Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jos haluat laatua,hyvää asiakaspalvelua,suosittelen Huippukiva.fi sivuja. Tuotteet ovat hyviä,et pety ja hinta/laatu suhde on just eikä melkein oikein! Tuotteet tulevat nopeasti ja vastaavat mitä lupa... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yhteystiedot
Monipuolinen valikoima seka super nopea…
Monipuolinen valikoima seka super nopea toimitus! Olen ollut erittäin tyytyväinen tuotteisiin. Suosittelen jokaiselle joka haluaa kokeilla jotain uutta. Paras nettisivusto sekä super halvat hinnat tuotteilla 🥰 jatkoon!
Tuli tarpeeseen koko kalenteri
Hyvä kauppa aikuiseen makuun
Hyvä kauppa aikuiseen makuun, asusteet cool😎
Huippukivasta olen tilannut suurimman…
Huippukivasta olen tilannut suurimman osan leluistani. Jotkut kylläkin lopettivat toimintansa aika nopeasti mutta sain kumminkin korvauksen. Muuten täysin tyytyväinen 😊
Hyvä laaja valikoima!
Hyvä laaja valikoima! Nopea ja helppo toimitus. Tuotteita löytyy jokaiselle :)
Kaikenikäisille löytyy varmasti jotain
Nopea toimitus ja tosiaan paketeistä ei nää ulospäin mistä tulevat. Loistava valikoima ja hyvin kuvailtu tuotteet. Löytyy kaikenikäisille niin yksin kuin parileikkeihin. Uskaltakaa ihmiset kokeilla ja herättää esim pitkäaikainen suhde uudelle levelille!
Loistava kokonaisuus
Loistava palvelu ja huomaamaton paketti.
Nopea toimitus ja mutkaton asiointi
Huippunopea
Postitus erittäin nopea, paketti tuli seuraavana päivänä perille.
Tuotteet laadukkaita, aina pakattu huolella. Asiakaspalvelun saa nopeasti kiinni.
Luotettava & Nopea!
Luotettava, Huomaamaton & Nopea toimitus ja välineet Huippuluokkaa, Suosittelen
Nopeaa ja toimiva toimitus ja tuotteet…
Nopeaa ja toimiva toimitus ja tuotteet laadukkaat niinkun aina
Avatut paketit
Lähettivät avatuissa, rikki revityissä pakkauksissa olevia tuotteita. Väittivät, että postissa rikkoutuneet, mutta toimitus oli kovassa laatikossa, ja postin matkassa pakettien muovit ja pahvit eivät voi repeytyä. Yrittivät siis myydä uudelleen jo kerran kokeiltuja ja myytyjä tuotteita.
Tuotteet palautettu, pelkkää lisävaivaa asiakkaalle.
En tilaa toiste.
Huomaamaton ja nopea toimitus
Huomaamaton ja nopea toimitus, tuotteet sitä mitä luvattiin.
Hyvä palvelu
Huippukivalla on aina ollut huippu palvelu, joka on hyvä ja nopea. Lisäksi tuotteisiin olen aina ollut erittäin tyytyväinen.
Hyvää palvelua
Toimitus oli nopea ja tuotteet tulivat normaalissa pahvilaatikkossa. Eli anonyymisti. Tuotteissa on hyvät ohjelaput ja tuotteet ovat edelleen hyväkuntoisia ja toimivat hyvin vaikka niitä on jo käytetty jonkin aikaa.
Tuotteet tuli nopesti ja hyviä…
Tuotteet tuli nopesti ja hyviä tuotteita. Tilaan jatkossaki
Helpot sivut tilata
Helpot sivut tilata tuotteita ja nopea postitus. Kysyin myös sähköpostilla yhdestä tuotteesta niin sain nopeasti vastauksen :)
Hyvä palvelu
Asiakaspalvelu toimii hyvin, vastaavat nopeasti. Tuotteet ovat hyviä ja saapuvat nopeasti.
Pelkkää hyvää sanottavaa😍 selkeät ja…
Pelkkää hyvää sanottavaa😍 selkeät ja helpot verkkosivut, sekä nopea toimitus. Huippu laatu ja edullinen hinta😊
Laadukkaat tuotteet ja nopea toimitus.
Laatu on todella hyvää, toimitus on erityisen nopeaa ja tilaaminen helppoa. Tuotteet vastaavat kuvausta ja ovat ulkoisestikin silmää miellyttäviä.🤩
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.