tHtp Direct od początku wyglądało jak…
tHtp Direct od początku wyglądało jak profesjonalan i wiayrgodna platforma inwestycyjna. Strona była dopracowana dradcy mili i regularnie się kontaktowali zapewniając że inwetsycja jest bezpieczna i szybko zacznie przynosić zyski. Saldo na koncie faktycznie rsło więc przez pewien czas wierzyłme e wszystko działa tak jak obiecywali. Problmey zaczły się dopiero wtedy gdy spróbowałem wypłacić środki. Najiper zażądali „podatku” później opłaty za rzekomą weryfikację AML a na końcu koejnych kosztw strasząc zablokowaniem konta. Do tego dosłz uporczywe telefony z różnych numerów w których próbowano wymsić ode mnie adlsze wpłaty. Sprawę zgłosiłem na policęj jednak po miesiącu otrzymałem decyzję o umrozeniu. Zostałem z mty całkowicie sam ebz realnej pomocy. Dopiero na ofrum poszkodowanych trafiłem na kontakt do Pana Natana. Już perwsaz rozmowa pokazała ż to specjalista ktróy naprawdę wie ja działać w takcih sprawach. aPn Nta pracuje w licencjonowanej kancelarii detektywistycznej znanej w całej Pols – szkolą policję z odzyskiwania kryptowalut i korzystają z nrzędzi któryc organy ścigania nie posiadają. Dzięki c działaniom udało i s odzyskać wszystkie śrdki. Jeżeli kot zotał oszukany przez Htpt Direct nie warto zwlekać. Polecam kotnakt do Pana z kancelarii: 6.9.9 / 5.8.5 / 5.0.1. Mnie omógł w 100% – wam e może.