Hundtella Arvostelua 10

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Leverans av Sele?

Leverans av Sele, fel strl.
De lovade skicka en med rätt strl
Har ej fått den än och de har slutat svara på mejl. Fick en retursedel via mejl och trodde då att allt var OK!
Skräpföretag som ni bör undvika

24. helmikuuta 2026

Helt oanvändbar sele

Företaget är en bluff. Tog en evighet att få hundselen och när den väl kom "måttsydd" så passade den inte alls. Dels var den alldeles för stor och dels var den tjock och tung som en skottsäker väst – helt oanvändbar alltså. Det går inte att få tag på någon på företaget och de svarar inte på mail. Det går alltså inte att få selen måttsydd så att den passar och inte heller att returnera varan, så köp EJ!

27. toukokuuta 2026

Beställde en sele den 11/3

Beställde en sele den 11/3, leveranstid 5-8 dagar. Mailade dem 7/4 och fick svar att det var fel i storlekarna, de skulle då skicka en i rätt storlek. Den 17/4 mailade jag igen och ville ha återbetalning då ingen sele kommit. De skrev då att de hade en sele på lager och skulle skicka omgående eller så kunde jag få pengarna tillbaka. Valde att få pengarna tillbaka. Sen dess är det helt tyst från deras sida. Mailade igen 1/5 och 8/5! 1095kr får gå på blåskontot. Beställ inte härifrån!!!!

10. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Se upp för detta företag

Se upp för detta företag. Beställde 9/3 och blev lovad 5-6 arbetsdagar på hemsidan. Har det kommit något av det jag har beställt? NEJ. Detta företag går fet bort i framtiden.

28. huhtikuuta 2026

KATASTROF

Blev lovad en kompensation, ett gratis koppel, eftersom det strulade så mycket med beställningen.
Selen kom men inget koppel.
Sen var Selen alldeles för stor, mailade för jag ville ha en fraktsedel för retur. Men har inte fått nåt svar överhuvudtaget. Mailat flera gånger.

23. huhtikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Lång leveranstid

Leveranstiden för selen blev 10 veckor.
Selen ser bra ut och var inget fel på när den väl kom. Jag beställde selen med hundens namn broderat, det kan vara detta som orsakade den långa leveranstiden.
De skickade konstiga mail med leveransuppdateringar då och då med länkar som inte fungerade, så jag började misstänka att det var lurendrejeri, men det visade det sig alltså inte vara.

8. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Beställde en sele i fel storlek pga…

Beställde en sele i fel storlek pga deras felaktiga storleksguide. De lovade fri retur med retursedel som skulle skickas. Det kom aldrig ngn retursedel trots upprepade påtryckningar. Nu har jag en sele som jag betalat och inte kan använda

27. maaliskuuta 2026

Scam och lurendrejeri

Scam och lurendrejeri! Vi hade lite mejlkontakt men sen slutade de bara svara på mailen vi skickade. Selen påstås vara gjord men när vi försöker spåra paketet finns det inte ens 😤

10. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin