Bij binnenkomst werd je meteen opgemerkt en gegroet. Na een paar minuten rond kijken werd er gevraagd of ze je ergens mee konden helpen. Na het passen en advies ook vriendelijk geholpen aan de kassa.
Ik had een veters besteld, deze bleken niet overeen te komen met de gekochte. HypedPair stuurde me gratis de juiste veters op. Erg goede service!
Sinds de pop-up store en de officiële opening alweer drie paar schoenen rijker. Kwaliteit, service en persoonlijke aandacht verpakt in een enorm fijne winkel. Ik ken beide heren van toen ze op de mid... Näytä lisää
Via de site hele leuke sneakers besteld die ik al een tijdje zocht. Normaliter een zendtijd van 5 werkdagen maar helaas door de drukte is mijn pakket kwijt geraakt. Ik ben hierover direct op de hoogte... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Wij zijn Luc en Marijn uit Veldhoven. Wat begon als een gedeelde passie voor sneakers, groeide uit tot onze onderneming: HypedPair. Ons verhaal begon met een succesvolle webshop, waarna we de stap zetten naar een fysieke sneakerstore. Bij HypedPair bieden we een exclusieve selectie sneakers aan van onder andere Adidas, Nike, Jordan, New Balance en Asics. Door onze ervaring met pop-up stores en online verkoop hebben we in korte tijd een trouwe klantenkring opgebouwd. Vanaf het begin hadden we één duidelijke missie: een betrouwbaar en veilig platform creëren waar klanten met een gerust hart exclusieve sneakers kunnen kopen. Tijdens onze eerste stappen in de sneakerwereld merkten we dat er weinig plekken waren waar je zeker wist dat sneakers 100% authentiek zijn. Daarom staat authenticiteit bij ons centraal. Alle sneakers worden zorgvuldig gecontroleerd door experts, zodat onze klanten altijd verzekerd zijn van originele producten. Inmiddels zijn we ook fysiek gevestigd in het centrum van Veldhoven, waar we onze passie voor sneakers kunnen delen met een nog breder publiek. Met ons enthousiasme en onze expertise blijven we bouwen aan HypedPair en kijken we ernaar uit om nog meer sneakerliefhebbers te verwelkomen.
meent 32, 5501jk, Veldhoven, Hollanti
- info@hypedpair.com
- hypedpair.com
Super mooie winkel en super vriendelijk…
Super mooie winkel en super vriendelijk personeel en schoenen van hoge kwaliteit!!
Vast klant😁
Goede service en mooi product
Goede service en mooi product. Het schoonmaakdoekje voor de hiel van je schoen, in combinatie met een wegwerkhandschoen is wat uitdagend om goed vast te houden. Lijm houdt goed, ook op wat ruwere stof.
Snelle bezorging en goed kwaliteit van…
Snelle bezorging en goed kwaliteit van het product
Pakketje was zoek geraakt
Pakketje was zoek geraakt, maar netjes gebeld door medewerker en ze hebben het opnieuw opgestuurd en de volgende dag al in huis. Top service!
De winkel zelf was heel mooi en goed…
De winkel zelf was heel mooi en goed georganiseerd en de medewerker was super lief en behulpzaam vandaar de 5 sterren
Topservice
Had tijdens de bestelling perongeluk op “ophalen in de winkel” gedrukt.
Hypedpair heeft contact met mij opgezocht en mn bestelling snel opgestuurd. Topservice!
Nette service
Ik had mn bestelling eerst niet ontvangen, maar het is direct opgelost. Super service!
Van kapot naar als nieuw
Mijn sneaker was aan de binnenkant bij de hiel helemaal kapot, waardoor het scherpe randje mijn huid openmaakte. Met de plakkers van HypedPair loop ik al een week weer lekker op mijn sneakers.
Ik werd meteen geholpen en kreeg goede…
Ik werd meteen geholpen en kreeg goede uitleg over de schoenen waar van ze zijn gemaakt of wanneer ne ze het best kan kopen. Top winkel!!!
review vinnie bolck
very nice and patient people, i've already bought 3 pairs here, kind people and good prices.
New balance
Ze verkopen mooie schoenen en ze hebben alles mooi neergezet en goede prijzen die betaal baar zijn.
En als je iets vraagt dan geven ze een goede uitleg.
Let op het goed plakken van de hielzooltjes
Snelle levering voor een keurige prijs, ik had een premium hielzooltje gekocht en in mijn schoen geplakt. Het product werkt zeer goed alleen tijdens het opplakken bleek dat er bij de zijkant van de hielzooltje een randje uitstak, toen ik de schoen aan deed is de zijkant dan ook gescheurd waardoor dit hier geen nut meer heeft.
Super goede service
Super goede service! Per ongeluk ophalen in de winkel gekozen terwijl ik helemaal niet in de buurt woon en krijg heel netjes een appje om te checken of dit wel klopt. Wordt alsnog kosteloos naar mij opgestuurd!
De klantenservice was zeer behulpzaam!
Mooie Nike Jordans hier besteld
Mooie Nike Jordans hier besteld. Goede communicatie en prima verzending.
Goede after sales service
Ik kreeg een besteld product in de verkeerde kleur toegezonden, wat natuurlijk kan gebeuren. Dezelfde dag, kreeg ik een persoonlijke reactie en werd de fout direct opgelost. Echte service ervaar je pas als er een keer wat mis gaat.
Prima klanten service
Prima klanten service. Kort na mijn bestelling geappt of het klopt dat ik het in de winkel zou komen ophalen.
Word nu evengoed nog verstuurd.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.