Nopeaa ja sujuvaa kaupankäyntiä
Laaja valikoima, erittäin nopea toimitus, ystävällinen ja tehokas asiakaspalvelu.
Hyvinvoinnin.fi on turkulaislähtöinen, suomalaisessa perheomistuksessa oleva hyvinvoinnin verkkokauppa. Olemme osa A-lehdet-konsernia. Tavoitteenamme on edistää asiakkaidemme hyvinvointia ja tarjota heille parasta palvelua verkossa. Suomenkielinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikissa tuotteita, palveluamme sekä tilaamista koskevissa kysymyksissä. Kaupan Liiton vuonna 2018 teettämän kuluttajatutkimuksen mukaan olimme Suomen 5. arvostetuin verkkokauppa. Valikoimastamme löydät Suomen laajimman valikoiman luonnonkosmetiikkaa, vitamiineja, luontaistuotteita, luomutuotteita, urheiluravinteita sekä ekologisia kodin puhdistusaineita. Verkkokaupallamme on yli 140.000 tyytyväistä kanta-asiakasta, ja toimitamme tilauksia kaikkiin EU-maihin.
Kärsämäentie 35, 20360, Turku, Suomi
Luottokauppani kun tilaan lisäravinteita. Toimitus on aina ollut nopeaa ja tuotteet pakattu hyvin.
Toimitus oli nopea ja tuotteet sitä mitä pitikin. Voin suositella 👍🏻
Kaikki toimi loistavasti! Paketti saapui nopeasti ja sisällä oli iloisen mielen tuova viesti. Voin kyllä lämpöisesti suositella tätä kauppaa, vaikka täältä luinkin muutaman negatiivisen arvion.
hyvä juttu.eräpäivä 06.03, 06.04.......06.12.2025
Aina supernopea toimitus, laadukkaat tuotteet, mitkä pakattu todella hyvin. Päihittää monet hinnoissa. Jokaisessa lähetyksessä huomioitu asiakas jollain ihanalla lahjalla tai muulla vastaavalla. Tosin tilauskin ollut useampi kymppi. Luottomyyjä meille :)
Kaikki toimii hienosti, ostaminen helppoa ja nopeaa. Suomalaisista hyvinvointikaupoista täältä ostan tarvittavat lähes aina ja yritystä pyöritetään selkeästi täydellä sydämellä!
Olen tehnyt ja maksanut tilauksen lähes 3 viikkoa sitten. En ole kuitenkaan vielä saanut mitään. Viesteihini ei ole 6.9. jälkeen vastattu. Puhelimitse ei tavoita ketään.
Tilasin tuotteen ja sain 6 viestiä tarpeettomasti.
Myös pakottivat minut postilistalle.
Firma on 15 minuuttia mun kodista ja matkahuolto ei ole saanut heidän pakettiaan 48 tuntia tilauksesta.
Ostin kerran tältä yritykseltä tuotteita, jonka jälkeen yrityksen sähköpostilistalta ei meinannut päästä millään pois huolimatta yrityksen asiakaspalvelun lupauksista. Sama koskee tuotearviointeja. Ilmeisesti siltä listalta ei pääse millään pois. En antaisi yhtään tähteä, mutta ohjelma vaatii antamaan yhden säälistä.
Osallistuin kesällä -23 Hyvinvoinnin.fi kesäarvontaan, missä voitin ystävälleni palkinnon. Tätä palkintoa ei koskaan kuulunut. Olen ollut tästä useasti yhteydessä, viimeksi elokuun alussa vastasivat että no nyt paketti lähti matkaan. Paketti ei ole lähtenyt matkaan eikä saapunut. Tämän jälkeen eivät ole enää vastanneet viesteihini. Mainitsin ystävälleni jo tästä voitosta ja ehti jo tästä ilahtua. Tätä firmaa ei voi suositella ja tällaiset feikkiarvonnat ovat naurettavia.
1. kertaa tilasin ja olen tyytyväinen. Paketti tuli kotiin 37 tunnin kuluessa tilauksesta ja parasta ennen -päiväykset pitivät paikkansa vrt. mitä sivustolla ilmoitettiin. Tuo on muutenkin merkittävä syy miksi voisin tilata uudestaan Hyvinvoinnin.fi että pvm-päiväykset kerrotaan.
Hyvinvoinnin.fi järjesti kesäarvonnan juhannuksena -23, jossa kolmelle arvottiin kesäylläripaketti. Piti perustella, että kuka läheinen ansaitsisi tämmöisen ylläripaketin. Oma kirjoitukseni valittiin/arvottiin yhtenä voittajana ja yllärin piti mennä siskolleni. Kesäylläriä ei ole koskaan lähetetty eikä kukaan ole aspasta vastannut minulle 2 kuukauteen, ei sähköpostitse eikä whatsapissa. Taisi olla pelkkä mainoskikka. Hyvis meni boikottiin.
Olen yrittänyt viimeisen kaksi viikkoa saada asiakaspalvelua kiinni useaan otteeseen sähköpostilla, whatsupilla ja soittamalla tilaukseeni liittyen. Kukaan ei ole palannut minuun. Olen usein tilannut täältä mutta nyt oli varmasti viimeinen kerta. Olen pettynyt.
Hyvät tuotteet, hyviä tarjouksia. Kilpailukykyiset hinnat osissa tuotteista. Asiakaspalvelu huippuluokkaa oman kokemuksen perusteella. Tilannut useasti ja aion jatkossakin tehdä täällä hankintoja.
Tuotteita joskus tosi hyvään hintaan. Paikallisessa eko myymälässä paljon kalliimpi ja pienempi valikoima, sesonkiaikana usein saanut myös ilmaisen toimituksen tai muuta kivaa. Ihan laidasta laitaan tuotteita.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.