt magen, på skuldrene er den for liten

29. elokuuta 2026

Tusen takk for din anmeldelse.

Så leit å høre at passformen på toppen ikke fungerte for deg, selv i den minste størrelsen. Vi forstår at det er frustrerende når den er for stor rundt magen, men samtidig for liten over skuldrene.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din om passformen og tar den selvfølgelig videre til teamet vårt.

Flotte klær

Flotte klær, god kvalitet, behagelig å bruke

18. elokuuta 2026

Tusen takk for den fine anmeldelsen din 😊

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med klærne våre, kvaliteten og at de er behagelige å ha på.

Klærne lukter vondt

Greie klær, men samtlige plagg jeg bestilte stinker? Vet ikke om det bare lukter veldig syntetisk, men det minner nesten litt om en røykelukt? Lik lukt på alle plaggene, så mistenker ikke at de har vært brukt heller. Veldig synd, for det gjorde at jeg fikk litt fnatt av klærne og kommer til å returnere alle fire genserne jeg hadde bestilt. Beholder kun en sportsbh da den var så fin at den heller får ta seg en runde i maskinen før bruk..

24. elokuuta 2026

Tusen takk for din anmeldelse.

Det er leit å høre at alle plaggene du mottok hadde en ubehagelig lukt. Slik skal selvfølgelig ikke opplevelsen av å motta nye klær være, og vi setter stor pris på at du gjør oss oppmerksomme på dette. Vi tar tilbakemeldingen din videre.

Vi håper samtidig at du blir fornøyd med sports-BH-en du valgte å beholde!

Tar lang tid og få bekreftelse på retur

Tar lang tid og få bekreftelse på retur

24. elokuuta 2026

Tusen takk for din anmeldelse.

Vi beklager at du har måttet vente lenge på bekreftelse på returen din. Vi forstår at det kan være frustrerende å vente på en oppdatering, og setter stor pris på tilbakemeldingen din.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice på support@iciw.com dersom du fortsatt venter på bekreftelse, så kan vi se nærmere på statusen på returen din.

// ICIW-teamet ❤️

Størrelse varierer på modeller innen samme størrelse

Størrelsen på ulike modeller er veldig ulike. Fra for små til alt for stor innenfor samme størrelse. Burde vært tydeligere på hva som er treningsklær med teknisk materiale og hva som er til annet bruk. Et par av produktene var kjøpt til trening, men var av blandingsmateriale som ikke egner seg spesielt godt til det. Noe misvisende farge på et par av produktene i nettbutikken. Noen av produktene var som forventet og av riktig kvalitet, mens noen sendes tilbake

22. elokuuta 2026

Tusen takk for din anmeldelse.

Vi setter stor pris på den konkrete tilbakemeldingen din. Det er leit å høre at du opplevde så store forskjeller i passform mellom ulike modeller i samme størrelse, og at informasjonen om materialer, bruksområde og farger på enkelte produkter ikke svarte til forventningene dine.

Vi tar selvfølgelig med oss tilbakemeldingen din videre, da vi ønsker at produktinformasjonen i nettbutikken skal gjøre det så enkelt som mulig å velge riktig produkt, størrelse og materiale.

Vi er samtidig glade for å høre at noen av produktene svarte til forventningene dine.

// ICIW-teamet ❤️

God service och snabbt svar,på min mejl…

Så var veldig fornøyd med den hjelp jeg fikk.

16. elokuuta 2026

Hei!

Tusen takk for din anmeldelse 😊

Så hyggelig å høre at du fikk rask og god hjelp av kundeservicen vår da en av varene manglet i pakken. Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med hjelpen du fikk!

// ICIW-teamet ❤️

Ikke fått varene jeg bestilte og ikke…

Ikke fått varene jeg bestilte og ikke svar på henvendelser.

5. elokuuta 2026

Tusen takk for din anmeldelse.

Vi beklager virkelig at du fortsatt ikke har mottatt varene du har bestilt, og at du heller ikke har fått svar på henvendelsene dine. Dette er selvfølgelig ikke den opplevelsen vi ønsker at du skal ha.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice på support@iciw.com med ordrenummeret ditt, slik at vi kan undersøke statusen på bestillingen din og hjelpe deg videre.

// ICIW-teamet ❤️

Tar ingen ansvar på pakker som blir borte

Tar ingen ansvar for pakker som savnes

19. elokuuta 2026

Tusen takk for din anmeldelse.

Vi beklager at du har opplevd problemer med leveringen av pakken din. Når en pakke er sendt fra vårt lager, er det transportøren som har ansvaret for selve leveringen og som kan undersøke hva som har skjedd dersom en pakke savnes.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice på support@iciw.com dersom du trenger hjelp videre i saken.