Hugg.nl Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Op 5 dec. 2 dekbedovertrekken besteld en betaald voor onze kleinkinderen. Wel een bevestiging ontvangen, maar geen overtrekken gezien. Meerdere keren gemaild. Geen reactie. Ik vroeg me af of het b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na het bestellen van 16 naamdekens bleek 1 naamdeken geen hoofdletter te hebben. Nadat ik hier contact over had opgenomen werd direct een nieuwe in productie genomen. Super tof! Alleen bij ontvangst b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het ging even volledig mis ,mede door wisseling directie …. Vertrouwen even weg geweest ..top opgepakt , bereikbaarheid weer optimaal ,en wat ben ik lief geholpen ! Top doorgaan zo ,heb weer een super... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De comfy-blanket is een luxe droom zo mooi ! ik heb andere fake-fur plaids voor aanzienlijk hogere prijzen maar deze verslaat ze volledig, zacht, groot en elastisch, zowel de beige als de grijze he... Näytä lisää

1. Sisustusliike

Yrityksen kirjoittama

Hugg Blankets / Warming Blankets | komt van Nederlandse bodem en is ontstaan om meer betekenis te geven aan comfortabele dekens. We willen de wereld een stukje mooier maken door middel van persoonlijke fleecedekens met de focus op de hoogste kwaliteit en de beste klantenervaring”

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super fijn deken binnengekregen

Super fijn deken binnengekregen. Levering was snel en goed!
Zeker voor herhaling vatbaar om daar te bestellen.

26. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Lorena, bedankt voor het schrijven van uw positieve ervaring. Wij wensen u veel plezier met de lekkere warme deken!

Super betrouwbaar bedrijf

Super betrouwbaar bedrijf! Onmiddellijk antwoord op een vraag op mail. Vriendelijk! Dekens in perfecte staat in mooie doos heel tijdig geleverd . HUGGS is een aanrader. Had nochtans eerst twijfels. Want er bestaan zoveel malafide web-shops.
Go on.....Huggs!

24. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Ann, bedankt voor de genomen moeite om een uitgebreide beoordeling te schrijven. Wij zijn blij om te lezen dat u ons kan aanraden. Wij wensen u veel plezier met de lekkere dekens!

Bestelling ging zeer vlot

Bestelling ging zeer vlot, keurig verpakt.
Zeer tevreden met dit artikel!

26. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Mia, bedankt voor het schrijven van uw positieve ervaring over ons. Wij wensen u veel plezier met de mooie deken!

Super gewoon

Super gewoon , mijn bestselling had geleverd moeten zijn was niet het geval mailtje gedaan en hebben dit direct in orde gemaakt en nieuwe opgestuurd deze vandaag aangekregen dus nog optijd onder de boom voor de zoon echt nog is super merci

18. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Lies, bedankt voor het schrijven van uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat uw bestelling alsnog goed aangekomen is. Wij wensen jullie alvast veel plezier met het weggeven van het mooie cadeau!

Goede service 👍

Ik had een verkeerde deken gekregen met 1 mailtje werd alles geregeld en hoefde ik de andere verkeerde deken niet te betalen of terug te zenden. Dit is nog eens klant is koning.

16. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Marja, bedank voor het schrijven van uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat wij het voor u hebben kunnen oplossen. Wij wensen u veel plezier met de lekkere deken!

Levering zoals beloofd

Levering zoals beloofd, mooie kwaliteit.

13. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Arina, bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen jullie veel plezier met de mooie deken!

Saanut 5/5 tähteä

Prima dekens en prima verzending

Prima dekens en prima verzending. Ook keurig op de afgesproken tijd ontvangen.

2. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Erna, bedankt voor het nemen van de tijd om een beoordeling te schrijven. Wij zijn blij om te lezen dat alles naar wens verlopen is. Veel plezier met de mooie deken!

Saanut 5/5 tähteä

Naam eerst verkeerd geschreven..ik…

Naam eerst verkeerd geschreven..ik kreeg een nieuwe en het verkeerde deken mocht ik ook houden…

2. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Door een foutje in het systeem zijn er helaas een aantal verzendlabels verwisseld, echter is dat nu opgelost :). Wij zijn blij om te lezen dat wij de fout hebben kunnen oplossen voor u. Wij wensen jullie veel plezier met de lekkere deken!

Prima dekens...

Prima dekens.... prima service.... binnen 2 dagen had ik alle 4 de dekens binnen.... netjes in mooie dozen verpakt.... zeer blij mee.... voor de 4 kleinkindjes ❤️.....

1. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Wij wensen jullie veel plezier met het weggeven van de mooie dekens!

Saanut 5/5 tähteä

Schitterend deken in een hele mooie…

Schitterend deken in een hele mooie verpakking. Ik heb voor mijn andere kleinzoons nog een bestelling geplaatst!

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Bedankt voor het schrijven van uw beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat alles naar wens is. Veel plezier met het weggeven van de mooie deken!

Saanut 5/5 tähteä

Goede service , de bezorging was mis gegaan en daarover gemaild ,gelijk een antwoord teug dat de bezorging in de gaten gehouden zou worden dus …
Super service en een super superrrrr deken 👌

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Ellen, bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent met onze services. Wij wensen jullie veel plezier met de deken!

Super dekens!

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Patricia, bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen jullie veel plezier met de lekkere deken!

Saanut 5/5 tähteä

Er was een foutje in de naam geslopen

Er was een foutje in de naam geslopen. Gelijk werd er een nieuwe deken opgestuurd. Super service

6. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Bedankt voor de positieve review. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent met de geboden oplossing. Veel plezier met de lekker deken!

Een lekkere deken

Snelle service. Bij ons was iets verkeerd gegaan in de bestelling. Een mail gestuurd en meteen daarna een passende nette oplossing geboden. Nieuwe levering binnen 2 dagen.
Goede communicatie, snelle levering en een fijn product.

6. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Elvira, bedankt voor het schrijven van uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat we het hebben kunnen oplossen. Veel plezier met de lekkere deken!

Saanut 5/5 tähteä

Prachtig verpakt en super persoonlijk

Prachtig verpakt en super persoonlijk. Heb er 2 besteld en deze worden gegeven ten tijde van kerst.

4. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Bedankt voor het schrijven van uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat alles naar wens is. Veel plezier met het weggeven van de mooie cadeaus!

Saanut 4/5 tähteä

Mooie zware deken

Mooie zware deken, niet zo zacht als ik had gehoopt.

4. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Anita, bedankt voor het schrijven van uw positieve ervaring. Wij wensen u veel warmte met de lekkere deken!

Saanut 4/5 tähteä

Verkeerd geleverd maar snel opgelost

Er was een verkeerde deken geleverd. Probleem is wel in 2 werkdagen opgelost. Dat was erg netjes.

11. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Saskia, bedankt voor het schrijven van uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de manier waarop wij het opgelost hebben. Wij wensen jullie veel plezier met de mooie deken!

Helemaal te vreden

25. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Alie, bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat alles naar wens is. Wij wensen u veel plezier met de lekkere deken!

Saanut 3/5 tähteä

Het plaid geeft af.

Het is een lekker zacht plaid, maar hij geeft enorm af. Alles zit onder de haren .Zelfs als je het kleed gewassen hebt. Graag ontvang ik tips.

19. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Hugg.nl

Beste Marijke, bedankt voor het schrijven van uw beoordeling. De deken hoort na 1 a 2 wasbeurten niet tot nauwelijks meer te pluizen. Mocht dit toch het geval zijn, dan horen wij dit graag zodat we dit met u kunnen oplossen.

Team Hugg Blankets

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin