Snelle bezorging binnen afgesproken tijd en die tijden waarbinnen ze zouden komen was kort. De shorts zitten lekker.
Heel snel verzonden en in huis. Artikelen altijd goed. Doorgaans de Brand collectie. Jammer dat er daar niet veel variatie modellen bij komen. Ooit hadden jullie een reclame met fotoshop een meer roze... Näytä lisää
Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar vandaag na enige tijd mijn bestelling mogen ontvangen! Ergens is het in het verzending-proces fout gegaan, maar hun klantenservice heeft dit snel en adequa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Excellent customer service! Went above & beyond for us! This is the only brand of boxers my husband will wear because they are so comfy and come in many different patterns. Will continue buying from t... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
IAMTORO® is a Dutch lifestyle brand with a focus on men’s underwear. With it’s unparalelled design, empowering brand story and 100% online customer centric approach IAMTORO offers a unique collection of boxers, caps, hoodies and t-shirts.
Zeelandhaven 6, 3433 PL , Nieuwegein, Hollanti
- business@iamtoro.shop
- iamtoro.shop
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Snelle levering. Product nog niet uitgepakt omdat het een cadeau voor iemand is.
Great product and help with delivery…
Great product and help with delivery enquiry fast and efficient
Mooie onderbroeken van goede kwaliteit
Mooie onderbroeken van goede kwaliteit. Ik draag alleen nog maar IAMTORO.
Perfecte Boxers
Ik heb nu al een groot aantal boxers van IamToro en dit zijn echt mijn lievelingsboxers! De kwaliteit is en blijft goed! De bezorging is snel. Ik kan niet meer zonder en kan ze iedereen aanraden.
Het product kwam niet overeen met de reclame
Het product kwam niet overeen met de reclamecampagne. Het patroon liep niet netjes door over de verschillende panden zoals wel op de website en de reclamezuilen werd gesuggereerd. En dat voor een dure limited edition Amsterdam 750.
Levering was snel al was de doos stuk omdat het met geweld de brievenbus in was geduwd.
2e ster voor levertijd.

Vastaus yritykseltä IAMTORO
Leuke bedacht met het 750 jr bestaan…
Leuke bedacht met het 750 jr bestaan van Amsterdam.
Wat me wel opviel is dat de onderbroek na het wassen een beetje vaal werd helaas.

Vastaus yritykseltä IAMTORO
Na de e-mail over wanneer het product…
Na de e-mail over wanneer het product zou worden geleverd was het er ook
Was heel verrast dat Everon Hooi voor…
Was heel verrast dat Everon Hooi voor mijn deur stond om de boxershort persoonlijk te overhandigen! En een paar dagen later kwam mn bestelling via de post!
Toppie!
Ze zitten trouwens perfect!
Ben trots als ras Amsterdammer dat ik deze mag dragen….
Snelle levering. De eerste bestelling werd zelfs door medewerkers aan de deur gebracht.
Kwaliteit van de broekjes zijn echt top!
Kwaliteit van de broekjes zijn echt top. Mijn man vindt dat de fijnste broekjes uit zijn kast. Die Amsterdamse viel echt enorm in de smaak, maar de Forrest ook. Daarvan vindt hij de band vooral erg mooi.
Levertijd was wel langer dan ik verwacht had. Op de website staat ook geen verwachte levertijd, maar wat mij betreft mag dat verkort worden.
Denk dat de samenwerking/communicatie met DHL beter kan.

Vastaus yritykseltä IAMTORO
Snel handig overzichtelijk en…
Snel handig overzichtelijk en aantrekkelijke foto's en campagnes van mooie modellen
Zeer tevreden over de IAMTORO
Zeer tevreden over de IAMTORO, al jaren tevreden mee.
Dit keer ging het mis met de bestelling. Ging mis ivm een verhuizing van het bedrijf.
Uiteindelijk goed opgelost.
Goeie kwaliteit en zitten comfortabel
Goede service en duidelijke…
Goede service en duidelijke communicatie toen ik een vraag had
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.