Banner for hypotheekvoordeel.be

hypotheekvoordeel.be Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Wat onze contactpersoon tuur voor ons gedaan heeft was gewoon fantastisch. Nogmaals een grote dank u…

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben veel dankbaar voor alles wat hebben zij voor ons gedaan.Alles was op tijd ,juist,corekt, behulpzaam en vriendelijke mensen. Zij zijn altijd berijdbaar en alle vragen beantwoorden en zoeken ju... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik en mijn man zijn wij enorm tevreden met hypotheekvoordeel. Als Christine niet er was misschien hadden wij de hypotheek lening niet kunnen krijgen. Zij is vriendelijke, geduldig en professioneel. H... Näytä lisää

1. Asuntolainaneuvottelija

Tietoja yrityksestä hypotheekvoordeel.be

Yrityksen kirjoittama

Welkom bij Hypotheevoordeel

All-in Lening

Startershypotheek

Family Plus Lening

Contact

Met 30 jaar ervaring in de markt van hypothecaire leningen heeft ons team alles in huis om voor jou het voordeligste tarief van de markt te vinden. Ontstaan uit het succesverhaal van Leencentrale Leemans heeft de tweede generatie van dit familiebedrijf besloten om een shop in de shop te bouwen en onze hypothecaire kennis in een nieuw en duidelijker kleedje te stoppen.

Ons team bij Hypotheekvoordeel.be staat klaar om voor jou de voordeligste oplossing te vinden in het aanbod van de vele kredietgevers en banken waarmee we al 30 jaar samenwerken. Gezien onze jaren ervaring zijn we bij de meeste maatschappijen trouwens A-makelaar en hebben we ook snel ons antwoord.

✅ Deskundig advies

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Wat onze contactpersoon tuur voor ons…

Wat onze contactpersoon tuur voor ons gedaan heeft was gewoon fantastisch.
Nogmaals een grote dank u…

8. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä hypotheekvoordeel.be

Bedankt voor dit bericht! Wij zijn blij dat we jullie zo snel konden helpen bij het rondkrijgen van jullie woonlening. - Tuur

Saanut 5/5 tähteä

Dankzij Hypotheekvoordeel hebben wij de…

Dankzij Hypotheekvoordeel hebben wij de kans gekregen om ons droomhuis te kopen, en daar zijn we ontzettend dankbaar voor. Christine heeft ons geweldig geholpen en heeft ons stap voor stap door het hele proces geloodst. Alles verliep super snel en soepel. Een absolute aanrader

Vastaus yritykseltä hypotheekvoordeel.be

Wat fijn dat we jullie stap voor stap konden begeleiden naar jullie droomhuis. We zijn blij dat alles vlot verliep. - Christine

Saanut 5/5 tähteä

Zelfs toen ik dacht dat het onmogelijk…

Zelfs toen ik dacht dat het onmogelijk was om een lening te krijgen hebben ze me hoop gegeven en mijn problemen opgelost door mij te helpen een lening te krijgen en als ik vragen heb zijn ze altijd voorbereid om mij te helpen.

Vastaus yritykseltä hypotheekvoordeel.be

Dat we jullie opnieuw hoop konden geven en samen een oplossing vonden voor jullie hypothecaire lening, daar doen we het voor. Fijn dat we jullie mochten helpen! - Christine

Superb helpful

Superb helpful! Very friendly ! But interest is high as always like a Bank 😛

Vastaus yritykseltä hypotheekvoordeel.be

We’re glad our friendly guidance made the process of getting your home loan easier. We’re always here to help you find the right credit solution. - Karin

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk,
Behulpzaam
Snelle beslissing

15. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä hypotheekvoordeel.be

Heel vriendelijk en snel schakelen, daar zetten we als team graag op in. Bedankt om dit te delen met Hypotheekvoordeel. - Christine

Saanut 5/5 tähteä

Omdat je altijd wordt geholpen

Omdat je altijd wordt geholpen, op een vriendelijke en correcte
manier.

15. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä hypotheekvoordeel.be

We staan altijd klaar bij Hypotheekvoordeel voor een correcte hypotheeklening op maat. - Karin

Saanut 5/5 tähteä

Het was een zeer aangename ervaring

Het was een zeer aangename ervaring. Jullie waren heel vriendelijk en echt heel erg behulpzaam. Ik ben echt enorm goed geholpen op elk vlak. Want jullie hebben echt jullie uiterste best gedaan om mij zo goed mogelijk te helpen. Ik heb ervaren dat jullie echt professioneel zijn in wat jullie doen. Carine u bent echt 1 uit de duizend en dat meen ik van harte. Ik wil graag elk lid van uw team bedanken. Jullie zijn allemaal echt goed in wat jullie doen en elk van u is zeer behulpzaam geweest. Dankjulliewel jullie hebben mijn droom waargemaakt voor mij.

15. lokakuuta 2025

Onze hypotheekadviseurs blozen van deze mooie woorden, bedankt! - Karin

Heel tevreden

Ik ben heel goed geholpen geweest met een deftige uitleg. Heel vriendelijke mensen en bij vragen kun je er altijd terecht. Zeer tevreden dat ik bij jullie mijn lening heb gedaan.

3. helmikuuta 2025

Top!

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitstekende uitleg. Al 2de keer voor hypotheekvoordeel gekozen en geen spijt van. Al aan paar mensen aangeraden.

Top!

27. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik en mijn man zijn wij erg tevreden…

Hartelijk bedankt Christine met uw team.

13. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin