De uitbaters zijn behulpzaam, dynamisch en bekwaam. Fysiek winkelen loont soms beter dan alle internet verhalen. De prijs is misschien iets hoger maar kwaliteit is verzekerd. Als jong dynamische... Näytä lisää
Heerlijk ontvangen door twee topkerels die mij de hele tijd het gevoel gaven experts te zijn in hun vak. Met de nodige dosis empathie en zonder opdringerig te zijn, loodste deze twee kanjers mij doorh... Näytä lisää
Buiten het topassortiment krijg je te maken met een fantastisch team dat je tijdens heel het gehele aankoopproces bijstaat! Voor, tijdens en na-aankoop! Zeker aan te raden wanneer je op zoek bent... Näytä lisää
Winkel is mooi ingericht, ze helpen je snel en vriendelijk verder. Eerlijke prijzen en goeie kennis van het product is bij hun zeker aanwezig. Voor de aankoop van exclusieve sneakers hoef ik niet me... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
We are a young, dynamic team which sells 100% authentic, exclusive and limited sneakers. In addition to this we also have streetwear. We are operating from 2 stores in Genk, Bree and our webshop.
Opitterstraat 26A, 3960, Bree, Belgia
- info@hypetemple.be
- hypetemple.be
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
3de paar schoenen bij Hype Temple is een feit!
Ondertussen het 3de paar dat ik bij de mannen van Hype Temple aanschaf en ik ben keer op keer goed geholpen. Vriendelijk, snelle service en ze bestellen zonder probleem de schoen die jij wilt!
Betrouwbaar en professioneel
Winkel is mooi ingericht, ze helpen je snel en vriendelijk verder.
Eerlijke prijzen en goeie kennis van het product is bij hun zeker aanwezig. Voor de aankoop van exclusieve sneakers hoef ik niet meer verder te zoeken naar de ideale winkel.
Top!!
Divers aanbod aan super vette sneakers. Daar krijg je dan ook nog een top service bij! Ik ben fan 🤩
Snelle en correcte levering!
Super vriendelijke jongens en zeer goed…
Super vriendelijke jongens en zeer goed geholpen. Mijn zoon is erg trots op zijn hype schoenen.
Top service
Ik kocht een paar exclusieve NB sneakers en werd vlot en vriendelijk geholpen bij Hype Temple. De sneakers zijn perfect, zoals verwacht + een snelle levering en een goede service!
Top service
Super snellere service en zeer vriendelijk! Een echte aanrader ☺️
Zeer snelle en vriendelijke service !!!
Ik kreeg fijne hulp bij het kiezen van…
Ik kreeg fijne hulp bij het kiezen van de juiste schoen. Ook daarna bleef de service optimaal. Zeer tevreden!
Helemaal mooi!
Heb al meerdere schoenen gekocht bij hype temple en ben altijd otzettend tevreden van hun goede service en vriendelijkheid.
Zeker een aanrader!
Perfect buyer
Perfect buyer. The transaction was quick. Nothing to add, I recommend!
Super enthousiaste service
Super enthousiaste service! Helpen graag zoeken en houden rekening met aangegeven budget! Zeker een aanrader
Top service!
Ideale partners bij de zoektocht naar sneakers die binnen mijn budget passen. Snelle service en levering. Thanks mannen!
Good service and quick.