1. Verkkopalveluyhtiö

Yrityksen kirjoittama

HytaleNode is een Nederlandse game server hosting provider opgericht met één doel: betrouwbare, snelle en betaalbare servers voor gamers. Wij zijn gespecialiseerd in het hosten van Minecraft (Java & Bedrock), FiveM, Rust en Hytale servers. Al onze servers draaien op krachtige hardware met NVMe SSD-opslag, waardoor je server razendsnel opstart en soepel draait, ook bij veel spelers. We bieden standaard DDoS-bescherming op al onze servers, zodat je zonder zorgen kunt spelen. Wij geloven dat iedereen toegang moet hebben tot goede game servers. Of je nu een kleine Hytale server wilt voor jou en je vrienden, of een grote Minecraft SMP community runt, bij HytaleNode ben je aan het juiste adres.

4,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

lag detectie werkt super goed

Wat ik zou top vind aan hytalenode is dat ze niet alleen servers leveren maar ook nog eens functies bouwen om het ons als server eigenaren makkelijker te maken

ze hebben nu bijvoorbeeld voor minecraft servers een lag detectie pagina waar je precies kunt zien waar alle lag zitten op mijn server. super handig want ik zie hierdoor of een speler in mijn server een lag machine aan het bouwen is

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä HytaleNode

Daar doen we het voor: niet alleen een server leveren, maar ook tools bouwen die het beheren makkelijker maken. Fijn dat de lag-detectie pagina je helpt om snel te zien waar het probleem zit (en die lag machines te spotten 😉). Dank voor je vertrouwen!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle servers en goede hulp!

Snelle servers en goede hulp!

Het dashboard is goed overzichtelijk en helemaal custom gemaakt ziet er heel nice uit ook heb je veel tools om het makkelijker te maken en is ook goed overzichtelijk! Het anti Ddos systeem heeft ons veel geholpen om de server smooth door te laten runnen. Met 50 spelers geen lagg top host!

26. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä HytaleNode

Dankjewel voor je mooie woorden Stijn! Super om te horen dat het dashboard bevalt en dat alles duidelijk en makkelijk werkt. Fijn dat de Anti-DDoS zijn werk goed doet en dat jullie met 50 spelers gewoon zonder lag kunnen spelen. Daar worden wij blij van! Op naar de 100 spelers!

Saanut 5/5 tähteä

Mijn ervaring is zeer goed

Mijn ervaring is zeer goed! we werden goed ontvangen de eigenaar van Hytalenode heeft ons goed geholpen om een goed werkende minecraft server op te zetten!
Dank is erg groot! ik heb meerdere host gehad en deze is toch wel een toppertje servers lopen ook echt goed! geen lagg etc geen spikes. De AntiDDOS werkt extreem goed en je hebt veel futures in de panel!

1. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä HytaleNode

Fijn om te horen dat alles soepel draait en dat jullie tevreden zijn over de server en onze service. Daar doen we het voor! Mocht je ooit iets nodig hebben, dan staan we voor je klaar.

Super fijne host

Super fijne host! Snelle en effectieve support. Ze weten waar ze over praten en als je ergens tegenaanloopt of niet weet zijn ze snel en makkelijk berijkbaar om je te helpen. Kortom supergoeie ervaring bij deze host. Ook is het sever panel is super duidelijk en netjes.

16. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä HytaleNode

Geweldig om te lezen dat je onze support als snel én inhoudelijk sterk ervaart. We vinden het belangrijk dat je niet alleen geholpen wordt, maar ook echt verder kunt met duidelijke uitleg en oplossingen.

Bedankt voor je vertrouwen!

Saanut 5/5 tähteä

Oprecht een van de beste opkomende game…

Oprecht een van de beste opkomende game hosting provider. Ik heb een Minecraft server met circa 150+ spelers online die zonder lagg kunnen spelen. Ook is de eigenaar zeer vakkundig

26. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä HytaleNode

Fantastisch om te horen dat je Minecraft server met 150+ spelers soepel draait zonder lag, daar doen we het voor. We investeren continu in performance en stabiliteit, dus het is super om te zien dat dit in de praktijk ook zo wordt ervaren.

Superleuk samen Minecraft spelen

Superleuk samen Minecraft spelen!

Via het dashboard heb je enorm veel tools om je server te monitoren en te beheren. Mods toevoegen en verwijderen is heel makkelijk en je kunt zelfs cross platform spelen. Je hebt volledige controle over je Minecraft wereld.

Heb al zin om straks weer te spelen :)

20. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä HytaleNode

Super om te horen dat je het dashboard zo uitgebreid en gebruiksvriendelijk vindt. We doen ons best om het beheren van je server zo soepel en krachtig mogelijk te maken, dus dit is fantastisch om te lezen.

Heel veel speelplezier straks! Mocht je ooit ideeën of feedback hebben, dan horen we dat natuurlijk graag.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin