BESTEL HIER ABSOLUUT NIET! Ik heb hier een hoesje met bluetooth toetsenbord besteld voor mijn Roidmi Pro 2. Het hoesje past wel, en het het is geleverd, alleen het toetsenbord is na een week ge... Näytä lisää
Hoesje voor ipad pro 12,9 gekocht, ging binnen 4 maanden stuk, heb er toen geen melding van gemaakt maar gewoon weer eenzelfde hoesje besteld, kan wel eens gebeuren. Na ruim een jaar is ook het 2e... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
BESTEL HIER ABSOLUUT NIET!
BESTEL HIER ABSOLUUT NIET!
Ik heb hier een hoesje met bluetooth toetsenbord besteld voor mijn Roidmi Pro 2. Het hoesje past wel, en het het is geleverd, alleen het toetsenbord is na een week gestopt met werken. Klantenservice voor het terugsturen is onbereikbaar.
Lang verhaal kort, ik ben 50 euro lichter.
Geen respons . Geen geld terug
Na het verkeerde hoesje te hebben ontvangen geen contact meer mogelijk.
Geen geld terug.
Bestel hier nooit weer
Telefoon werkt niet. Je krijgt niemand aan de lijn
1 ster is nog teveel!
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Screenprotector besteld, eenmaal binnen bleek het waardeloos te zijn en niet te werken. Contact opgenomen met ze via de mail en ze blijven er maar om heen draaien. Uiteindelijk bieden ze aan om een nieuwe te sturen. (Daar heb ik dus niks aan als het product niet werkt.)
Hier niet bestellen!!!! Terugsturen word je onmogelijk gemaakt.
Ik wil een product terugsturen maar het heroepingsformulier is niet te downloaden van hun site. Deze bevat een bug. Dit lijkt met opzet zo gedaan want op mijn mail met de vraag of ze het formulier naar mij toe willen sturen, wordt niet gereageerd. Telefonisch contact opnemen lukt ook niet. De verbinding wordt continu verbroken. Dus mijn advies: BESTEL HIER NIET!!!!!
had 3 weken geleden een telefoonhoesje…
had 3 weken geleden een telefoonhoesje besteld . zou 2 a 3 dagen duren. na 2 weken nog niets gekregen . na 4x contact te hebben gezocht werd me constant verteld dat het hoesje wel was bezorgd was .maar in hun eigen mailtje stond dat het verstuurd was, dus niet bezorgd.
icall heeft me niet 1x gevraagd of het hoesje er al was
na andere reviews gezien te hebben werken ze altijd zo
verschikkelijk slechte service en dat voor 11,95 euro . jullie moesten je schamen
Slechte bereikbaarheid
Had een verkeerde iPad hoes besteld, deze werd de volgende dag op tijd geleverd. Daarna meerdere malen geprobeerd tel. contact te krijgen, telefoon wordt na het keuze menu verbroken. Ook de link naar het herroepingsformulier werkt niet (constant error). Ook het mail verkeer gaat moeizaam, 1 op de 5 mails wordt beantwoord.
Zeer slechte kwaliteit
Onderstaande gekocht via Icaseshop.nl, thuis getest volgens omschrijving zonder telefoon, dat ging goed. Op vakantie dubbel check of de icase goed dicht was, tijdens het snorkelen geprobeerd. Ik kom het water uit, hoesje halfvol water gelopen, iphone kapot!!!, dus gewoon hartstikke lek, kan wrs niet golfslag (zee). NIET KOPEN DUS. Productnaam: ‘Waterdicht Hoesje Zwart IP68 Certifering voor het Zwemmen en Skin tot 10 meter Waterproof - Heavy Armor’
Lijkt op oplichting.
Lijkt op oplichting.
Leveren niet en stel je vragen komt er geen reactie meer. Of ze doen aan dropshipping waar ze niet eerlijk over zijn en zeggen dat ze de volgende dag leveren maar dat dus nooit waar maken oplichting en misleiding is dat.
Foutieve verwerking retour
Via bol.com een hoesje besteld voor mijn telefoon bij icallshop. Omdat het hoesje me niet beviel terug gestuurd. Na ruim een maand nog steeds mn retour niet verwerkt. Ze geven nu aan dat ik kleding heb terug gestuurd. Dat is totaal niet waar. Telefonisch contact is onmogelijk want ze pleuren gewoon de telefoon erop. Dus: BESTEL NOOIT WAT BIJ ICALLSHOP!!
Een eerlijk bedrijf
Ik had een hoesje besteld voor mijn Samsung A70. Met mijn stomme kop een verkeerde besteld. Om te kijken of dit hoesje toch te gebruiken was, had ik wat biljetten en pasjes erin gedaan. Toch maar retour gestuurd. Nu komt het, ik had de geldbiljetten er niet meer uitgehaald. STOM, STOM. Contact gezocht met de Icall shop. Zij hadden inderdaad de biljetten gevonden en (let nu echt op) alles in een pakketje teruggestuurd naar mijn adres. Een top bedrijf. Echt eerlijke mensen. Het is dat 5 sterren het maximum is, ik had eigenlijk 10 sterren willen geven.
Absoluut niet bestellen bij icallshop…
Absoluut niet bestellen bij icallshop ook niet via bol.com.! Kwaliteit is slecht en hun service is zeer slecht. Ze reageren niet, dus je moet het zelf oplossen. En dan weigeren ze je retour. Nu zit ik met 2 hoesjes ipv 1 en een fikse rekening. Ze hebben dus mij tweemaal laten betalen voor 1 product en ik krijg niets terug. Zoek verder! Dit zijn foute praktijken!
Vreselijke grote oplichters
Vreselijke service, grote oplichters. Voor klanten niet te bereiken. Denk je via bol.com betrouwbaar iets te bestellen, maar dat is dus niet waar. Hoop dat ze snel de samenwerking stoppen.
Mijn screenprotector en hoes zou op 27…
Mijn screenprotector en hoes zou op 27 januari geleverd worden. Nu op 2-2-21 nog niet geleverd. Ook geen trace en track code ontvangen. Als ik het bedrijf bel, 06 nummer, geen gehoor. Voel me opgelicht en krijg geen contact met het bedrijf. Hoop dat mijn gevoel onterecht is.
Screenprotectors kapot geleverd
Screenprotectors kwamen kapot aan. Besteld voordat ik mijn nwe iPhone in bezit had(was levertjes) . Had de protectors in de doosjes laten zitten . Toen ik 2 wkn er na de gsm in bezit had en de protectors erop wilde zetten bleek dat ze beiden! Stuk waren in het plastic doosje. De envelop met bestelen etc al weggegooid. Ben hier al 1,5 maand mee bezig en ze blijven maar vragen. Om het bestel nr om er onderuit te komen om nwe op te sturen! Schandalig wat we. Service
Horlogebandje besteld maar nooit ontvangen
Horlogebandje besteld maar nu veel dagen later nog steeds niet ontvangen, zou de volgende dag al bezorgd worden. Op mail reageren ze niet, telefoon wordt niet opgenomen, whatsapp wordt niet beantwoord en zelfs bol.com krijgt geen contact met ze..
2 hoesjes iPad pro kapot
Na ruim een jaar is ook het 2e hoesje kapot gegaan, precies op dezelfde plek.
Contact gezocht en situatie uitgelegd, foto's opgestuurd, helaas: onverbiddelijk, jammer dan.
Heb mijn conclusie inmiddels getrokken.........
Een dubbele screenprotector besteld, maar helaas was er 1 gebroken. Na een mail gestuurd te hebben werd heel snel een nieuwe set verstuurd. Zeer goede service!
Op 10 juni heb ik een telefooncel…
Op 10 juni heb ik een telefooncel besteld bij bol.com en tot nu toe heb ik niets ontvangen, ik zal niet meer van deze plek kopen, ik raad deze site helemaal niet aan, Zeer slechte service.
Goede klantenservice
Bestelde screenprotector kwam gebroken door de brievenbus. Na contact te hebben opgenomen werd de nieuwe screenprotector al snel bezorgd. De online klantenservice was heel behulpzaam.
Vreselijke webwinkel!
Had een bestelling gedaan via bol.com voor 2 horlogebandjes voor mijn fitbit charge 3. De ene had een totaal andere kleur en de andere bleef aan 1 kant niet eens zitten. Toen heb ik de bandjes terug gestuurd. Heb mijn geld nog steeds niet terug. Toen een mail gestuurd en krijg niet eens antwoord! 😡