De hovenier heeft onze tuin volledig opnieuw aangelegd met moderne beplanting en strakke bestrating. Alles sluit nu mooi aan op ons huis en het geheel voelt als één geheel.
Een tijdje terug de tuin laten herinrichten. Nu loopt het pad veel natuurlijker door naar het terras.
in plaats van alles dicht te beplanten stelde hij voor om wat ruimte open te laten voor lichten en zicht, werkte supergoed
Yrityksen kirjoittama
Hovenier Amersfoort is dé specialist op het gebied van tuinonderhoud, tuinontwerp en tuinaanleg in de regio Amersfoort. Ons team van ervaren hoveniers zet zich elke dag in om uw tuin om te toveren tot een prachtig, groen paradijs. Of u nu op zoek bent naar regelmatig tuinonderhoud, een volledig nieuw tuinontwerp, of het aanleggen van bestrating en beplanting, wij bieden een totaaloplossing voor al uw tuinwensen. Bij Hovenier Amersfoort geloven we in een persoonlijke aanpak. We luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar een tuin die perfect bij uw stijl en behoeften past. Onze jarenlange ervaring in de hoveniersbranche stelt ons in staat om vakwerk te leveren, altijd met oog voor detail en kwaliteit. Daarnaast maken we gebruik van duurzame materialen en methoden, zodat uw tuin niet alleen mooi is, maar ook een positieve impact heeft op het milieu. We staan bekend om onze betrouwbaarheid, vakkundigheid en klantvriendelijkheid. Uw tevredenheid staat bij ons centraal, en we streven ernaar om elke klus met precisie en zorg uit te voeren. Neem contact op met Hovenier Amersfoort en laat uw tuinplannen werkelijkheid worden!
Databankweg 26, 3821 AL, Amersfoort, Hollanti
- +31333690608
- contact@hovenieramersfoort.com
- hovenieramersfoort.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Wij zijn ontzettend tevreden met het…
Wij zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat. Vanaf het eerste contact werd er goed meegedacht en alles is netjes en professioneel uitgevoerd. Onze tuin is precies geworden zoals we hadden gehoopt. Betrouwbare service, duidelijke communicatie en oog voor detail. We raden dit bedrijf zeker aan!
De hovenier heeft onze tuin volledig…
Een tijdje terug
eerlijk goede aanpak zonder troep
Wat fijn is dat hij worteldoek…
Wat fijn is dat hij worteldoek gebruikte zodat onkruid moeilijker door het grind groeit.
Wat Eerst Een Lege
Wat eerst een lege stook was is nu gevuld met geurige rozemarijn
Hij Hield Rekening Met
hij hield rekening met groen tijdens bouwen speelgebied bleef netjes
He Stond Al In
he stond al in de zijtuin met onkruid mesje en kneepad terwijl ik nog schoenen zocht klein slordig maar fijn
Ze Pakten Alles Aan
Ze pakten alles aan zonder tegels los te tegels los te maken heel netjes
Oude Boom Weer Gezond Door Hun Zorg En Aandacht
oude boom weer gezond door hun zorg en aandacht
ze verlichtten de rozenstruiken zacht…
ze verlichtten de rozenstruiken zacht van onderaf echt elegant
ze wezen aan welke planten met licht…
ze wezen aan welke planten met licht echt beter tot hun recht komen
Ze Stelden Voor Wat Weg Te Halen
ze stelden voor wat weg te halen zodat de ruimte groter leek, goede tip
flexibel ingepland
flexibel ingepland, eerst even wachten tot het droog werd en daarna direct begonnen
we zijn super blij met het…
we zijn super blij met het kruidenhoekje naast het terras, zit vol met zon en m'n vriend gebruikt het elke dag bij t koken
in plaats van alles dicht te beplanten…
Bood directmeteen onderhoudspakket ann dat echt
hij bood meteen een onderhoudspakket aan waar we echt wat ann hebben
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.