Huisdierendokter Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Huisdierendokter.nl verdiend ècht een grote pluim! De producten zijn geweldig en hebben al heel wat dieren/baasjes met goed resultaat geholpen, zo ook mijzelf en nog steeds. De producten zijn puur na... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en onze oude hond van ruim 15 jaar Luna is erg opgeknapt nadat ik gestopt ben met pijnstillers van de dierenarts en over ben gestapt naar Pan Chow voor haar .. Daarvóór was ze bij de d... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Giardex besteld voor mijn pup die al lange tijd met haar gezondheid tobt. Helaas na 6 weken gebruik werkt het nog niet en blijft zij positief op giardia testen met alle vervelende symptomen erbij. Het... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Na allerlei omwegen, eindelijk de diagnose giardia gesteld. Maar dan ben je er nog niet vanaf. Antibiotica helpt niet. Glutenvrij voer helpt een beetje. panacure kuurtjes licht overdoseren helpt tij... Näytä lisää

Hyvä

Kaikki arvostelut

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Giardex.

De giardex is netjes op tijd geleverd. De panacure deed helemaal niets voor onze pup. Via een kennis op de Giardex gewezen. In overleg met de dierenarts hiermee gestart. De dierenarts kende het middel ook niet maar was nieuwsgierig naar het mogelijke resultaat. Onze duitse herder was binnen 1,5 dag klachtenvrij en is dit, nu ruim 2 maanden later nog steeds. We hebben de kuur gedaan zoals in het boekje beschreven. Kortom, wij zijn zeer tevreden. Ik zou dit aan iedereen aan willen raden.

12. helmikuuta 2017

Goed

Netjes een mailtje gehad dat de vestelling binnen was gekomen. En 2 dagen later dat het verstuurd is. Netjes verpakt. En op tijd binnen, met informatieboekje over de kruiden.
Nu hopen dat de pillen helpen tegen de giardia.
Onze pup heeft er al even last van.

4. tammikuuta 2017
Saanut 5/5 tähteä

Terugbetaling na annuleren bestelde product

Ik had een product voor mijn doodzieke poes besteld.
Helaas is de poes 1 dag na het bestellen overleden.
Heb huisdierendokter hierover een email gestuurd om het product te annuleren en het betaalde bedrag terug te boeken.
Na 1 dag was het bedrag overgeschreven op mijn rekening.
Sneller kan niet.
Ook in het verleden heb ik goede ervaringen met huisdierendokter te Coevorden.

23. helmikuuta 2016
Saanut 5/5 tähteä

Heb vorige week een bericht gepost, waarop ik nu terug kom. Vorige het over een pakket wat verstuurd was als brievenbus post

Heb de huisdierendokter op de hoogte gebracht van het probleem . Ze vonden het ook erg vervelend en hebben direkt de bestelling opnieuw verstuurd met tracé code en het was er al de volgende dag.
Ik vind het super netjes en ben er erg blij met de afhandeling. Gelukkig kon ik met een week tussen pauze weer verder gaan met de medicatie voor mijn hond.
Hartelijk dank huisdierendokter.

10. helmikuuta 2016
Saanut 5/5 tähteä

Prima leveringen en succesvolle behandeling

Na een Giardia besmetting een Panakuur gedaan bij onze hond maar zijn situatie verbeterde niet. Bij de Huisdierendokter Giardex bestelt, binnen drie dagen was het in huis. We zagen direct verbeteringen en na 6 weken concludeerde de dierenarts dat hij Giardia vrij was! Later ook Tick Free besteld ook dit werd weer vlot geleverd. Werkt ook prima. Ook heb ik mailwisseling gehad over een vermoeden van Demodex bij onze hond. De reactie was kort en bondig. Eerst naar de dierenarts om Demodex vast te stellen daarna eventueel medicijnen bestellen. Inmiddels zijn wij begonnen met de olie en de Immunity Complex druppels. Het is nog te vroeg om hier een oordeel over te geven maar ik ben tot nu toe prima geholpen! Vandaar 5 sterren!

19. lokakuuta 2015

giardex bestelling voor onze hond die al 3 jaar met giardia besmetting looptt

panacure kuurtjes licht overdoseren helpt tijdelijk. Nu na 3 jaar maar eens giardex besteld bij de huisdierendokter. Levering was perfekt of tijd. Ervaring na 4 dagen is nog niet te zeggen. Ontlasting is tot nu toe goed en de hond voelt zich prettiger. Afwachten of dit werkelijk de goed oplossing is om haar voorgoed te genezen van die lelijke parasiet in de darmen. Laat dit over een tijdje nog weten via deze site

10. toukokuuta 2015
Saanut 5/5 tähteä

Goed advies gegeven, blacky had veel voordeel met de Giardex

blacky had al heel lang giadia, we waren al heel vaak bij de dierenarts gewest, nu hadden we voor het eerst resultaat, na 2 weken zagen we de eerste resultaat, ben zo blij met blacky, kan de mensen wel zoenen. Na al die diaree en bloed in de ontlasting. In de toekomst eerst bij de huisdierendokter gaan kijken voordat ik weer zo veel geld en ellende krijg door de dierenarts/. Ik wil jullie uit het diepste vann het hartje van blacky danken voor alles. jullie zijn het einde

16. huhtikuuta 2015
Saanut 3/5 tähteä

medicijnen ontvangen maar adviezen waardeloos

Een van mijn honden heeft epilepsie en cushing dus daarvoor bij Huisdierendokter medicijnen besteld. Bestelling is vlot en correct geleverd, daar kan niets over zeggen, maar de communicatie met dit bedrijf is waardeloos. Ze melden dat je advies kunt vragen, maar mails worden niet, half of incorrect beantwoord. Ik zag op deze site dat er ook een ander bedrijf is met soortgelijke medicijnen. Zal daar zeker eens gaan kijken. Jammer, prima concept, maar slechte uitvoering bij Huisdierendokter

11. helmikuuta 2015
Huisdierendokter-logo

Vastaus yritykseltä Huisdierendokter

Er is hier nooit een bestelling geweest op naam van Jacqueline Doorenbos. In het verleden heb ik vaker valse reviews laten verwijderen, maar deze uit de "oude doos" is er helaas doorheen geglipt. Jammer dat Trustpilot niet aan actieve controle doet, dat maakt dit op zich mooie medium ook een platform waar concurrenten of wie dan ook, onzin en onjuistheden kan posten!

2 pakketten aangetekend retour gezonden, weigeren het aan te nemen

Ik ben al meer dan 5 jaar klant bij de huisdierendokter en nu dit.
Medicatie besteld op 1 december, per mail aangegeven dat de hond voor wie het bestemd was niet meer gebruik gaat maken van de medicatie omdat zijn toestand dusdanig verslechterd is.
Pakket vertegenwoordigd een waarde van €150. Aangetekend opgestuurd. Begeleid met een mail waarin ik de situatie uitleg. Het pakket is 2x aangeboden, ze weigeren om het aan te nemen.
7 mails de deur uit gedaan, gisteren eindelijk na 38 dagen een reactie.
"wij zitten in het buitengebied en het is zonde van onze tijd om naar het postkantoor te rijden ( NB. 5 km verderop!) en uw pakket op te halen"...."het komt uw kant weer op, stuur het maar weer op".
En dan niet aangetekend, maar gewoon in een enveloppe, let wel, dan moet ik het onverzekerd opsturen. Schandalig dat ze zo met trouwe klanten omgaan!

8. tammikuuta 2015
Huisdierendokter-logo

Vastaus yritykseltä Huisdierendokter

Dit is niet waar! Deze zijn niet geweigerd aan te nemen, deze moesten opgehaald worden bij het postkantoor 7 km. verder op. dit omdat deze koper zonder enig overleg stukken had verstuurd waar voor getekend moest worden. de postbode trof ons niet aan bij de aflevering, dus gingen ze naar het postkantoor. wij waren op het moment dat de postbode langskwam op vakantie. op de dag van thuiskomst moesten we direct naar het postkantoor, dit ging niet lukken. de post is dus naar de koper retour gegaan om deze reden. ik heb deze klant voorgesteld de stukken nogmaals op te sturen, maar in plaats hiervan plaatste hij liever deze review.

Saanut 4/5 tähteä

goede producten en prima advisering en service

maandenlang met de dierenarts in conclaaf geweest en heel wat centjes armer, mijn hondje Benji ging alleen maar meer achteruit. de Giardex en Gastro en ook het advies van de mensen van de mensen van huisdierendokter hebben mijn Benji gered. de berichten hieronder komen een beetje apart over, maar het zijn er ook maar een handjevol, ik heb er alle vertrouwen in. daarom dit bericht als hart onder de riem, zeurders zijn er altijd en overal! mijn conclusie: veel goedkoper en beter als de dierenarts

12. joulukuuta 2014
Saanut 1/5 tähteä

Pronken met andermans veren!?!

Jaren heb ik na alle tevredenheid gebruik gemaakt van de kruidenformules van [Naam]. De drijvende kracht achter Huisdierendokter. Met haar enorme kennis van de chinese kruiden geneeskunde had ze mijn vertrouwen gewonnen.
Sinds bepaalde tijd is zij uit beeld verdwenen en heeft [Naam] haar plaats ingenomen op de website, maar nog niet in het boekje, dat ik onlangs ontving. Dit was voor mij reden om navraag te doen hoe dit zit. Want na 2 onbeantwoorde mails met advies vragen en een niet aangekomen levering merkte ik dat het vertrouwen dat ik had, zo goed als weg was. Dit werd erger toen 1 van mijn hondjes ziek werd. Vragen die ik mezelf ging stellen, waarom is [Naam] zo geruisloos vertrokken? Was ze het niet eens met het beleid en/of werd ze buiten spel gezet. Tenslotte staan er een aantal gepatenteerde formules op haar naam. 15 jaar kennis draag je ook niet zomaar over. Maar het meest verontrustende vind ik de manier zoals dit is gebeurd, stiekem zonder gedegen toelichting. De mailwisseling die ik hier over heb gehad, was ronduit onbeschoft en alles behalve vertrouwenwekkend. In de laatste mail werd letterlijk geschreven, 'om over dit onderwerp te staken'. Dit heb ik gedaan, maar mijn vertrouwen in dit bedrijf is weg. Eeuwig zonde dat verkeerd beleid dit bewerkstelligt. Want wat als de grondstoffen voor de formules tegenwoordig goedkope troep blijkt te zijn. Het gaat wel over de gezondheid van mijn dieren.
Ester de Haan

9. joulukuuta 2014

Nooit weer.

Bestelling gedaan en betaald. Wekenlang geen levering.
Geen inhoudelijke reactie op emails.

Na dreiging met aangifte, wordt geld teruggestort en is de reactie van [Naam] (citaat):

"Klanten zoals uw vrouw nemen teveel van mijn tijd in beslag. Tussen de honderden betalingen per dag zitten er altijd een aantal die omslachtig bestellen/betalen. Het ontbreekt mij aan tijd om dit allemaal handmatig uit te zoeken. Ik prefereer klanten die de duidelijke aanwijzingen op de site kunnen volgen."

Conclusie: onbetrouwbaar, klantonvriendelijk en vooral onbeschoft.

2. joulukuuta 2014

Snel verstuurd, goed verpakt

Ik schrik nogal van de andere beoordelingen over Huisdierendokter; die herken ik namelijk helemaal niet. Woensdagmiddag 22 oktober heb ik een bestelling geplaatst en daarvan ontving ik bijna direct een bevestigingsmail. Op vrijdag ontvang ik een mail waarin staat dat mijn bestelling is verstuurd en op zaterdag krijg ik een goed verpakte enveloppe met mijn bestelling en bovendien nog een boekje erbij over Chinese kruiden voor huisdieren. Prima services dus! Ik zal zeker vaker een bestelling plaatsen bij huisdierendokter.

25. lokakuuta 2014

Foute boel

Sinds [Naam] niet meer van de partij is bij Huisdierendokter, is het daar een flinke foute boel geworden.
Had op 19 september kruiden besteld en pas na twee e-mails van mij kreeg ik antwoord van [Naam] dat de bestelling al 14 dagen klaar stond en dat hij enkel wachtte op mijn betaling om de goederen te verzenden. Ik had evenwel betaald op de dag dat ik mijn bestelling had geplaatst. Enfin, zo ging dat een tijdje door, had ondertussen deze website ontdekt en wist meteen hoe laat het was: hier was iemand bezig die mij probeerde op te lichten. Pas nadat ik had gedreigd dat ik een klacht wegens oplichting zou indienen als ik m'n geld niet terugkreeg, is het bedrag ook effectief teruggestort. Kreeg nog wel eerst een heel verontwaardigde e-mail van ene [Naam] dat ik een hoogst onsympathiek individu was omdat ik er meteen van uitging dat er oplichting in het spel zou zijn; ik was niet langer welkom bij hun internetwinkel! Alsof ik het ooit nog in mijn hoofd zou halen om bij hen iets te bestellen.

16. lokakuuta 2014
Saanut 1/5 tähteä

Onbereikbaar, reageren niet op mail, onbetrouwbaar, geen zaken mee doen!

Bijzonder triest. Ze zijn 1 maand op vakantie, bestellingen gaan dan niet door, bizar maar waar. Je plaatst een bestelling je probeert te annuleren omdat het niet meer nodig is maar je hebt het geld al overgemaakt. Je begrijpt natuurlijk dat je geen reactie krijgt. Wel de mail dat de bestelling op de bus gaat, daar gelijk op reageren maar geen reactie. Bellen natuurlijk geen reactie.
Mensen pas op, ECHT NIET BESTELLEN!!!! Alleen de bestelling daar krijg je een mail bevestiging van daarna is het contact over. Oplichter helaas! Mocht ik nu een reactie krijgen durf ik het niet terug te sturen want ik weer zeker dat het geld niet retour komt.

17. syyskuuta 2014
Saanut 4/5 tähteä

terug mailen hebben ze nooit van gehoord

Ik heb voor mijn konijn tabletten gekocht en ze netjes geleverd gekregen
en volgens mij werkte het wel zag verbetering in het konijn.
toen ik ze besteld had ging het in 1x heel erg achteruit met het konijn( hij had die tabletten niet meer gekregen) ik had ze een mail gestuurd of de bestelling willen annuleren blijkbaar lezen ze die mails niet want 3 dagen later kreeg ik een mail dat de tabletten verzonden waren.
ik heb een Enquete ingevuld en kreeg een mail er op terug wat mijn vraag was. verhaal uitgelegd en nu 2 dagen verder en geen reactie meer
weer enquete ingevuld met de mededeling dat ze terug moeten mailen
Ik moet deze beoordeing bijschaven heb net bericht gehad. via mail
dat ik de tabletten mag terug sturen en mijn geld terug krijg.
Dus hopelijk heeft u hier wat aan dat het ook anders kan en dat ze toch naar ons luisteren.
Zou iemand mij vragen hier weer te kopen zou ik toch ja zeggen omdat ik niet kan zeggen dat mijn konijntje er niet op reageerde.
helaas is hij op 12/8/2014 uit zich zelf gestorven en E cuniculi zijn dood geworden.

14. elokuuta 2014

Oplichting

Op 6-5-2014 een chinese kruidenkuur besteld voor onze hond, direct per Internet geld overgemaakt. Kregen een bevestiging plus de mededeling dat e.e.a. dezelfde dag zou worden verzonden.
2 dagen later gemaild dat er nog niets was ontvangen met de vraag of er was verzonden aan het juiste adres. Geen reactie.
4 dagen later wederom aan de bel getrokken. Geen reactie.
Na 7 dagen een scherpe mail gestuurd. Nu wel een reactie, maar die was ronduit onbeschoft. We moesten maar geduld hebben. De posterijen werkten traag, etc. etc. Het kwam heus in orde.
Op 15-5-2014 nog steeds niets ontvangen. Ik heb bij de Politie aangifte gedaan van Internet oplichting.
Dit bedrijf deugt van geen kant. Keurige web-site wekt vertrouwen, maar dit vertrouwen wordt alleen maar beschaamd.
Zijn geen enkele beoordelings-ster waard.
Mieke Snel

17. toukokuuta 2014

Geldklopperij

Meerdere medicijnen hier besteld. Als je bij zo'n website terecht komt dan ben je meestal al ten einde raad en heb je het reguliere circuit al doorlopen. Hier wordt goed misbruik van gemaakt. Alle medicijnen die ik tot nu toe heb besteld hebben geen enkel resultaat gehad. Bovendien staat er bij bepaalde medicijnen dat er geen aparte geur of smaak aan zit, dit is niet waar ! Bovendien zijn de medicijnen elke keer anders en anders van kleur. Heb het idee dat ze zomaar wat doen en ik vraag me af of de kruiden überhaupt werken, garantie tot aan de voordeur. Er worden zeer selectief recensies op hun eigen website gezet, de slechte worden achterwege gehouden.

18. maaliskuuta 2014
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin