Humdakin.dk Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 4/5 tähteä

Nysgerrighed på rengøringsprodukter og dufte til hjemme. Virkelig nogle milde rene dufte, men jeg synes ikke duftene holder - eks roomspray, ikke billig, dufter kun lige når du sprøjter den ud i rumme... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk service! Elsker deres produkter og desværre var en spray flaske til rengøringssæt gået i stykker efter 1/2 års brug. Jeg skrev til humdakin med billeddokumentation og med det samme sørgede... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nem at bestille, hurtig levering, fede produkter. Dog var min Sandstone Organizer desværre gået i stykker under transport, men jeg sendte en mail med foto, og under 12 timer senere havde jeg en sød... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Truly excellent customer service. My package arrived slightly damaged from transit. I reported it to Customer Service just asking for a replacement bottle top that was broken. They replied really qu... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Sisustusliike

Yrityksen kirjoittama

Dansk design, luksus og livsstilsprodukter med effektive og milde ingredienser.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

53 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hej Janne,

Mange tak for din fine anmeldelse og ikke mindst de 5 flotte stjerner. Dem er vi meget glade for. Vi glæder os til igen at byde dig velkommen på www.humdakin.dk.

Hurtig levering 😍nem website

Hurtig levering 😍nem website. Lækre produkter

28. elokuuta 2023

Kære Mette,

mange tak for din fine anmeldelse, din feedback og ikke mindst de fem flotte stjerner. Dem er vi utroligt glade for.
Vi er så glade for at du er tilfreds med dit Humdakin-køb.
Vi glæder os til, igen, at byde dig velkommen på vores hjemmeside og til at pakke alle dine fremtidige ordre.

Virkelig lækre produkter

Virkelig lækre produkter. God hjemmeside og hurtig levering :)

21. elokuuta 2023

Kære kunde,
tusinde tak for den flotte anmeldelse og ikke mindst de 5 flotte stjerner. Dem er vi meget glade for.
Det glæder mig, at du har nydt dit køb på vores hjemmeside og generelt er tilfreds med hele købsprocessen.
Jeg ønsker dig den dejligste dag.
Med venlig hilsen Cecilie fra Humdakin <3

Altid god service

Altid god service og hurtig levering
Fantastiske produkter og nem hjemmeside

3. elokuuta 2023

Kære Gitte,
Tusinde tak for den skønne anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det glæder mig, at du nyder hele købeoplevelsen gennem vores hjemmeside og har haft nemt ved at navigere, bestille og generelt fået god og hurtig service. Det er det vi bestræber os på. Det er dig, der gør os gode.
Jeg ønsker dig den dejligste dag.
Mvh. Cecilie fra Humdakin

Saanut 5/5 tähteä

Nem at bestille og hurtig levering

Nem at bestille og hurtig levering! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2. elokuuta 2023

Kære Julie,
tusinde tak for den skønne anmeldelse og ikke mindst de fem flotte stjerner. Dem er vi utroligt glade for. Det glæder mig, at du har nemt ved at navigere på vores hjemmeside og er tilfreds med både produkter og levering.
Jeg ønsker dig den bedste dag.
Mvh. Cecilie fra Humdakin

Hurtig levering.

Jeg er bare vild med jeres produkter. 😍
Hurtig levering. Altid.

31. heinäkuuta 2023

Kære Anette,
mange tak for din skønne anmeldelse. den er vi utroligt glad for. Det er dig, der er med til at gøre os gode.
Jeg ønsker dig en dejlig aften.
Venligst Cecilie fra Humdakin

Saanut 5/5 tähteä

Fantastiske produkter med skønne/rene…

Fantastiske produkter med skønne/rene dufte!!
Og super hurtig ekspedition og levering!

3. elokuuta 2023

Kære Anette,
Mange tak for din skønne anmeldelse. Den er vi virkelig glade for. Det betyder alverden for os, at du er tilfreds med dit køb på vores hjemmeside og ikke mindst både produkter, levering og ekspedition.
og tak for de 5 flotte stjerner.
Jeg ønsker dig en dejlig aften.
Venligst Cecilie fra Humdakin

Saanut 5/5 tähteä

Super lækre produkter og hurtig…

Super lækre produkter og hurtig levering.

30. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Humdakin.dk

Kære Mette. Tusinde tak for din skønne anmeldelse af vores produkter og levering. Den er vi meget glade for og utroligt stolte af. Og ikke mindst tak for de 5 flotte stjerner.
Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Saanut 5/5 tähteä

Mega hurtig levering og fantastiske…

Mega hurtig levering og fantastiske produkter!

21. heinäkuuta 2023

Kære Julie,
tusinde tak for din flotte anmeldelse af vores produkter og levering. Vi er glade for at du er tilfreds med købet. Vi glæder os til igen at betjene dig.
Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag. <3

Saanut 5/5 tähteä

Gode tilbud på kvalitetsvarer samt…

Gode tilbud på kvalitetsvarer samt hurtig levering. 😊

Kære Betina,
Tusinde tak for din skønne anmeldelse. Vi er utroligt glade for, at du er tilfreds med vores produkter og vores services.
Og ikke mindst tak, for de 5 flotte stjerner. Dem er vi meget meget glade for.
Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.
Cecilie fra Humdakin. :) <3

Seriøs virksomhed

God og funktionel hjemmeside. Nemt at finde det, man søger. Gode varer og modtog dem få dage efter bestilling

Kære Marianne,
Tusinde tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 flotte stjerner. Det glæder os virkelig, at du synes om vores hjemmesides design, vores produkter og levering.
Det er dig, der er med til at gøre os gode.
Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og fantastiske…

Hurtig levering og fantastiske produkter.

Kære kunde,
Mange mange tak for din flotte anmeldelse og ikke mindst de 5 flotte stjerner. det glæder os at du er vild med vores produkter og leveringen af din ordre. Det betyder utroligt meget for os, at du synes om det vi laver.
Jeg ønsker dig den skønneste dag.

Saanut 5/5 tähteä

Humdakin har de lækreste produkter

Humdakin har de lækreste produkter, deres cremer er fantastiske og i lækker embalage.

29. kesäkuuta 2023

Kære Lene,
Der skal lyde et stort tak til dig, for at tage dig tid til at anmelde vores service, side og produkter. Det glæder os, at du er tilfreds med det du har købt og fået leveret. Og ikke mindst tak for de 5 flotte stjerner. Det betyder utroligt meget for os.
Jeg ønsker dig den dejligste dag

Kære Per,
tusinde tak fordi du har taget dig tid til at anmelde vores produkter, side og services. Det betyder utroligt meget for os, at du er glad for dine Humdakin køb, hver gang.
Og også tusinde tak for de 5 flotte stjerner. De både varmer og glæder os.
Jeg ønsker dig den dejligste dag

Alt var fint

Alt var fint.

5. kesäkuuta 2023

Kære Emma,

mange tak for din søde anmeldelse. Og også tak for de 5 flotte stjerner. Det betyder mere for os, end du aner.
Jeg ønsker dig den skønneste solskinsdag.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering, flotte produkter!

Hurtig levering, flotte håndklæder og viskestykker,

1. kesäkuuta 2023

Kære Thamina,

Tusinde tak for dine søde ord om vores hurtige levering og vores tekstiler. Det betyder al verden for os. Og også tak for de 5 flotte stjerner.

Jeg ønsker dig en dejlig solskins dag.
Mange hilsner

Saanut 5/5 tähteä

Super lækre og effektive produkter med…

Super lækre og effektive produkter med en duft, jeg elsker.
Hurtig og god service

29. toukokuuta 2023

Kære Jeanette,
Tusinde tak for dine søde roser og ikke mindst de 5 flotte stjerner. Det er skønt at du er lige så vild med produkterne som vi selv er. Og også tak for roserne til vores service.<3
Jeg ønsker dig den dejligste solskinsdag.

Fint service

Fint service - hurtig levering

29. toukokuuta 2023

Kære Tove,
Mange tak for din fine anmeldelse og ikke mindst de 5 flotte stjerner. Det byder al verden for os, at du er glad og tilfreds med både dit køb hos Humdakin og vores service.

Jeg ønsker dig den bedste dag.
Cecilie fra Humdakin. <3

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin