Snabb leverans. Bra information om de olika dofterna. Min hund (jaktlabrador) som är mycket säker på vårt vanliga hydrolat klarade vid första försöket 3 av 4 i förpackningen. Det som var svårt (vid f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Så himla nöjd med min beställning från Hundigt! 🐾 Jag beställde hydrolat och Hundigts egna dofthållare och blev imponerad över kvaliteten. Snabb leverans, fina produkter och dessutom den där pe... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det var problem med hemsidan när jag skulle beställa så ringde in till deras kundservice och fick prata med en supertrevlig Lena. Hon var en stjärna som fixade min order och skickade paketet så jag ha... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Älskar du också hundar? HUNDIGT är en medveten webshop som startades 2011 av en hund och en matte som letade efter produkter med omtanke. Hos oss hittar stort utbud av • tuggben • hundgodis • nose work • hundleksaker • rallylydnad • hundböcker • koppel & halsband • selar och mycket mer. Hundgodis och tuggben är alltid granskat, ren och naturlig råvara utan konstiga tillsatser. Du kan känna dig trygg när du handlar från Hundigt. Vi tar bara in produkter vi själva vill använda helt enkelt, Hundigt är en hundshop med omtanke om djur & natur för vårt och våra hundars bästa.
Glumsevägen 7, 51192, Örby, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Mycket trevlig Lina som rättade till min beställning och fixade så att vår rallylydnadskortlek kom fram och med den en trevlig hälsning. Jag gillar när inte allt är digitaliserat utan en hederlig penna formulerar några vackra ord...mer behövs inte för att nå mig.

Vastaus yritykseltä Hundigt
Snabb leverans, bra produkter, väldigt trevligt med en personlig hälsning på kort.

Vastaus yritykseltä Hundigt
Snabb leverans o bra pris å mycket trevlig personal.

Vastaus yritykseltä Hundigt
Snabb feedback och mysigt med en liten godis påse till hundarna🤗

Vastaus yritykseltä Hundigt
Enkelt att beställa utan alltför mycket krångel, snabb leverans.

Vastaus yritykseltä Hundigt
Det verkar vara ett seriöst och mysigt företag. Återkommer.

Vastaus yritykseltä Hundigt
Alltid lika snabbt, trevligt bemötande och det där lilla extra personliga som sätter en speciell känsla på helheten när man öppnar det levererade paketet man blir liksom glad.
Gitte & Gulliver

Vastaus yritykseltä Hundigt
Man känner sig alltid välkommen och väl omhändertagen kort och gott

Vastaus yritykseltä Hundigt
Super bra, snabb leverans och fina saker.
Roligt med ett handskrivet kort just till mig 😍

Vastaus yritykseltä Hundigt
Snabb leverans och otroligt uppskattat av hundarna!

Vastaus yritykseltä Hundigt
Snabb leverans, roligt, veganskt, hundgodis för olika storlekar och alltid med ett gulligt meddelande, vilket känns personligt

Vastaus yritykseltä Hundigt
Snabb leverans och mycket trevligt bemötande! Ett handskrivet fint kort i paketet. Jag är mycket nöjd!

Vastaus yritykseltä Hundigt
Fick återkoppling när jag missförstod produkterna jag beställt. Gick bra att ändra ordern på ett smidigt sätt. Efter leverans kom också återbetalningen till mitt konto. Tack!