Iboom Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,4

Begynder at tro hjemmesiden er direkte fusk. Der gik 10 dage før de bekræftigede min ordre. Derefter fik jeg e-mail om at nu var status ændret til afsendt. Men har stadig ikke modtaget noget og når ma... Näytä lisää

Jeg bestilte mine iphoneskins om mandagen og dagen efter var de der! Jeg har aldrig oplevet bedre service eller produkter. Skins til telefoner er svære at købe, fordi de sjældent passer, men de her pa... Näytä lisää

iBoom er det helt rigtige sted at købe covers og andre lækre ting online. Jeg har bestilt pakken, hvor den dagen efter lå i min postkasse. Tingene er pakket forsvarligt ind, og pakkerne er af høje... Näytä lisää

Har bestilt 2 cover, som skulle bruges som gave, nu snart 1 uge efter intet modtaget! De respondere på 2 henvendelser og nu svarer de ik mere, 400,- har de taget fra mig - kan kun betragtes som svinde... Näytä lisää

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Lang leveringstid.

Kæmpe udbud af covers. fandt også hurtigt et som skulle bruges til gave. De lovede jo hurtig levering. Desværre glemte de at skrive hus nr. på, så det tog 1 uge inden pakken var hos os. øv, der var festen jo overstået.

28. kesäkuuta 2014
Iboom-logo

Vastaus yritykseltä Iboom

Hej Vicky

Det er jeg rigtig ked af at høre. Vores system er sat op til at kopiere den adresse som kunderne skriver ind i et andet system som printer adresselabels. Jeg kan se at der står husnr. i vores system så jeg kan desværre ikke præcis lokalisere fejlen. Det virker rigtig mystisk da vi aldrig har oplevet dette før.
Jeg er virkelig ked af at pakken ikke nåede frem i tide.

Jeg beklager mange gange.

Mvh
iBoom.dk

Dårlig

Mit cover var i stykker, og i svarer ikke på mine mails.. Kontakt mig venligst.
Melanieliami@live.dk

17. kesäkuuta 2014
Iboom-logo

Vastaus yritykseltä Iboom

Hej Melanie

Vi er rigtig kede af denne her sag og vi indrømmer vi ikke har været hurtige nok til at behandle din sag. Det er slet ikke standard fra vores side og vi har selvfølgelig tilbagebetalt dine penge.
Endnu engang må jeg beklage.

Vi ønsker dig en god sommer

Mvh
iBoom.dk

Hmmmmmmmmmmm

Fin leveringstid. Men jeg bestilte skin sticker til hele telefonen, og det er da godt jeg er ligeglad med at have det i siderne, da det slet ikke vil sidde fast overhovedet. Men ellers fint front og bag. Meget flot :)

15. kesäkuuta 2014

Perfekt

Købte et virkelig flot cover til en god pris og med super hurtig levering. Min niece var MEGET tilfreds 😊

11. kesäkuuta 2014

Nem og hurtig levering!

Jeg bestilte nogle covers hjem til min iPhone og fik dem allerede to dage efter. De var i rigtig fin stand og jeg er rigtig glad for dem. Jeg kan kun anbefale iboom.dk.

7. kesäkuuta 2014

Top klasse !

iBoom er det helt rigtige sted at købe covers og andre lækre ting online.
Jeg har bestilt pakken, hvor den dagen efter lå i min postkasse. Tingene er pakket forsvarligt ind, og pakkerne er af højeste kvalitet.
Noget af det bedste er den gratis fragt ;-) desuden er selve pakken super sød.
Kan varmt anbefales.

2. kesäkuuta 2014

Hurtig service

Mange tak for hurtig service, nem hjemmeside og flotte covers til min mobil :-)

1. kesäkuuta 2014