Weggegooid geld
Uiteindelijk wel een hypotheek afgesloten maar de hypotheek adviseur was weggegooid geld. Ik werk deels zelfstandig en deels in vaste dienst. Mijn vriendin in vaste dienst. Daarnaast genoeg spaargeld. Het advies was om het zelfstandige deel niet mee te nemen, dat was toch niet nodig om de hypotheek rond te krijgen. Verder was het ook “slimmer” het spaargeld niet in het huis te steken ivm rentes op spaarrekeningen die interessanter zijn. Wij gaan er uiteraard vanuit dat de beste man wel weet wat er nodig is voor de hypotheek. Alle stukken aangeleverd op zijn advies. Nu moesten we tot 3x toe verlenging krijgen om de hypotheek rond te krijgen. Want hij kreeg de hypotheek niet rond, we moesten meer inkomen hebben en meer spaargeld. Daarnaast nog de notitie dat wij alle stukken al 2 maanden lang hadden aangeleverd, dus als hij zijn werk had gedaan had hij dit wel iets eerder kunnen zien dan een week na de verkoop datum.
Maar goed. Uiteraard krijgt hij het niet rond want hij had maar de helft van mijn inkomen meegenomen en niks uit ons spaargeld. Ontzettend dom dus, als we het zelf hadden geregeld, zonder adviseur, hadden we een hoop gedoe uitgespaard. Nu hebben we toevallig een hypotheek die “alleen via de Hypotheker” kan. Maar ik gok dat we bij een bank een zelfde hypotheek hadden kunnen afsluiten met een zelfde rente. Mijn advies ga nooit naar de Hypotheker, ik hoor van diverse mensen dezelfde slechte ervaring. Vriendelijke mensen maar incompetent.

Vastaus yritykseltä De Hypotheker - Gouda